Jump to content

labs ilgmūžīgs printeris


lietotajs2106
 Share

Recommended Posts

Lūdzu iesakiet labu,izturīgu,ilgmūžīgāku tintes printeri AIO,kuram varētu arī kartridžus atkārtoti pildīt,bet kuri nav kopā ar printera galvu. Printēšana sanāks diezgan daudz ,krāsaini plakāti,bildes ,grafika .Gadījās man iegādāties tādu pavecāku printeri, kam klāt bija pielikta tintes padeves sistēma,un tās sistēmas caurulītes bija pievienotas kartridžos caurumos. Tādēļ man radās doma ,šo sistēmu pielikt klāt citam printerim. Tinti taču var dabūt. Tad man otrs jautājums:vai visiem kartridžiem var pielikt šo sistēmu,tādā veidā ,izurbjot kartridžos caurumus?

Link to comment
Share on other sites

ja pa lēto tad epson SX115, bet ja daudz drukā, tad labāk kaut ko no PX sērijas, ātrāk drukā un 6 krāsas izmanto. var vēl arī canon ip4700. tintes sistēmu virsū un aizmirsti kārtrdžu bēdu.

Labots - voicis
Link to comment
Share on other sites

lietotajs2106

Bet vai tam Epsonam 115, vai Canonam IP 4700 kartridžus var uzpildīt atkārtoti? Tā tintes sistēma ir blakus jautājums.Pamata jautājums : Vajadzīgs printeris AIO,kuram atkārtoti var uzpildīt kartridžus,un nav kopā ar drukas galvu.

Link to comment
Share on other sites

kārtridži nav kopā ar drukas galvu, un protams var to arī uzpildīt atkārtoti vai arī izmantot jau vairākreizēm paredzētus uzpildāmos kārtridžus, vai arī to pašu tintes sistēmu.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...