Jump to content

Kur var dabūt labu matraci un uz ko jāskatās?


Vilx-
 Share

Recommended Posts

No savas puses ar varu ieteikt Relat-k. Lietoju jau kādus gadus 5 laikam. Vienā pusē ir kokos, kas ir bik cietāks, otrā pusē vilna un atsperes katra atsevišķi, laikam pockets kombi skaitās. Pa šo laiku gan matrača drēbe ir bik nolietojusies, bet gulēšanai vēljoprojām nav nekāda vaina. Nezinu kā ir tagad, bet toreiz man izdevās sarunāt par aptuveni Ls 180 plus pa kādiem Ls 20 uz Jelgavu, uz mājām atveda. Izmērs 180x200 par to cenu liekas baigi OK bija

Labots - chronos
Link to comment
Share on other sites

no kokosa ir tikai vienas šmuces-viss saliets ar līmi

paralons ne labāks

ar matračiem tagad tā pat kā ar apģērbu vajag labu ej pie meistara

zinu Latgalē vietu kur taisa uz pasūtīju dīvānus pa vecam ar 7kārtu filcu virs atsperēm

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Padiskutēsim par matračiem. Tas tikai sākumā liekas, ka Dormeo matracis ir dārgs. Kad sāk meklēt matraci bez atsperēm, tad Dormeo ir no lētā gala un pārējiem cenas aiziet kosmosā. Vēl galvenais ir neuzķerties uz kādu brīnumsolītāju matračiem, par kuriem vēl 5 gadus jāmaksā līzings un iekšā sabāztas kaut kādas zeķes. 

 

Dārgs gan maita
Link to comment
Share on other sites

@@Mezavecis, sāku apsvērt arī iegādāties Dormeo matraci, tikai nevaru saprast, kurš labāks un maksāt miljonu arī īsti negribās. Nopērkot gultu izdarīju kļūdu.. nopirku 2us matračus viena liela vietā, tagad nožēloju..

Link to comment
Share on other sites

CAP

Atrodi izmēru un pērc. Kaut kādos tur īpašos variantus nemaz nevajag, ja vien nav daudz naudas vai nepieciešamas īpašas vajadzības.

 

Galvenais atcerēties, ka virsmatracis nav domāts patstāvīgai lietošanai, bet gan šad tad izrullēt uz grīdas vai virs atsperu dīvāna, lai vispār varētu gulēt. Respektīvi, ja pērk matraci tad lielo matraci, nevis padomju laiku dīvānu mēģināt padarīt par jaunu. 

Link to comment
Share on other sites

 

 

Padiskutēsim par matračiem. Tas tikai sākumā liekas, ka Dormeo matracis ir dārgs.
  Es jau aprakstīju savas domas, no tavas puses tas ir kā?  Man brālim bija nestandarta gulta, divus mēnešus Dormeo veda un neatveda, bračkam sieva paņēma līdzīgus Vācu matračus, kad atveda izrādījās 2x cenas Dormeo, abi zobus sakoda un samaksāja!
Link to comment
Share on other sites

Lēti ir atsperu matrači, lai gan arī tur šad tad uzskrūvē cenrādi ar ķipa ar zosu spalvām vai velns sazin kādiem pārklājumiem. Ja matraci nevar aptaustīt un redzēt gala cenu, tad nevajag pirkt, ne izmēģināt uz dažām nedēļām (skatīt sižetu Bez tabu), jo mūsdienās tā ir viena no zelta āderēm. 

 

Tie matrači ir daudz un dažādi ar dažādiem pildījumiem. Uz sitiena atradu šitādu matraci 180x200cm, kurš maksā 520 EUR. Turklāt tas nav no tiem dārgākajiem.

http://www.ossov.lv/lv/item_mcp.html

 

Bet parasts bez ekstrām šāda paša izmēra 180x190cm dormeo maksā 407 EUR

http://www.dormeo.lv/matraci/matracis_memory_fresh_supreme.html

Link to comment
Share on other sites

 

 

Lēti ir atsperu matrači
Lēti var būt, bet kāda saistība ar Dormeo,  nezinu ārkādu huiņu viņi pūš, bet mana puse nekur nesēžās un nevienā pusē nav problēmas, ( manas sieva ir tikai 60),, un  man jau arī ir tikai  150 kg
Link to comment
Share on other sites

 

 

Pērkot matraci pievērs uzmanību tam, cik tas ir ciets. Ja šobrīd vairāk guli uz vēdera, kā uz sāniem - matracis ir par cietu! Tad iztausti savējo un dodies uz kādu veikalu un tausti tur. Katram cietuma/mīkstuma uztvere ir citāda un katram citādāks būs ērts. Ir jāskatās tāds, lai tajā būtu vēlme gulēt pareizi. Uz vēdera ir pavisam nepareizi

