Jump to content

6120c gljuko displejs


Antons
 Share

Recommended Posts

yo,

nokia 6120c pēc pabūšanas piesvīdušā kabatā paradijās problēma ar displeju - rāda artefaktus (krāsainus pikseļus), īsu brīdi normālu(vai riņķī apgrieztu) bildi, bet pārsvarā vispār neko. Viss cits strādā, tik ekrāns nerāda. Garantijas vairs nav un uz servisu par naudu remontēt nevelk. Iztieku ar veco mob., tomēr kontaktus atgūt vajadzētu.

 

Tika pajaukts vaļā un iztīrīts no drazas cik var - bija arī mitruma pēdas. nekādos šķīdumos netika mazgāts/peldināts.Pēc pažāvēšanas nekas neuzlabojās. Tad nu varbūt ir ietekumi, kas varētu būt pie vainas un ko izdarīt, lai atdzīvinātu? Šķiet kaut kāds displeja kontrolieris gljuko?

 

Ja tādā ziņā nekas nespīd, tad varbūt kāds 6120c īašnieks var ieteikt, kā vislabāk varētu nokopēt kontaktus uz pc? Visu kartes saturu jau nokopēju, bet kontaktu info sķiet glabājas uz mobilā atmiņas (vai sim?), kurai klāt netieku, jo biju uzlicis, lai pc (caur usb) mobilo atpazīst tīri kā karti. varbūt kāds var uzrakstīt 'ceļu', lai es uz aklo varu uzlikt pc suite modi un kaut kā tad mēģināt atgūt kontaktus, darbojoties ar pc? un vai tas vispār iespējams? pc suite iespējas nepārzinu, jo nelietoju. - kontakti tika izdabuuti, tad varbuut par pashu displeju kaadam kas sakaams? :D

 

paldies jau iepriekš.

Labots - Antons
Link to comment
Share on other sites

Cik cītīgi žāvēji? Es savējo izpeldināju, un tad pirmajā dienā arī bija tas un ne tikai. :D Atstāju uz 24h uz radiatora (tas bija ziemā), un strādā kā jauns. :)

Link to comment
Share on other sites

paldies par info! tas dod cerību, tagad jau kādu laiku izjaukts žūst. sākumā bija ātrais variants ar aukstu fēna gaisu.

Link to comment
Share on other sites

Iesaku atrast kādu vietu, kur ir silts. Tagad vairs nekurina, moš vari kaut kur uz palodzes, kur visu dienu saule spīd vai kaut ko tādu. Pabrīdināšu, ka pēc 24h uz radiatora man viņš strādāja gandrīz normāli. Šādi tādi gļuki vēl bija (negāja pāris pogas), kas pilnībā pazuda turpmāko nedēļu laikā.

Link to comment
Share on other sites

piekuuns

Pavasarī tēvs darbā atrada mobilo, kas bija visu ziemu zem kupenām nogulējis, un vēl ticis izvarots ar sniega šķūri. :D Izžāvēju uz radiatoriem un strādā kā jauns, tikai korpuss jāmaina, jo ir smagi beigts.

Vajag pažāvēt vai nu uz palodzes saulē, vai uz kāda akmeņa/mūrīša, ja ir iespēja, jo tā būs siltāk. Tikai tagad laiks tāds neforšs.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...