Jump to content

Nokia e52 software update


00nigga00
 Share

Recommended Posts

Sveiki

 

Lieta tāda, ka caur telefonu ( Nokia E52 ) updeitoju firmware uz 034.001, iepriekšējā bija 033.002. Man tagad ir nepieciešamība vēlreiz uzlikt pa jaunu to 034.001 firmware versiju, bet ejot caur nokia software updater man tāda iespēja netiek sniegta. Kad bija 033.002 tad es varēju to pašu versiju vēlreiz uzinstalēt. Kādam varbūt ir tāda pati vai līdzīga problēma ar citu telefonu, un ko es varētu darīt lietas labā, jo cik noprotu tad downgrade uz vecāku nevar veikt?

Labots - 00nigga00
Link to comment
Share on other sites

Ja tev ir Windows7,tad vari pameklēt interneta ārēs Phoenix Service Software 2010.12.008.42304 all in one un ja visu pareizi uzinstalēsi,tad programma pati noskenēs tavu telefonu+sameklēs pēc produkta koda jaunāko softa versiju un varēsi pārrakstīt esošo cik reizes gribi.Pirms tam jānovāc no datora viss,kas saistīts ar Nokia(PC Suite,draiveri utt.) un ieteicams iztīrīt ar Vit Registry Fix 10 programmu.

Link to comment
Share on other sites

00nigga00

uzinstalēju, bet neko nesaprotu :D Cik sapratu, tad ta programma lejuplādēja jaunāko versiju, bet kā lai viņu uzstāda, izmantojot to programmu, nav ne jausmas. Ā, un kad es kaut ko meklēju, tas phoenix pēkšņi aivērās dēļ kaut kāda errora. Nav kaut kāda cita iespēja, kā varētu tikt galā ar to firmware?

Link to comment
Share on other sites

Ja esi tik tālu ticis,tad ir ok.Kreisajā stūrī>File>scan product-noskenēs un tālāk>Flashing>Firmware update un ja viss pareizi,tad programma pati ierakstīs attiecigajās ailēs produkta kodu,"SW version"-034.001 un "Variant version"-004 un tev atliek nospiest maģisko-"REFURBISH" un viss.Tikai pirms tam saglabā kontaktus(es iekopēju visus SIM kartē).

 

Telefonā jābūt >uzstādījumi>savienojumi>usb>savienojuma režīms>PC Suite!!!

Link to comment
Share on other sites

00nigga00

nu tā, man izdevās. Telefonu vispār vairs nevar ieslēgt. Atjaunoja firmware līdz paziņoja, ka vairs neatrod pieslēgtu ierīci(telefonu). Nācās spiest cancel, bet tagad vispār vairs neko nevar izdarīt.

Link to comment
Share on other sites

Tikai mieru,esmu šim telefonam atjaunojis softu gan parastājā režīmā,gan "dead mode".Nevajag neko aiztikt,kamēr programma pabeigs un tas,ka darbības laikā telefons ir atslēgts(balts ekrāns) un parādās uzraksti par draiveru instalēšanu utt.,tad tam tā ir jābūt līdz parādīsies uzraksts-Product flashing succeeded.Kādā stāvoklī telefons ir tagad?

Link to comment
Share on other sites

ja tomēr neizdodas dabūt telefonu pie dzīvības, uzraksti man nopirkšu ;)

Link to comment
Share on other sites

00nigga00

tur jau tā lieta ka tā programma neturpināja vairs neko darīt. Visu laiku meta ārā erroru ka neatrod ierīci. Un balts ekrāns nebija, visu laiku bija melns. Tagad ir tā, ka telefonu nevar ieslēgt. Nu nospiežu ieslēgšanas pogu, novibrē un viss, melns ekrāns joprojām. Domāju rīt aizcilpot līdz LMT centram.

Link to comment
Share on other sites

Tu tiešām esi pārliecināts,ka Phoenix ielādēja jaunāko 034.001 versiju,kas domāta tavam produkta kodam?Ir programma NAVIFIRM 0.1-atverot to,atradīsi telefona RM-469,tālāk softa nr.034.001 un tad atbilstoši telefona krāsai (black,golden,metal,white) produkta kods un pēdējā ailē ieliec ķeksi pie ALL un novelc softu un tālak atradu saiti ar skrīniem,kā atjauno Dead režīmāhttp://allnokia.ru/k...er/view-122.htm,bet vispirms pārbaudi,vai viss no Nokia ir novākts un vai programma ir ar visiem vajadzīgajiem draiveriem.

 

Man ir šādi- Fuse Driver-2010.15.0

Nokia Connectivity Solution 10.6.2.0

Nokia Flashing Cable Driver 8.23.00

Nokia Service Tool Driver 8.2.0

Nokia Connectivity Cable Driver 7.1.29.0

Labots - doms
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Ir iznākusi jauna Phoenix Service Software versija-ir pievienoti jauni produkti,labotas kļūdas utt.-oaie1ztfd31qh0009y_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Vēl jāuzgaida,kad parādīsies plašākai produkta kodu saimei -pats vēl neesmu uzlicis,jo ne Phoenix,ne NaviFirm no Nokia serveriem vēl "nezvejo" ar vajadzīgo valodu paketi,bet kam interesē krievu valoda,tad ar to problēmu nav.

 

Pie iepriekš jau minētajām izmaiņām,no sevis varu piebilst,ka 034.001 pie nobloķētiem taustiņiem nospiežot un paturot taustiņu "Izvēlne",tad parādījās datums,laiks.profils,bet uz versijas 051.014 tas parādās,ja nospiež navigācijas taustiņu jebkurā virzienā-augša,leja,pa kreisi,labi.Ja tiek saņemta sms vai ir neatbildēts zvans,tad uz gaidīšanas pamatekrāna parādās sūtītāja vai zvanītāja Nr un arī foto!!!.Ir izmaiņas telefona "Pirmreizējās"uzstādīšanas veidnī,kas piedāvā sūtīt ierīces efektīvākas lietošanas padomus-piemēram,uzstādot modinātāju, tiek dots padoms enerģijas taupīšanas nolūkā telefonu atsēgt vispār,jo telefons uzstādītajā laikā vienalga ieslēgsies.Ir arī man nesaprotamas lietas,bet pašlaik esmu apgūšanas procesā...

P.S. pirmā rindkopa rakstīta,kad softs vēl nebija atjaunots...

http://www.bildites....nra31smd1xk.png

 

http://www.bildites....nyydd9bumpf.png ??? kas tas par zvēru,patiešām nezinu...

Labots - doms
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Interesentiem,tagad arī telefoniem E52 ar Latvijas produkta kodiem ir pieejama softa versija 051.018,kuru var atjaunot ar NSU(Ovi,PC Suite utt) kgx4xwg1tf9amra225q_thumb.png

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...