Jump to content

Kādu mūziku pašlaik klausies?

osscar
 Share

Recommended Posts

Pirms 42 minūtēm , AndrisBB teica:

Pensionāri jau diezko vairs neko nepērk

Nu viņi aizvelkas uz [jebkura pirms 30-40 gadiem aktuāla grupa] rejūniona (vai pat nekad “neizjukušas” - tas nekas ka no oriģinālsastāva tur maz palicis) končiem, kā nupat tas tur, šlesersalā. Un čīkst, ka būtu pareizāk, ja koncis sāktos piecos un beigtos desmitos vakarā. Ja vēl grupa uzštancē kādu vinilu (sena albuma pārizdevumu, vai jauno tūri, jebko), tos izķer kā pīrādziņus. Pensionāriem ir nauda.

Bet daži mūziķi-pensionāri spēj iecepīt arī jauniešiem, ir viņiem vēl pulveris petardēs!

• Patīk 1

Jurkins

Pļa, kur vien skaties, tā šitas demagogs priekšā. Lai tak klausās un skatās, es cenšos kādam kaut ko aizliegt? 

inteens
pirms 19 stundām , 138 teica:

Bet daži mūziķi-pensionāri spēj iecepīt arī jauniešiem,

Nu ja

30niekiem no kaimiņmājas patīk.

Esmu uzsēdies uz amerikāņu kantri. Un tā kā es iespējams, vienīgais no šī foruma, kuram patīk šis mūzikas stils, lūdzu izturieties pret mani saudzīgi.

• Patīk 2

Jurkins
pirms 6 stundām , base7 teica:

vienīgais no šī foruma,

Man arī patīk... tikai kad kantrī dzied sievietes. :dance3:

pirms 4 stundām , AndrisBB teica:

Labāk par kantrī

Par gaunēm nestrīdas. Tāda pati huiņa kā tūkstošiem citu bum, bum, bum. Absolūti nekā individuāla. Un galvenais, neķer kreņķu, par gaumēm nestrīdas.

• Patīk 1

Jurkins

Galvenais ir klausīties to, kas patīk, nevis to, kas ir moderni. Pieņemu, ka daudzi to nevar, sevišķi tīņu vecumā... Nu kā ... tevi tak par lūzeri uzskatīs.

Kādreiz SWH beidzu klausīties divu iemeslu dēļ... beidzās BB brokastis... un sākās "tirlī, tirlī, tirlī bums...zvans pie durvīm..." nu tā zajebal.🤣

inteens

Šašlik muzīk

Vēl līdz galam nenoklausījos, bet faniem drošvien patiks.

• Patīk 1
  • Love 1
  • Atbalstu 1

pirms 20 stundām , Jurkins teica:

beidzās BB brokastis

Tieši tas pats.

inteens

Nu bet tagad tak viss notiek no sešiem līdz desmitiem.

Laiku man viņi īsina.

1 stundu atpakaļ, Jurkins teica:

Un tāpēc es klausos...

Hihi, ja neko vairāk, tad vismaz labu humora devu vakaram sagādāji :sarcastic:

Jurkins
Pirms 12 minūtēm , M@R$$ teica:

Hihi,

Jā :pleasantry:, es klausos to, kas man patīk. Un pat iedomāties nevari, cik liels rozā oposums uz to, kas ir moderni.

inteens

Ar lampu pastiprinātāju un prāvu vīna pudeli ir OK. 

Jurkins

Nevajag ne lampu pastiprinātāju ne vīna pudeli 😉. Viņas tāpat ir brīnišķīgas. 

• Patīk 1

inteens

Es tak nenopietni, jauka sieviete.

• Patīk 1

Jurkins
Pirms 17 minūtēm , e = d teica:

Cita topika iespaidā

Gaidu šo tango ritmā.

• Haha 1

motleyman

Veltījums visiem AI nīdējiem no YouTube AI leģendas Johny Jedi Jr. 18+ ja kas ... Visu laiku labākā power balāde. 

• Slikti! 1

Jurkins
Pirms 15 minūtēm , motleyman teica:

eltījums visiem AI nīdējiem

Ņav mans mīļākais mūzikas stils, bet ir tīri ok. Galvenais, ka video nav vajadzīgs. Es pat teiktu, ka video sabojā. 

• Patīk 1

motleyman
Pirms 57 minūtēm , Jurkins teica:

Ņav mans mīļākais mūzikas stils, bet ir tīri ok. Galvenais, ka video nav vajadzīgs. Es pat teiktu, ka video sabojā. 

Te jau teksts ir svarīgākais. Un tas ir perfekts !!! Visai meksikāņu virtuvei ir profesionāli iziets cauri.

Edited by motleyman

Jurkins

Mūzika ir vienkārši dzirdes nerva kairināšana. Un, ja šī kairināšana notiek patīkami, tad man ir pilnīgs rozā oposums, vai tā ir radusies kādam ciešot kaut ko (atceramies mūsu Atvaru, kuras gabals ir nekāds) vai vienkārši MI dzīlēs. 

motleyman
Pirms 35 minūtēm , Jurkins teica:

Mūzika ir vienkārši dzirdes nerva kairināšana. Un, ja šī kairināšana notiek patīkami, tad man ir pilnīgs rozā oposums, vai tā ir radusies kādam ciešot kaut ko (atceramies mūsu Atvaru, kuras gabals ir nekāds) vai vienkārši MI dzīlēs. 

