Jump to content

Griezejplotera iegade


mr
 Share

Recommended Posts

Sveiki.

 

Ir radusies vajadziiba iegadaties griezejploteri liimpleeveem. Varbuut kaads var izstastiit uz kaadiem grabekljiem nevajadzetu uzkaapt. Doma ir par sekojoshiem parametriem.

 

600mm-1200mm platums

Pieljauju iegadaties lietotu, bet labaa staavoklii

Ljoti svariiga price/performance attieciiba

Razhiibai/aatrumam ir sekundaara noziime

Pielietojums paredzams daudz smalkai grieshanai, bet nu palagi jau arii noteikti buus.

Absveru patreiz Roland x24, vai kadu no Mutoh, tachu cena taa kaa mazliet kaulaa kozh. Varbuut ir reali kaads pietiekami labs razhojums (dziivee paarbaudiits) par leetaakaam naudinjaam. (kjiinieshi savukart iedvesh neuzticiibu)

Labots - mr
Link to comment
Share on other sites

Ieteiktu izvēlēties Roland ploteri iekš to ka tas tomēr ir gandrīz virsotne un ir pieejams suports arī mūsu banānvalstī.

Link to comment
Share on other sites

Neizstasiju detaljas. Es atrodos Londonaa, bet aparatu iepirkt mieriigi varetu arii LV, njemot veeraa, ka daudziem iet uz grunti un vajag naudinju. Tapat varbuut ir LV kadi kantori kas uz sho specializeejas un ir labas atsauksmes (vairaak domaju par lietotiem). Ar jebkaadu suportu pazistamiem brendiem te probleemaam nevajadzetu buut.

Link to comment
Share on other sites

vismaz kādreiz tas lokālais supports čirīja tikai vienu konkrētu softu, caur kuru tos rolandus piedabūt pie dzīvības. softu, protams, par labām naudām varēja dabūt tikai pie šiem.

Link to comment
Share on other sites

Cik zinu, tad tie kuriem ir vismaz Roland līmeņa aparāti šobrīd darba netrūkst un attiecīgi piedāvājums būš švaks. Uz grunti iet tikai mazie kantori kas ar lētu, prastu agregātu gribēja tikt lielajā tirgū. Nesen gribējām iegādāties rūpniecisko marķētāju (kaut kas līdzīgs label'ļu mašīnai) tieši aiz tā apsvēruma ka varbūt kādam iet grūti :keep_order: a nekā nebij - uzreiz pateica ka otreizējā tirgū uz labajām mašīnām esot pieprasījums lielāks nekā piedāvājums.

Starp citu, UK ir diezgan labas cenas uz speciālajām iekārtām - tā ka pameklē turpat uz vietas.

Link to comment
Share on other sites

Jaa es jau mekleju i te i tur. Nav arii taa ka baigi deg, vajadzetu tuvakajos 2 meneshos iekljauties un gribas kaadu labu piedavajumu atrast. Aiziet uz veikalu un nopirkt par dargu naudu labaako jau katrs gudrs ;), ja neko jedzigu neatradiis tad taa ar buus jaadara.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...