 

Sākās vecumam raksturīgās sāpes mugurā . Stīvs , kā gulbis , visu dienu . Manai baletmeitai jau ārsti ieteca stingru( cietu ) matraci , izdomāju , ka man arī jāpamēģina . Elizā ir pulka stingri , ar kamieļvilnu un kokosriekstu . Patiesībā tik stingri , ka testējot veikalā likās , nez ... nav labi . Bet tomēr nopirku - mugura no rītiem vairs nesāp .....Patiesībā , nekur tik labi nevaru izgulēties , kā uz sava matrača - pasarg dies kādu mīksto lečku!!! Ir tikai viena nelaime , cik dzirdēju , kopš mana pirkuma brīža, šeit cenas ir uzkāpušas kosmossā . Bet turienes paši cietākie ir patiešām labi ... no paša pieredzes

Link to comment
Share on other sites

Tas, par ko Peleecis runāja, ir tiesa - Eliza-K pieejami kvalitatīvi matrači.

Cenas gan ir augstas - par pašu cietāko (un, kā pārdevēja skaidroja - arī labāko) matraci ar nosaukumu Bio par izmēru 180X200 cm jāmaksā 518 EUR.

Link to comment
Share on other sites

Nu tak daudz kur ir pieejami labi matrači, ja vien pircējs nav idiots. Skaidrs, ka nebūs lēti, bet izvēle ir.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Pateicoties šai diskusijai, labajām atsauksmēm par LV ražojumu(relat k) arī iepirku to pocket kombi, bet gan ne sev  bet vecmātei ar muguras problēmām. Šī jau esot stāvā sajūsmā par viņu- pat no ārpuses var manīt ka cilvēks mainījies- kļuvusi smaidīgāka:D . Aptaustot, pašam gan likās pa mīkstu (gulu uz Dormeo jau gadus 5 .nez kas pa modeli bet bija viens no dargakajiem tolaik(cepuri nost Dormeo-man jau loti patik)). Iepriekš ši gulēja uz parastā atspernieka ar saistītajām atsperēm un parelonu. 

 

Tākā pievienojos Relat ražojumam +++++

Arī Dormeo ir fantastico bet tad laikam tikai no dārgā gala.

Māsai ir jysk'ā pirktais - pilnīga hu*ņa! 2 gadi pat nav un jau ir izgulēts un neveselīgi mīksts.

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Varbūt kādam ir pieredze ar virsmatračiem.Lieta sekojoša,stūra dīvānam vajag nosegt trīs salaiduma spraugas,kuras laika gaitā sāk izcelties cietākas par pašiem matračiem,guļot jūt tās pārejas.Doma izlīdzināt ar virsmatraci,tikai HVZ kāda sastāva būs labāks,zvanīju diviem vietējim ražotājiem ,šie ar ieteica dažādus savus variantus.   pašlaik apsveru sūtīt što http://ormebeles.lv/lv/item/7559/hr

Link to comment
Share on other sites

Diemžēl,vajag nestandarta izmēru,jāsūta tepat LV.Palasijos par Dorneo,nēsot jēgas maksāt par marketingu.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
Anonīms Alkoholiķis

Ir kas gul tikai uz virsmatraca un sudzas ka gultas restes spiez, pasam pirku madraci kopa ar virsmadraci lai velak mazak galvassapju un tas der ka uzliets jo ir sturos aizakejamas ausis un lidz ar to nesluka. Parasti pasutot var izveleties gan audumu, materialu gan pildijumu.l, kas daleji ari nosaka slukasanu (papildu vazelina kartas biezumam starp madraciem).

 

Vari paskatities pilsmatracos, pec atsauksmem taisa loti ok madracus.

http://www.pilsmatraci.lv/virsmatraci-2/

 

P.s. kapeikiepisejiem - labak parmaksat par labu madraci neka dahuja samaksat arstiem, terapeitiem vai sazinkamvel par muguras problemu arstesanu.

Labots - Anonīms Alkoholiķis
Link to comment
Share on other sites

versatile

Kad skatījos matraci, dormeo ar kaut kādu akciju sanāca lētāk, kā tāda paša izmēra relat. Biju skeptisks, bet fak, nav, kur piesities - 2i gadi būs riņķī, nekas nekur nav iegulējies - un esmu būtiski smagāks par otrā pusē gulošo.

