Jump to content

AirBaltic mājas lapā dārgāka biļete nekā citos kanālos


netgear
 Share

Recommended Posts

Sveiki! Lieta tāda, ka nopirku biļeti uz ASV.

Cena laba (zem 400Ls) round trips. Lidojums ir ar AirBaltic.

Līdz un no Stokholmas (viens stops turpceļā un atpakaļceļā) ir ar AirBaltic, bet no Stokholmas uz štatiem ir AirBaltic operated by Skandinavian airl.

Savādi, ka SK mājas lapā un AirB lapās cena ir virs 500Ls, bet lidot.lv, flysiesta.lv piedāvāja zem 400Ls

 

Pirku, jo zinu, ka tāda cena arī var būt. Pats pārzinu Apollo un Amadeus rezervēšanas sistēmu. Pats paskatījos, ka nekāda krāpšana nav, ir reāli par tādu naudu pārdot. Tik nav skaidrs, kāpēc AirBaltic lapā tik krasi dārgāk.

 

lidot.lv un flysiesta.lv, cik zinu, jau nav consolidator , bet vienkārši vajadzētu tirgot drusku dārgāk kā no pārvadātāja mājas lapas..

Link to comment
Share on other sites

Nu un?

 

Varbūt pajautāsi, kādēļ lietuva - caur rix- uz lodonu ir lētāk kā Rīga - Londona pa taisno

Link to comment
Share on other sites

http://www.politika.lv/blogi/index.php?id=61693

 

Es katru gadu sakrāju santīmus un latus un uz Ameriku ceļoju biznesa klasē. airBaltic par šo biļeti šodien vēlējās saņemt 4396,28 eiro ... un nesaņems. 4396,28 eiro ir 3096,09 lati. Naudu no manis tā vietā saņēma aviokompānija SAS, kura par TO PAŠU LIDOJUMU TAJĀ PAŠĀ LIDMAŠĪNĀ TAJĀ PAŠĀ DIENĀ UN TAJĀ PAŠĀ LAIKĀ iekasēja 1376,96 latus. Tātad -- tikai 31 procentu no tās cenas, kuras vēlējās sadabūt airBaltic. Tāpēc iesaku visiem lasītājiem -- kad gribēsit ceļot, aplūkojiet airBaltic mājas lapu un pēc tam aplūkojiet SAS mājaslapu (www.flysas.com). Ja trāpās viena no airBaltic biļetēm par kapeikām, tas protams nav tik būtiski, bet tajos gadījumos, kad liekas ka airBaltic pieprasītā cena ir, nu teiksim ne īpaši adekvāta, tad pietiekami bieži SAS acīmredzot var piedāvāt konkrēti lētāku alternatīvu.
Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...