Jump to content

Atvērts VIASAT forums


Dexs
 Share

Recommended Posts

Nolēmu izveidot jaunu topiku, lai pievērstu popularitāti Viasata nesen atvērtajam forumam:

http://www.viasat.lv/digitala_tv_televizija/forums0/

 

P.S.Lūdzu, nereklamējiet paši ziniet ko. Uzdodam jautājumus par mums interesējošām tēmām lai uzlabotu to mūsu "ne īpaši iemīļoto" SAT operatoru. Danke schōn!

Labots - Žaks Kustō
Link to comment
Share on other sites

Taa vinjiem bija drausmiga kljuuda. GAn jau dabuus dzirdeet visu peec pilnas programmas :)

Link to comment
Share on other sites

hmm cik vispār ir VIASAT pakalopjuma lietotāju latvijā?

Link to comment
Share on other sites

Viasata radio 106,2 , ar tagad nav klausāms dēļ sevis slavināšanas, varbūt kāds ir dzirdējis to reklāmu par pieciem vai cik tur mītiem par digitālo televīziju, nu tāds sviest :offtopic:

Link to comment
Share on other sites

Rīgā tas vēl skan vismaz normāli (par 2 disku playlisti es gan nerunāšu), bet Latvijas raidītājos man liekas viņi kādu 128 kbps strīmu laiž, džinkst viss, klausīties nav iespējams.

Link to comment
Share on other sites

Guest drunk_lizard

Tāpēc vajag atdzīvināt ar "īstiem"... :)

pareizi dariiji, ka ieliki peedinjaas :>

gan jau tur administraacija visai mudiigi atsijaas "iistos" no patiesiem :>

ne velti ir palama - viasjrots...

Link to comment
Share on other sites

Nu ja kas tāds tiks darīts, tad viss par kantori būs skaidrs. Lai gan, iespējams jau sen ir skaidrs. :D

 

No foruma:

Digitālā satelīta televīzija tiek raidīta no satelīta, signāls katram lietotājam tiek raidīts individuāli, līdz ar to kvalitāte ir visaugstākā un tā ir vienlīdz laba visiem skatītājiem jebkurā Latvijas vietā. Nepieciešamais aprīkojums: dekoders un satelītantena.

 

Virszemes digitālās televīzijas darbības princips ir līdzīgs kā mobilajiem telefoniem - caur sakaru torņiem tiek pārraidīts signāls. Jo tuvāk tornim atrodas signāla saņēmējs, jo augstāka ir attēla kvalitāte.

Man tāds jautājums, kas tur Viasatā īsti strādā? Un izrādās, ka uz Siriusa ir vairāki tūkstoši transponderu - signāls tiek raidīts katram individuāli.

 

http://www.viasat.lv/digitala_tv_televizija/forums0/index.php?id=810&f=15&t=20

Link to comment
Share on other sites

Idividuāli tiek raidīts signāls par kartiņas bloķēšanu, jo nevar samaksāt abonēšanu. :pooh_honey:

Link to comment
Share on other sites

Nu atklātā teksta piesaukt pirātismu nav labi :sarkasms: . Tādus postus jau Viasatam ir pilnīgas tiesības izdzēst. Viasatam vajag "krist uz nerviem" ar tehniski pareiziem jautājumiem un atbildēm. Es vismaz "uzbraucu" par to, ka digitalālajai virszemes TV bildes kvalitāte samazinās,ja skatītājs dzīvo talāk no raidītaja.Lai tik pamēģina izdzēst, jo tie ir pilnīgi meli :sarkasms: .

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

vot vienu lietu gan nesaprotu, kada sū*a pēc viasats shitaa publiski apstāstih LTC,

nekur neesmu lasijis ka LTC nostāstitu vinjus,

viasats tik muld ka redz vinjiem esot labaaka kvallitaate, un "signāls netiek dalīts, bet gan piegādāts katram individuāli..."

tādas pupu mizas jāklausās :t_p_o_n_e:

Link to comment
Share on other sites

Laba saruna. Rādas ka viasatam ar argumentiem pavisam grūši :mrgreen: . Žel tik ka uz šitādām telefona zvaniem iekrīt pensionāri. Cik saprotu , tad tā samaksa , ko, slēdzot līgumu, arī nav teikta ka visus trīs gadus, bet līgumu lauzt jau nevar . Jā viasatam noturēties virs ūdens kad Lattelekoms izvērsīs pilnu paketi būs neiespējami. Ja nu vienīgi ķerot uz muļķa . Bet paši vainīgi-nebūtu čakarējuši klientus , nebūtu sliktā slava. Principā piegājiens kā ''bratokiem''90-tajos - pacelt pakalpojuma maksu (dārgāku paketi) varat, bet atpakāļ ni un ni. Ja esat iekrituši , tad atkratīties būs ārkārtīgi grūti. Butu takšu, vismaz, darijuši kā citi, piemēram Baltkoms- nu ir līgums (akcija) kad pieslēdzies uz divi gadi, bet pēc diviem gadiem vairs nav termiņlīgums. Vari atslēgties bez līgumsodiem kad gribi. Vismaz tā šie saglabātu daļu no vecajiem klientiem , bet tagad, liela daļa ar nepacietību gaida līguma beigas lai atkratītos no ''dzimtbūšanas'' līguma.

