Jump to content

Bluetooth mārketings


Rxx
 Share

Recommended Posts

Vai kāds ir saskāries un zina kādu bluetooth mārketinga ierīču ražotāju vai izplatītāju (der gan LV, gan ārpusē)? Šobrīd tādu meklējam, bet pagaidām puslīdz normāli ir atrasti tikai divi piedāvājumi pa visu pasauli. Priecāšos, ja kāds padalīsies ar info. Paldies!

 

 

Te aptuveni rakstīts, kas tas ir: http://bluair.pl/files/pricing/1007/bluAir-brochure-and-pricing.pdf

Link to comment
Share on other sites

Ja es uz sava telefona kaut ko šitādu saņemtu, mana pirmā doma būtu iekraut pa purnu idejas autoram, un es noteikti negribētu izmantot reklamēto produktu. Ieteiktu apsvērt citus reklamēšanās veidus (plakāti?).

Labots - Vilx-
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Naz, es gan staigāju. :D

 

Man vienkārši ir uzlikta darba kompim automātiska kalendāra sinhronizācija tiklīdz es pienāku tuvumā. Rezultātā visi mītiņi automātiski pārvēršas par atgādnēm telefonā - citādi es tos palaistu garām. :p Tāpat arī ja es kādreiz kaut ko ieschedulēju telefonā tad tas uzreiz parādās outlookā un citi arī var redzēt, kad es esmu brīvs, un kad aizņemts.

Link to comment
Share on other sites

Khe, es tik tālu neesmu advancējies :D Tev vajadzība spiež, bet tiem, kuriem nē, nesaskatu vajadzību, lai bluetooth būtu ieslēgts, lieka baterijas tērēšana un spams - kaut vai tikai cita devaisa apstiprināšanas paziņojums.

Link to comment
Share on other sites

Nu, tas gan, protams. Pirms šitā es arī to turēju permanenti izslēgtu. Jāatzīst, ka bateriju rij diezgan labi.

Link to comment
Share on other sites

Fotomeistars

Šitādu mēslu noķēru braucot augšā uz Olympia 2. stāvu... Tik parādījās - vai pieņemt ziņu no "xxxx", pēc apstiprināšanas saņēmu attēlu ar kaut kādu reklāmu. Pie sevis nodomāju - kas ir, pisīs cilvēkiem prātu?! Mārketinga speciālisti hrenovie bļin. Izrubīju Bluetooth un miers. :mrgreen:

Labots - Fotomeistars
Link to comment
Share on other sites

Run Lola Run

Es telefonam turu bluetooth ieslēgtu, bet ir uzlikts "slēpta tālruņa uztveramība". Interesanti, vai šajā gadījumā arī saņemšu tādas bluetooth reklāmas? (Manā uztverē gan tā ir vairāk antireklāma un veids kā aizbaidīt potenciālu klientu)

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Man ir tāda sajūta, ka "Slēpta tālr.uztveramība" strādā tā, ka ar telefonu sapārojas tikai iekārtas, kurām jau tas ir atļauts, bet citas sarakstā neesošas iekārtas nemaz tavu BT ierīci neredz. Kaut gan varētu būt, ka BT skaitās ieslēgts un tikai tu vari uzaicināt sapāroties ar citu BT iekārtu. Bet jebkurā gadījumā svešs BT tevi netraucēs!

 

Par pasākumu kā tādu - man saprātīgi liktos, ka ir fizisks reklāmas plakāts, kurā informē, ka vari ieslēgt savu BT un, piemēram, saņemt 25% atlaides kuponu bildes veidā tādam un tādam veikalam. Bet piespiedu kārtā mēģināt reklāmu iemānīt... nu tas nebūtu prātīgi.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...