Jump to content

canon pixma mp220 neprintee


Kristaps.v
 Share

Recommended Posts

man ir PIXMA MP220. 
nebija lietots kadu laiku. garantijas nav vairs. karocha sâkumâ , kad iesledzu, râdîja 5100 eror kodu,neko nevareju izdarit, pilnigi neko ne print/scan/copy - to caur forumiem dabuju pie dzivibas. atskruveju, notiriju vienu tâdu strēmeli 5mm platumaa [tadam sikam svitrinjam paraleli iespiestas melna krasa - laikam darbojas kâ koordinâtu punktu adreses lenta pa x asi pēc punkta numura ] ,uz kuras bija eļļina sasmerejusies no kartridzu sliedes. 
tagad es varu skenet, bet neko es nevaru izprintet/nokopet, cik saprotu -problema ar kartridziem. itkâ râda ka ir LOW limenis, bet butu japrinte čut čut.

problema varetu but taja,ka tie kartridzi varetu but aizkaltusi ABI pavisam? 
 vai ari problema ar inoform. padevi tieši kartridziem??

Link to comment
Share on other sites

Warriorr

ja nemetas nekads cits kluudas pazinjojums tad aizkaltushi 99,9% iipashi ja saki ka staaveejis printeris kaadu laicinju!

Link to comment
Share on other sites

Kristaps.v

jes, ser. kadu laicinu aizkaltusi. un aizmirsu pateikt.ka tie spilventini/shvammites,kur tie kartridzi nosezas,kad neko nedara,ir aizkaltusi ari. vini ir cieti. tatad aizkaltusi?iztirit varetu, vai japerk jauni kartridzi/spilventini?

Link to comment
Share on other sites

Warriorr

kasetes peerc jaunas nav citu varinatu par tiem spilventinjiem tagad uz sietnu nepatekshu ir 2 veidu no gumijas kas arii ir cieti un no taadas modificeetas shvammes kas ik pa laikam jaamaina, bet tadc par to pazino pats printeris taakaa domaaju ka tos tu droshi vari likt mieraa ;)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...