Jump to content

Auto push button , when pc starts


SoAds
 Share

Recommended Posts

Sveiki , rakņājos pa google , bet īsti to ko man vajag neatradu . Meklēju tādu programmu , kura pēc windows ielādes sāk timeri un pēc timera beigšanās nospiež kādu pogu.

Piemēram ielādējas windows , atsākās timers (1min) , 1 min iztek un viņš automātiski nospiež piemēram 'page down' pogu . Kāds zin tādu softu , vai ko līdzīgu ?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
plzhelpesnoob

šo te varētu panākt , ja dotajai pogai (shorcatam) pievienotu attiecīgus parametrus ar starteri,un doto linku ielikt pie start up programām , tas ir mans variants , ganjau kāds tev par šito pastāstīs tuvāk , vienkārši 90% pārliecināts ka tas ir iespējams , tik nezinu attiecīgos parametrus , vari pameklēt arī google, man arī liekas , ka šis ir iespējams arī ar task menegeri ;)

Link to comment
Share on other sites

it.kroplis

Esmu redzējis programmiņas kuras automatizē darbību(diemžēl neatceros nosaukumu). Tip var izveidot ar tām skriptiņu kurā aprakstīta kaut kādu darbību kopums. Piem aizbraukt ar peli uz vienu vietu nospies uz kaut kā divreiz kreiso peles taustiņu. Atvērušajā logā nospiest šādu pogu tādu pogu nospiest klaviatūras taustiņu Y. Cik atminos visas sastaptās programmiņas bija pa naudiņām. Var protams izmantot powershell skriptus. Ar tiem var daudz sadarīt, bet pilnīgi visu tomērt nevar.

Link to comment
Share on other sites

versatile

I beg your pardon,

it seems that I have missed something. Is it only me, who does not understand, why the hell the title of the topic should be in English, while the rest of it is in Latvian?

Wanted to show us you know English? Confuckgratyoulations, my 4-year-old brother speaks English too.

Labots - versatile
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...