Jump to content

Atvērts VIASAT forums


Dexs
 Share

Recommended Posts

Nesmu fans, bet ja doma ir likt visastam domātt par saviem pakalpojumiem un cenām, tad šitādi teksti jau nu tiešām neliks to darīt.

Link to comment
Share on other sites

mafij, vai Tu tiešām domā, ka kaut kādi ieraksti forumā liks Viasatam kaut ko mainīt, ja reiz telefoniskas, rakstiskas sūdzības līdz šim ir ignorētas pilnībā? Vienīgais signāls viņiem varētu būt tāds, ka klientu skaits sarūk un klienti masveidā atsakās no pakalpojuma. Forums, kurā viasats tiek pataisīts par muļķiem varētu kaut ko lietas labā darīt :)

Link to comment
Share on other sites

vijebsatu tas nemainīs, bet cilvēkiem gan varbūt liks aizdomāties, vai ielaisties ar lielo "ļaunumu" viasat vai mazāko LTC :spiteful:

Link to comment
Share on other sites

Rudiger

Nu bet paši sevi jau pataisīja par muļķiem ar ,,profesionālajām,, atbildēm par DTH-individuālo signālu Tavai bļodai,tiešraides apturēšanu :D ar Timeshift pogu u.t.t!Vajadzētu šiem pieņemt darbā Dmitriju!Tagad ,droši vien, pat nezin, ko darīt ar to ,,forumu,,!

Labots - Rudiger
Link to comment
Share on other sites

Sākumā tie Dmitrija posti bija zelts, bet nu jau jēli paliek dažu brīdi.

Link to comment
Share on other sites

laikamTak

Stulbi,ka šitādi teksti tiek rakstīti. No tādām muļķibām nekāda labuma.

delfu komtētāji kaut kādi ...

 

Šādus un tikai šādus textus vien vajag rakstīt ! Jēgas no tiem ''makaronu karinātājiem'' tāpat nekādas. Tagad forums ir tāds, kādu nu paši ir pelnījuši šo daudzo gadu garumā. Tas ir attieksmes jautājums - kā viņi pret klientu, tā klients pret viņiem. Kuram nu nav tās saprašanas par lietas būtību ( un tādu ir ļoaaati daudz ), tas tad arī tiek čakarēts tā, ka maz neliekas.

Link to comment
Share on other sites

Mezavecis

Palasīju to rokasgrāmatu. Izskatās pēc ķīniešu ābeces - viss tā samudžināts. Ja darbinieks labi ja mēnesi rukā, tad nav brīnums, ka neko nerubī.

Link to comment
Share on other sites

Tak tur vispār bez smiekliem to forumu nevar lasīt.Tur ir tādas "pērles"..... :dribble:

Link to comment
Share on other sites

Tajā rokasgrāmatā ir desmitiem gramatiskās kļūdas. Katram potenciālam Viasat klientam tā būtu jāizlasa, lai būtu viela pārdomām.

Link to comment
Share on other sites

Rudiger

Tiek jautāts par iespēju pieslēgt 3 TV. Viens foruma dalībnieks iesaka "Universal SmartCard Wireless Splitter".

http://www.viasat.lv/digitala_tv_televizija/forums0/index.php?t=22

Ja jau Viasat uz to neareģē, tad sanāk, ka tādu lietot ir likumīgi? Es biju iedomājies, ka tas ir nelikumīgi.

LTC viedoklis

 

Jebkādi iebildumi jau nemainīs faktu, ka lietotāji allaž meklēs pēc iespējas ērtākus un lētākus veidus, kā izmantot pakalpojumus. Protams, par papildus ērtībām (2, 3 vai vairāk TV vienā saimniecībā) ir jāmaksā, taču Lattelecom nodrošina VTV pakalpojumu atbilstoši esošajam tehniskajam risinājumam (TV uztvērejs/dekoderis-viedkarte-televizors vai arī CAM modulis-viedkarte-televizors). Ja klients savā dzīvoklī kaut ko izdomā un izmanto citādāk nekā to atbalsta pakalpojuma sniedzējs, tā ir viņa un tikai viņa atbildība.

