Jump to content

m79 un lcd monitors ar saplestu matricu


dexterlabs
 Share

Recommended Posts

situācija:

m79 cilvēks iegādājās lcd monitoru un protams ka atveda arī mājā,izpakojot monitoru un pieslēdzot pie pc izrādijās ka matrica ir bojāta un rāda tikai pusi attēla,pārējais ir dažādu pleķu kombinācija.

otrā dienā zvanot uz m79 teica lai vedot atpakaļ,apmainīšot.

tas tika izdarīts,taču veikalā paziņoja ka vajadzīgs ekspertu slēdziens un tas būšot jāgaida kādas dienas.

pēc kādas dienas vai divām piezvanija un pateica ka esot pats saplēsis un neko nemainīšot.

biju to moni apskatīt kamēr šis vēl bija pie cilvēka kurš šo nopirka,nekādi mehāniski bojājumi un pat pirkstu nospiedumi uz matricas nebija redzami.

 

ko darīt?kā būt?kā kaut kādi eksperteri var noteikt vai matrica ir bijusi beikta pirms vai pēc notikuma ja nekādu mehānisku bojājumu nav?

Link to comment
Share on other sites

Pirms 4 gadiem, kad man m79 komplektēja datoru, cietnim bija nolauzta Sata data spraudņa ķepa, bet veiksmīgi pielīmēta atpakaļ ar superlīmi. Aiznesu pie viņiem, pagruzījos - šie teica ka veiks slēdzienu un atzvanīs. Tās pašas dienas vakarā zvanīja un iedeva man jaunu cietni. Lai nu kā, arī labi sapakota manta var tikt sabojāta, to piegādājot veikalam. Domāju, ka noteikti jāzvana patērētāju aizsardzības biedrība un jāpakonsultējas kā to lietu labāk risināt.

Link to comment
Share on other sites

Šitos LCD moņus es vienmēr lieku izpakot veikalā (arī M79), un lai parāda man visu to LCD testu. Šajā gadijumā, ja M79 tielējas, patērētāju birojs! Ja esmu nolēmis naudu samaksāt preces saņemšanas brīdī, neviens mani nepiespiedīs paņemt moni ar kaut vienu bojātu pixeli.

 

Starp citu, bija man viereiz tāds gaijums. Viens labs humpels bija noskatijis LCD moni leišu veikalā, kura Latvijā vairs nav, neatceros nosaukumu, pirms 3 gadiem. Pārdevēji uzreiz: vai nevēlaties veikt monitora pārbaudi? (ķēra uz muļķi) Es, ok, protams. Pārbaudes gaitā pamaniju vienu ded pixeli. Čaļi, sapazdami savu sakāvi, uz reiz iznesa citu exemplāru, jo nauda vēl bija mūsu pusē. Ja es toreiz to dedpixel nebūtu pamanijis, un mans humpels būtu parakstijis garantijas talonu, tad tas dedpixel būtu pārgājis mana humpelsa īpašumā...

Labots - ggg97
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...