Jump to content

Brother MFC-5890 CN A-3 printeris


ziedlapa
 Share

Recommended Posts

Ja kāds lieto šo printeri,uzrakstiet,kā kalpo.Galvenais es domāju cik izturīga ir printera galva.Vai izdilst,vai ne,un cik ilgi apmēram kalpo Vai kartridžus var uzpildīt atkārtoti? Doma ir arī šim printerim pielikt nepārtrauktās tintes padeves sistēmu, bet varbūt kartridžos tintes līmeni var redzēt,un varbūt ir iespējams ieliet tinti nesagaidot kad beigsies.Es domāju ,ka tādā gadījumā tā sistēma NTPS varbūt nav vajadzīga,tintes daudzumu jau varbūt var kontrolēt,un pieliet kad vajag. Esmu lasijusi,ka tai NTPS tāpat, kad vajag pielej tinti. Abi varianti apmēram līdzīgi.Ko saka lietpratēji?

Link to comment
Share on other sites

ziedlapa

Gribētu uzzināt,vai kartridži ir atkārtoti uzpildāmi,un vai printera galva ir izturīga.Tā teikt cik izturīga pret izdilšanu.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Man arī interesē atsauksmes par šo printeri, domāju drukāt/skanēt rasējumus. Apsveru ar a3 skaneri Brother MFC-6490 iegādi.

 

Vai patiešām neviens nelieto šo kombainu?

 

un savu foruma ziņu izdzēst nevar?

Labots - rodrigez
Link to comment
Share on other sites

galva pietiekoši izturīga, pildīt viegli, var fiziski redzēt tinti, un printeris ar pats pabļjauj, ka ir low, bet uzpildot nav nekādas ķēpas ar čipiem, viss iet feini, bet iesaku likt ntps un aizmirsti uzpildes probleemu

Link to comment
Share on other sites

ziedlapa

Liels paldies par atbildi. Bet man te radās vēl jautājums.Draugam ir HP printeris(HP-21,HP-22 kartridži) un esot dabūjami šie kartridži arī tādi caurspīdīgi,un var redzēt fiziski tintes daudzumu.Vai kādam ir kāda informācija,kur tādus meklēt? Un vēl,esot arī šie HP-21 un HP-22 kartridži izjaucami,nu tas korpuss ar to galvu ir atsevišķi,un iekšā ieliekama tā tvertnīte ar tinti. Vai kāds ko zina pateikt ko vairāk?

Link to comment
Share on other sites

Warriorr

par 21 un 22 nu diezvai tur kas sanaaks, jo iekshaa ir paralona shvamme ko nedriikst njemt aaraa un 22 galva uzpildot aatri aizaug ciet...

 

un arii pildot vinjiem ietilpiiba strauji saruuk shvamme neuzsuuc vairs tik daudz tintes cik sakumaa ;)

Labots - Warriorr
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...