Rokas nost no Atvaras. Viņas dziesma ir īpaša pati par sevi un arī AI dzīlēs. 

• Slikti! 1

Jurkins
Pirms 1 minūtes , motleyman teica:

Viņas dziesma ir īpaša pati par sevi un arī AI dzīlēs. 

Nē... Ne priekš manis, ne ar AI ne bez.

motleyman
Pirms 4 minūtēm , Jurkins teica:

Nē... Ne priekš manis, ne ar AI ne bez.

OK, turpini klausīties AQUA - Barbie Girl ...

• Haha 1

Jurkins
Just now, motleyman teica:

AQUA - Barbie Girl

Lai dies nogrābstās... tfu,tfu, tfu...🤣

Es palieku pie 

• Slikti! 1

Vot i paneslas, pat te tie AI ģenerētie mēsli ir biezā slānī, burvīgi.

• Patīk 2
  • Atbalstu 1

raiviic
pirms 1 stundas , motleyman teica:

Viņas dziesma ir īpaša pati par sevi un arī AI dzīlēs. 

Atvarai jau nebūtu ne vainas, tikai īstai, bet - pat bez norādes ir skaidri dzirdams ka te ir AI veidota , līdz ar to pa taisno miskastē. Cerams, Youtube kaut kad tomēr sāks šādus "šedevrus" izmest.

Edited by raiviic
  • Patīk 1
  • Atbalstu 1

motleyman
pirms 14 stundām , raiviic teica:

Atvarai jau nebūtu ne vainas, tikai īstai, bet - pat bez norādes ir skaidri dzirdams ka te ir AI veidota , līdz ar to pa taisno miskastē. Cerams, Youtube kaut kad tomēr sāks šādus "šedevrus" izmest.

Tad jau varbūt sakam uzreiz un pa tiešo, ka nekāda veida dziesmu kaverversijām nav tiesības eksistēt ... 

• Kādas šausmas! 1

raiviic
1 stundu atpakaļ, motleyman teica:

ka nekāda veida dziesmu kaverversijām nav tiesības eksistēt

Ir un daudz, bet ar nosacījumu - viss ir radīts ierakstu studijā, ar īstiem mūzikas instrumentiem un vokālistiem, nevis bezjūtīga MI murgojumiem. Lai kā tas viss skanētu, tur nav dzīva cilvēka emocijas, vienalga vokālā vai instrumentālajā (jā jo arī sintezators, tāpat kā klavieres, ģitāra, vijole u.t.t. skan tā, kā mūziķis to spēlē, nevis izpilda safantazētu programmu.  Kaut vai šī.  Dikinsons vispār savācis super grupu no slavenībām .

Citēt

Bruce Dickinson (IRON MAIDEN) on vocal
Kaitner Z Doka (JON LORD, IAN PAICE, DON AIREY) on guitar
Bernhard Welz (JON LORD, DON AIREY) on drums
John O'Hara (JETHRO TULL) on keyboards
Tanya O'Callaghan (WHITESNAKE) on bass

Edited by raiviic
  • Patīk 1

Citēt

Recording of this song began in May, 1966. Two months before Cream would enter a studio to record for the first time and five months before the Jimi Hendrix Experience would enter a studio to record for the first time.

motleyman
1 stundu atpakaļ, raiviic teica:

Ir un daudz, bet ar nosacījumu - viss ir radīts ierakstu studijā, ar īstiem mūzikas instrumentiem un vokālistiem, nevis bezjūtīga MI murgojumiem. Lai kā tas viss skanētu, tur nav dzīva cilvēka emocijas, vienalga vokālā vai instrumentālajā (jā jo arī sintezators, tāpat kā klavieres, ģitāra, vijole u.t.t. skan tā, kā mūziķis to spēlē, nevis izpilda safantazētu programmu.  Kaut vai šī.  Dikinsons vispār savācis super grupu no slavenībām .

Kad Les Paul izgudroja elektrisko ģitāru, tad arī bija bļaušana, ka mūzika tiek izvarota. Tas pats ar pirmajiem sintezatoriem un elektronisko mūziku, kas tika nosaukta par aukstu bezdvēseles murgojumu. Nu ok, piemēram, Britnija Spīrsa ... Dzīvs cilvēks, viss kā tu vēlies. Bet ko mēs zinām par to, kā tieši studijā tapa viņas vokāls ? Bet tik un tā tās dziesmas reāli ir un dzīvo. Vai arī grupa Boney M un vispār visa Frenka Fariana "daiļrade". Ja tehnika un tehnoloģijas attīstās, tad tas ir slikti ? Aiz tā visa stāv tikai cilvēks. Tad jau metam ārā datorus un atgriežamies pie skala gaismas. Savu augstāko izglītību es ieguvu mācoties no citu cilvēku sarakstītām grāmatām un pasniedzēju lekcijām. Tātad es to kādam esmu nozadzis ?????

Share

• Create New...