Jump to content

Interneta veikals verners24.lv


zebieksterc
 Share

Recommended Posts

To vajag prasīt pašam veikalam.

Ņemot vērā to cik plašs ir preču klāsts ineta veikalos (un attiecīgi garantijas nodrošinātāji) neviens par katru preci to šeit zināt nevar.

Link to comment
Share on other sites

zebieksterc

Viena lieta uzzināt no veikala, otra, uzzināt pircēju pieredzi, kas ir daudz svarigaka

Link to comment
Share on other sites

kukuruku

Kā ar garantijām nezinu, bet ar pirkšanu ir diezgan atraktīvi:

Pagājšvasar vajadzēja fotoaparātu- ziepeni. Aparāts bija vajadzīgs piektdienā...

Pirmdienā vai otrdienā pasūtu, trešdien vai ceturtdien man atzvana, ka ir dabūjams utt, vai ņemšu- atbildu, ka protams ka ņemšu, pārprasu, vai varēšu saņemt tajā veikalā kur gribu- tb pie doles- jā, piektdien līdz ~pusdienlaikam aparāts tiks nogādāts tur- Ok, ap ~16 būšu pakaļ. (tas, ka gribu saņemt šajā veikalā līdz konkrētam laikam, tika arī pierakstīts pasūtījuma komentāros)

Nu ko- piektdien sieva dodas pakaļ aparātam- veikalā pie doles visi taisa lielas acis- neko nezinām, pārdevējs sazvana centrālo biroju- tie arī tjipa neko nezinot. Zvanu es uz internetveikala tel. - jā, jūsu pasūtījums ir saņemams centrālajā birojā Rāmuļu 3. Kad saku, ka man viņu vajadzēja saņemt citā veikalā- vai, ošibočka višla...- pēc ~3-4 stundām varam nogādāt uz to bodi.

Tā kā tajā krajā nedzīvoju, tas veicis bija tikai ērti pa ceļam- negaidīšu taču 4 stundas, kad varbūt atvedīs- nācās kratīties uz Rāmuļu ielu (aparāc ta bija vajadzīgs tajā dienā...)

 

Tādi lūk pīrādziņi. Diezin vai vēl kaut ko tur pirkšu :hysteric:

Cik ir sanākusi darīšana ar citiem i-veikaliem- parasti vienmēr vai nu uzzvana, vai uzsit meilu, kad prece ir pie viņiem un saņemama.

Link to comment
Share on other sites

Negribu taisīt jaunu topiku un šī tēma ir līdzīga manējai, tāpēc iespamošu tepat. 

 

Līdzīgs jautājums par xp.lv? Kādas atsauksmes? Cik esmu lasījis salidzini.lv un antireklama.lv, tad veikals tīri ok, bet gribu uzzināt, kā ar piegādi ārpus Rīgas uz tālākiem Latvijas nostūriem, jo citi slavē piegādi Rīgā, ka tajā pašā diena atved, kad pasūta.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Pats vernerī vienreiz iegrābos pērkot monitoru, kurš bija kautkādā veidā saspiests un uz ekrāna bija tas sūda izplūdums. Protams nesu uz veikalu bet tur jau attieksme viņiem tāda ka tas tā diezgan bieži gadās.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...