Mazliet ir škrobe par švammi maksāt tādu ciparu - atspermatracim it kā skaidrs, tur kokosiņš, lateksiņš, atsperītes, kabatiņas - a te monolīta švamme, nu čo za fak. Bet strādā.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Janvārī es šeit nopircis sev matraci un joprojām ļoti apmierināts. Mana rekomendācija - mīksts matracis ir paredzēts cilvēkiem ar mazu svaru, vidējas cietības matracis cilvēkiem, kuru svars ir 60–90 kg, un ciets - 90+ kg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Svieki vīri

Tuvākajās dienās matracis vajag nopirkt, bet jopcik, kad sāk skatīties acis kubā, bodes daudz un veidi vel vairāk viņiem

Sieva tur to Dormeo tā kā grib.., vot nevar saprast arī kurais tur būs labs un kurš nē, varbūt kādam ir kāds ilgāku laiku lietošanā un var pakomentēt.

Pagaidām acīs iekrita šis: https://www.dormeo.lv/matraci/matracis-fresh-prima-platinum

Link to comment
Share on other sites

Man ir matrači no Jysk, Ikea, vēl kaut kas bija. Visiem nekāda vaina. Dormeo arī nekāda vaina, tik cik viņi reklamējas kārtīgi.

Link to comment
Share on other sites

Un IKEA viņi ir smuki sarullēti rullī, var ērti iemest mašīnā. Nav, kā kukuruzņikam ar spārnu uz jumta mājās jābrauc.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Pirms 5 minūtēm , ggg97 teica:

Un IKEA viņi ir smuki sarullēti rullī, var ērti iemest mašīnā. Nav, kā kukuruzņikam ar spārnu uz jumta mājās jābrauc.

Nu nu.. Rullī..

Kārtīgu matraci sarullēt nevar..

Tos putu sūdus, tos jā.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Just now, ggg97 teica:

Nemuldi!

Lai tā būtu. 

Nākošreiz ieejot pirkt matraci veikalā, (nopietnu matraci), pasaki lai tev dod sarullētu.. redzēsi, ko atbildēs.

Jo kārtīgi matrači izskatās tā..

 

20200728_141857.jpg

20200728_141828.jpg

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Nav tev taisnība! Dormeo ir sarullēti un ir labas kvalitātēs. Nu pēc 14 gadiem ir jāmaina, bet nu pie mana svara, tik ilgi izturēt reti kāds varēs!

Link to comment
Share on other sites

AndrisBB

Nu tos ar atsperēm diezzko nesarullēsi. Pat 90 grādis nesalocīsi.

Man ir kautkāds hibrīds, atsperes tikai apakšējā slāni, amēram puse no matrača, tālāk visādi memory foam utt. Diezgan dārgs bij, ap 1k. Apskatot invoisu - visa gulta kopā bij tik dārga, rāmis kādi 300, matracis ap 700, matraci varēja izvēlēties kādu grib. Bet ērts, daudz labāks kā mans iepriekšējais atsperu.

Tīrie atsperu jau parasti lētāki, bet ir arī dārgāki. Tie tīrie memory foam, gel un vēl sazin kas jau maksā kosmosu, nezinu vai tos var sarullēt.

 

Karo€e secinājums, atsperu mēdz būt dažādi - lēti štrundi un labi. Drošivien jēdzīgāk ir pamēģināt pirms pirkšānas. Bet tas jau arī tik tāds īstermiņa tests.

Labots - AndrisBB
Link to comment
Share on other sites

Faktu pateicu. Nav nedz laika nedz gribēšanas iedziļinaties..

Pirms 6 minūtēm , jema teica:

Dormeo

Šo gan es par nekādu kvalitātes etalonu neuzskatu. Pārcenots brends, un viss.

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Bija un nepatika?

Link to comment
Share on other sites

Pirms 6 minūtēm , jema teica:

Bija un nepatika?

Nezinu, vai man aizspriedumi radās jau ieraugot, ka to atveda sarullētu, vai kā. Bet nu vai sakritība, vai arī no tās cenas 😁, man tolaik sāpēja mugura.. Un vainoju matraci jo tas likās par mīkstu. Vispār gulēšanai mīksts priekš manis nav labi. Patīkami jau ir iegulstoties, bet gulēt labi nav.

Link to comment
Share on other sites

Mans Dormeo ir stipri paciets, bija jāpierod uz tik cieta gulēt, un muguru atlaida!

Link to comment
Share on other sites

Muterei IKEA nopirkām atspermatraci, bija sarullēts, mutere dikti apmierināta, labāk ir, kā uz vecā.

p.s.

es nereklamēju IKEA matračus, tika to, ka matraču tehnoloģijās kopš omes laikiem arī šis tas ir mainījies.

Labots - ggg97
Link to comment
Share on other sites

Pirms 10 minūtēm , ggg97 teica:

ka matraču tehnoloģijās kopš omes laikiem arī šis tas ir mainījies.

Ir mainījies, protams.

Bet mainījies nav tas ka labas lietas arī labi maksā. Un tas ka šajā sakarā es muldu, to gan pateici nevietā.

Moderni, kvalitatīvi, arī dārgi matrači lielāko ties nav rullējami, jo uzbūve un materiāls nav tāds.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...