Labots - Rudiger
Link to comment
Share on other sites

Un nav nekāds brīnums, ka kļūs vēl mazāk viņim klientu.

Link to comment
Share on other sites

Tieshaam, tieshi pirms 20 minuutem pazuda REN-TV UN PBK, bet pats trakaakais vai diivainaakais ir tas, ka arii RTR-Planeta un 1Muuzikas kanaals(vinsh jau taapat FTA) arii ir pazdudushi, un es muļķīts veel no riita domaaju, ka esmu smagi izjokots, jo liidz 10:30 visu veel raadiija.

 

P.S. Izsaku liidzjuutiibu saviem vecaakiem, kas skatiijaas to visu un katru meen. maksaa 15.50Ls par to crapu +10Ls kartes gada maksu.

Labots - Touareg
Link to comment
Share on other sites

MUzika skanals tiesham tikko izrubiijaas. Bet nu atkal iet.

REN-TV un PBK nerāda.

Link to comment
Share on other sites

Mafij, kaa man dabuut to RTR-Planetu un 1muuzikas kanaalu jau divas reizes ar Thomsonu paarskeneeju kanaalus nu neatrod neko jaunu un tie kanaali man nav? :(

 

P.S. Man ir tikai 1LNB uz 110cm skjiivja, Viasat apriikojums gulj garaazhaa.

Labots - Touareg
Link to comment
Share on other sites

Pieslegšu tompsonu pec brītiņa un paskatīšos. Man uz sapņu kastes rāda.

RTR-Planeta arī pazudis.

Labots - mafijs
Link to comment
Share on other sites

Super, paldies Viasat, es tik nesaprotu kaapeec ''sapnju kastes'' rada, bet Thomson DSI 4200 neraada, vai tad tur kaada atšķirība, es saprastu EPG vai veel kaut kas, bet nu ko:''Izklaide tavām prasībām'' ir piepildiijusies, prasiibas man tieshaam tagad nav vairs lielas.

Link to comment
Share on other sites

Tā, uz tompsona - menu - dekodera iestatīšana - kanaālu instalēšana -pinkods "0000"

kanālu meklēšana - "transportēšana"

frekvenci uzliec 11842 , Horizontāle, plūsmas ātrums 27500

OK - atradīs, kopējā sarakstā parādījas 72 pozīcijā.

Link to comment
Share on other sites

Izskatās, ka knāli paliks arvien mazāk :(

VIASAT informē, ka iespējams no 1.aprīļa uz laiku tiks pārtraukta kanālu PBK un REN TV apraide, līdz brīdim, kad tiks panākta vienošanās par šo kanālu atgriešanos VIASAT TV paketēs. VIASAT atvainojas saviem klientiem par sagādātajām neērtībām! Sekojiet līdzi informācijai VIASAT mājas lapā www.viasat.lv.

 

Informējam, ka jau maijā VIASAT Sudraba un Zelta paketes klientiem tiks pievienots jauns dokumentālais kanāls - VIASAT Nature. VIASAT Nature kanāls piedāvās plašu dabas un dzīvnieku raidījumu klāstu.

 

Ar cieņu, VIASAT Latvija

Link to comment
Share on other sites

Tikko te vēl vienam uz Tompsona ar roku tika sameklēts 1mūzikas kanāls

 

VIASAT Nature jau taču sen ir , kopa ar Crimie/Playboy

Nez vai tas jaunais solītais būs atsevišķs kanāls.

Link to comment
Share on other sites

(labots)

Nu it kā to kanālu izplatīšot arī Ukrainā, tā kā pamatotas cerības uz krievu audio celiņu. Taču tas nedod nekādas tiesības par tādu abonēšanas maksu noņemt vēl 3 kanālus no tā jau štruntīgās paketes. Viasatam šodien ļoti sāpīga diena. Virszemes TV ļoti iegūs. Viņiem šie kanāli ir jādabū atpakaļ un ātri, PBK ir līderis krievu kanālu jomā LV pēc reitingiem, REN TV un RTR gan ir mazāk.