Labots - oxygen
Link to comment
Share on other sites

Lattelekomam lielāka pieredze darbā ar klientiem vēl no telefona laikiem. Arī Lattelekomam bija deviņdesmitajos gados visadi brīnumi. Kad nopirku māju un vajadzēja pārreģistrēt telefona numuru no veca saimnieka vārda uz manu, tad Lattelekoms "ielauza" 70Ls par vienu ierakstu datorā.Es vienkāršī atteicos no Lattelekoma. Toreiz vēl mobilie telefoni bija "bērnu autiņos".Pirms pāris gadiem pie manis atnāca dzīvot muterīte un Lattelekoms pārcēla viņas numuru no blakus miesta, izveidoja jaunu pieslēgumu(kabelis gan bija vēl no tiem laikiem, kad vajadzēja 70Ls maksat par uzvārda maiņu) un kādus 3Ls paprasīja par visu to. Vot tas ir progress darbam ar klientiem. Mobilie telefoni un konkurence iemācija Lattelekomuarī digitālās televīzijas lietās. Gan jau Viasats patrieks tās "zobubirstītes", kuras zvana potenciālajiem klientiem "pudrī mozgas". Pagaidām jau Viasats jūta sstiprs, jo Lattelekomam vēl visādas tehniskas ķibeles. Nu nevar jau gribēt lai telefonisti, stabos kāpēji uzreiz iebrauc televīzijas lietās :sarkasms:

Link to comment
Share on other sites

Viasat forumā parādījies tāds "Dmitrijs Vasiljevs" kas nu iztekiti reklamē viasatu, ka jāņem uz 3 gadiem utt. Un sūta visu kaut ko klausīties uz rapidshare ...

Link to comment
Share on other sites

Nu jā tā tante , kura līdz septembrim vadīja viasat latvija un kuru izmeta ārā, ir savārijusi tūdus ne pa jokam. Neba par velti jaunais vadonis sludina ka esot jāpievēršas klientam. Tik pareizi saka ka sliktu slavu iegūt viegli, bet labo atgūt ir baisi grūti . Īslaicīgi šie guva panākumus, apčakarējot klientus, ar kuriem zīmēties īpašnieku priekšā, bet tagad met vai nemet laukā vietējo bosieni , bet klientus ar šadu slavu vairs nedabūsi. Nu baigi stīva šo politika . Nu varēja takšu piedāvāt arī beztermiņa līgumu. Protams par augstāku cenu, bet.... ni un ni. Es principa negribu parakstīt nekādus termiņlīgumus, kaut tie , bieži, izskatās lētāki. Nu , rādas ka ka sliktie paradumi joprojam nav izskausti, jo pat TV reklāmā pašā apakšā siciņiem burtiem tas kas intresē klientus visvairāk mūsdienās-izmaksas. Principa , no otras puses būtu skāde , ja šie aizietu pa skuju taku. Tad Lattelekomam pazustu konkurents un tālāk, uz maksas kanāliem... izmaksas šadas, šitādas - ceļam cenu.

Link to comment
Share on other sites

Rudiger

kā Viasat speciālisti saka, signāls visiem sūtās individuāli. Tad man te neskaidrības radās. Tagad pa ziemu dzīvoju pilsētā un attiecīgi signāls man sūtās uz dzīvokli pēc adreses. Vasarā biju plānojis kustēt uz lauku pusi, līdzi ņemtot arī savu šķīvi ar visām galvām un Samsungu. Bet signāls ta nāks uz veco adresi! Kā man būtu jārīkojas, lai izvairītos no šīs problēmas? Cik dienas iepriekš jāinformē, ka vēlos mainīt atrašanās vietu, un cik izmaksās signāla pārsūtīšana citur?

Es, piemēram, šo dienu laikā esmu iemīlējis golfu. Agrāk man likās, ka nekas īpašs. Pagaidām vēl neesmu ielaizījies skandināvu mēlē un nickelodeons, man līdz galam vēl nav saprotams, bet tas ir tikai pagaidām. Viņš varētu vienīgais raidīt visu diennakti, jo kad es jau mazliet sāku iebraukt vakara pusē, ieslēdzas VH1.