 

NTV Mir iet, sorry par nepareizu info.

Labots - Dexs
Link to comment
Share on other sites

NTV Mir pagaidaam iet perfekti, bet nebriiniishos, ka tuuliit pazudiis.

 

P.S. Tikko sencim pazinjoju, ka nav kanaalu, shis teica, cik ta jaapiemaksaa, bet tagad sanaak pat taa maksaa cik gribi tam Viasat taapat neko neredzeesi :(

Labots - Touareg
Link to comment
Share on other sites

Un mājaslapā sākumlapā joprojām nekādas infas. Njā...

Link to comment
Share on other sites

Es to kantori ieniistu, pats sliktaakais, ka nevar no vinjiem atteikties, lauzt liigumu ir nereaali, peec tam buus CreditReform un veel nezin kadaas paraadu piedzinjas buus jaamaksaa. Man nav liigums, visi jau beigushies un grozies kaa gribi muuzha verdziiba ir pie Viasat, jo nedzivoju Riigaa nevaru aizchaapot liidz tai Maskavas 3... un bail arii tur braukt kameer buushu Viasat mashiinai nebuus ne ritenju, ne spogulju.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Atteikties var vienmēr, tikai viss ir atkarīgs no līgumsoda apmēra. Samaksājot, Tavuprāt, pēdējo rēķinu ar līgumsodu, piezvani, pajautā, ar kuru datumu tiek slēgts konts. Pēc šī te datuma piezvani vēlreiz, pārjautā, vai tiešām slēgts. Ja pasaka, ka slēgts, tad rakstveidā vai arī ar balss ierakstu, ko Tu esi veicis pats, pieprasi uzziņu par to, ka AS Viasat (vai kā viņš tur saucās oficiāli) nav pretenziju pret Tevi, personas kods tāds un tāds, visi rēķini samaksāti.

 

Bail par savu mašīnu, brauc ar 3. vai 7., vai 9. tramvaju līdz galam.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Bet ja man nav nekaadu liigumu, vinjiem nav tiesiibu man likt maksaat liigumsodu, veel jau ir traki tas, ka zvanot uz 67060504 un spiezhot atteikties ti. taustinju''4'' tur jaagaida nereaali ilgi, vienreiz gaidiiju 17min tad jau zuda ceriibas un bija zheel naudas, peec tam, ja arii izdodas ar to karti ir briinumi, kad vinja tur 5 dienu laikaa jāatgriezh tam Viasat, ja kaut ko nokavee sods 5Ls + 3Ls(par to, ka briidina, ka vinja jāatgriezh)+ veel XLs par visaam nokaveetajaam dienaam, vienvaardsakot murgs.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

aivarsvelves

uzrakstiju vēstuli viasatam ar jautājumu, vai nevēlas samazināt abonēšanas maksu, jo "daži kanāli" tomēr ir pazuduši un saukt NATURE par jaunu ir smieklīgi.

LŪK ATBILDE

Labdien!

 

Vēlamies Jūs informēt, ka šobrīd kanāli, PBK(Pirmais Baltijas kanāls), RTR Planeta Baltija un REN TV, ir atslēgti visām Baltijas valstīm un notiek intensīvas pārrunas ar kanālu pārstāvjiem, lai jau tuvākajā laikā kanālu translēšana tiktu atjaunota.

 

Jums joprojām ir iespēja skatīties labākos Krievijas kanālus, kā 3+ Latvia un NTV Mir:

- Kanāls 3+ Latvija raida populārākos Krievijas seriālus un raidījumus;

- Kanāls NTV Mir raida populārākās, izklaidējošās un izglītojošās pārraides.

 

Ja Jums ir svarīgi skatīties filmas, piedāvājam Jums filmu kanālus, kā TV 1000, TV 1000 Action, TV 1000 Russkoe kino unTV 1000 East. Kā arī papildus varat abonēt ekskluzīvu filmu kanālu TV1000 Premium, kurā tiek pārraidītas jaunākās filmu pirmizrādes, 24 stundas diennaktī, bez reklāmas pauzēm.

 

No 2010.gada 1. maija, kā pavasarīgu pārsteigumu mēs saviem klientiem piedāvāsim jaunu kanālu – Viasat Nature.

 

Mums ir svarīgs Jūsu viedoklis! Viasat nemitīgi attīstās un pilnveidojas, lai pielāgotos klientu ērtībām un vajadzībam.

 

Vēlamies uzsvērt, kādēļ mūsu esošajiem klientam turpināt skatīties VIASAT digitālo satelīttelevīziju:

- VIASAT digitālā satelīttelevīzija ir pieejama VISĀ Latvijā;

- Tā darbojas arī tur, kur virszemes televīzijas uztveršana nav iespējama, vai tā sagādā grūtības;

- Ar VIASAT Jūs skatāties televīziju lieliskā kvalitātē ;

- VIASAT nemitīgi strādā pie visizdevīgāko cenu piedāvājumiem;

- Viasat ir 8 gadu veiksmīga pieredze digitālās TV nodrošināšanā.

 

Mēs, ikdienas sekojam jaunākajām attīstības tendencēm, lai mūsu klienti pirmie saņemtu labāko no labākā un kvalitatīvāko no kvalitatīvākā.

 

Izvērtējot situāciju un sniedzot atbildi uz Jūsu jautājumu, Viasat nav iemeslu pārskatīt 0000-00-00 slēgtā līguma pagarinajuma Nr.000000 abonēšanas maksu, pamatojoties uz līguma punktu 6.3.:

 

"Gadījumā, ja, veicot izmaiņas kanālu piedāvājumā, no Paketes izņemti vairāk nekā 15 % Klienta izvēlēto kanālu, nenomainot tos ar līdzīgām programmām, Klientam ir tiesības izbeigt Līgumu, rakstveidā paziņojot par to Viasat līdz grozījumu spēkā stāšanās dienai."

 

 

 

Jebkādu jautājumu gadījumā, labprāt sniegsim papildus informāciju.

 

Ar cieņu,

Viasat informatīvais dienests

  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Jaa, attieksme ir redzma, un es tevi apskauzhu, kad vinjiem rakstu tad nesanjemu ne zvanus, ne e-pastus tik to automaatisko e-pastu, ka zinja liidz vinjiem aizgaajusi, bet nu smags gadiijums tas Viasat, shi meenesha laikaa buus jaameegjina sazvaniit un atteikties no vinju pakalpojumiem.

 

Shii vispaar peerle: ''- VIASAT nemitīgi strādā pie visizdevīgāko cenu piedāvājumiem''

Labots - Touareg
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Mūsdienās katrs pelna kā grib,ja ir aitas,tad būs cirpēji.neviens jau ar varu neliek tev līgumu parakstīt.pārsvarā cilvēki šamējos izvēlas dēļ visiem LTV kanāliem.Un vidusmēra viasat klientam pietiek ar LTV un dažiem krievu kanāliem.

p.s. būs "medus devējiem" jāaizmet PM,lai samazina medus cenu,nav tak veseli trīs kanāli. :mrgreen:

Labots - base7
Link to comment
Share on other sites

Diezvai medus devēji uz kaut ko tādu parakstīsies,jo viasat baltic dažos serveros ir novērtēts no 2,7$ līdz 3$ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen::pooh_door:

Link to comment
Share on other sites

Es aizrakstīju vēstuli ar ļoti līdzīgu jautājumu, un abtilde bija burts burtā tāda pati, izņemot līguma termiņš un numurs bija mainīti.

Attieksme ļoti "laba" , nav ko teikt.

Labots - mafijs
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...