Bez komentāriem! :jester:

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Domāju, ka drīz viņi to forumu aiklapēs ciet.

Link to comment
Share on other sites

Redzēju sapnī, ka tas forums ir ļoti leimi sataisīts un jebkurš var piereģistrēties ierakstot vārda vietā VIASAT. Varēsiet Viasata vietā atbildēt uz jautājumiem, jo Viasata īstajam lietotājam tā pašvaki ar to iet. :crazy_pilot:

Link to comment
Share on other sites

Es smējos līdz asarām, kur var kautko tādu rakstīt. Dmitrijam vajadzētu cirkā klaunu tēlot, talants ir!!!

Link to comment
Share on other sites

Tur jau VISAT nevēlamos komentārus dzēš ārā. Tas jau nu atkal ir pret vārda brīvību.

Link to comment
Share on other sites

Neskatoties uz humoru domāju ka viasats beidzot sāk domāt . Tas ka uztaisijuši forumu, jau rādā ka sāk kustināt smadzenes.Laikam mācās no konkurenta Lattelecom :mrgreen: . Man , pakalpojumu piedāvātājs, kuram ir savs forums, tomēr vieš vairāk uzticības (protams , ja nav totāla cenzūra un tiek atstāts tik tas kas slavina, kā man bija pieredze ar provaideri maksinets). Nu , piemēram kabeļnieki Baltkoms un IZZI. Pirmajam ir , otrajam nav. Arī pats klientu serviss Baltkomam krietni labāks nekā IZZI ( no pieredzes , kad kādus 4 gadus biju IZZI kliens-aiztinos prom pie dārgākā Baltkoma, jo tas bardaks piegriezās). Īstenībā šadi forumi nav par skādi arī kompāniju bosiem-dažreiz nokrīt rozā brilles, dažreiz kāds pasaka ko vērtīgu priekšā.

Link to comment
Share on other sites

Guest drunk_lizard

viasjrots tanii forumaa operatiivi dzeesj manus komentus...

Link to comment
Share on other sites

kaza242

Vakar jautaaju par eirosportiem un par to, kas skataas to sviestu - golfa kanaalu, a šodien jau vairs taada komenta tur neatrast! Pilnīgs sviests tas kantoris, kam tad vispaar atveera to forumu, ja nekaads tolks no taa????

Link to comment
Share on other sites

Dr.restart

Katrs pats neatlaidīgi rāpjas uz sava grābekļa.. lai konsekventi & konkrēti dabūtu ar to pa pieri .. Dotais operators ar saviem "mārketiga trikiem" tam visam spilgts piemērs . Nekā jauna , patiesi - tak Tauta sagremos ..

Link to comment
Share on other sites

raimonds

Man gan atbildeja par eurosportu. Atbildeja ta ka visus svarigakos Latvijas un pasaules sporta notikumus radisot viasat sport baltic. Un neesot planots eurosportu likt programu paka.

Link to comment
Share on other sites

Rudiger

Nav jau nekāds noslēpums,kad šim operatoram ir tādas tehnoloģijas,kas pat NASA liek nobālēt.Publiski,protams neviens to neatdzīs.Domājiet,kāpēc netiek pievienoti jauni kanāli?tāpēc,kad visa nauda tiek ieguldīta jaunākajās tennoloģijās :spiteful:

EDIT: MAFIJS,bez humora mūsdienās vispār nav iespējams viasat pieminēt.Nebūsim naivi,ja arī būs kāds normāls ieteikums no viņu mājaslapas apmeklētāju puses,tad tā pat nekas nemainīsies,tak skaidri un gaiši pateica,kad tuvākajā laikā(lasi-desmitgadē)nekas netiks pievienots(ne jauni kanāli,ne kanālu valodas)var jau lūgties un uz rokām stāvēt,bet situācija ir tāda,kāda tā ir.

p.s.nu labi,varbūt gada beigās pieliks kādu sporta kanālu,bet vienkāršāk sagaidīt no LTC jaunus kanālus,nekā no via,tas ir fakts.

Labots - base7
Link to comment
Share on other sites

Stulbi,ka šitādi teksti tiek rakstīti. No tādām muļķibām nekāda labuma.

delfu komtētāji kaut kādi ...

Link to comment
Share on other sites

Guest drunk_lizard

mafijs, tu esi viasjrota fans?

vai arii ar humoru ir pavisam slikti?

ja otrais variants - iespeejams psihiatrs liidzees

pirmajaa variantaa gan neviens nepaliidzees :>

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...