Jump to content

Viasat problēma, nav kvalitātes


roliss
 Share

Recommended Posts

Taatad ir viasats, kursh jau kaadu gadu vai pusotru labi gaaja, bet te peeksnji kanaalus neraadiija.

Pie informaacijas raadaas, ka signaals ir 60%, bet tieshi signaala kvalitaate ir 0%

Kas vareetu buut pie vainas?

Skjiivis tiirs, nekas priekshaa nav, sniega nav, kas veel?

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Patiesībā google saka, ka šķīvis greizs kļuvis. Jāpārregulē.

  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

ta varetu but jo tagat sniegs bij smags izskusteties vareja ja tizli pieskruvets.

Link to comment
Share on other sites

Disqq (Jā) 1 vai 2. LNB 2 vai 3 vai 4.

Pamaini šos, jo pašam bija identiska problēma. Zvanīju uz Viasat teica, lai pagriežu šķīvi xD

Labots - *M3
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Rīt, 18.februārī, digitālās televīzijas operators VIASAT sāk Vislatvijas digitalizācijas tūri, kurā dosies kopā ar Ievu Kerēvicu un Madonas Zaļo Meža kori, tuvāko trīs mēnešu laikā apceļojot vairāk nekā 17 pilsētas un apdzīvotas vietas Latvijā. VIASAT digitalizācijas tūres mērķis ir informēt iedzīvotājus par digitālo televīziju un tās priekšrocībām, kā arī kliedēt neskaidrības, kas radušās kopš pārejas uz ciparu televīziju valsts mērogā.

 

Pirmā VIASAT Vislatvijas digitalizācijas tūres pietura būs rīt, 18.februārī Gulbenē, Vecgulbenes muižā, kur jau no pulksten 19:00 VIASAT digitalizācijas ekspertu komanda iepazīstinās ar digitālo televīziju. Savukārt piektdien kopā ar Madonas Zaļo Meža kori viesošanās notiks Ogrē un svētdien – Ērgļos.

Valts Ermansons, VIASAT Latvija vadītāja: ”Analogā televīzijas signāla izslēgšana ir neizbēgama un jau no 1.jūnija Latvijā iestāsies digitālās televīzijas ēra. Tomēr joprojām ikdienā saskaramies ar klientu bažām un neizpratni par šobrīd notiekošo pārejas procesu un to, kā tas ietekmēs viņus, jo liela daļa televīzijas skatītāju jauc dažādus šobrīd pieejamos digitālās televīzijas veidus. Neskaidrības TV skatītāju vidū apstiprina arī pērnā gada nogalē veiktais pētījums, kur gandrīz 30% respondentu atzina, ka joprojām ir daudz neskaidru jautājumu par pāreju uz digitālo televīziju. Tieši šo iemeslu dēļ nolēmumam arī šogad turpināt jau pērn aizsākto tradīciju, dodoties izbraukuma tūrē pa visu Latviju, lai informētu TV skatītājus par gaidāmo pāreju uz digitālo apraidi un digitālās televīzijas priekšrocībām.”

Pēc kompānijas VIASAT Latvija pasūtījuma un GFK Baltic veiktās aptaujas rezultāti liecina, ka gandrīz 30% respondentu joprojām ir daudz neskaidru jautājumu par pāreju uz digitālo televīziju Latvijā, savukārt 17% aptaujātie Latvijas iedzīvotāji norāda, ka pārejas process radījis liekas problēmas un uztraukumu. Tikmēr 15% apstiprina, ka vispār nav interesējušies par digitālo televīziju.

Ikvienam interesentam VIASAT Vislatvijas digitalizācijas tūres pieturvietās būs iespēja uzzināt visu par digitālo televīziju un izmēģināt digitālās satelīttelevīzijas priekšrocības. Tāpat katrā no pilsētām ikviens varēs piedalīties loterijā ar iespēju laimēt VIASAT digitālās televīzijas komplektu.

 

Vislatvijas digitalizācijas tūres ietvaros VIASAT līdz aprīļa vidum apmeklēs 17 pilsētas un apdzīvotas vietas, kur informēs par digitālo televīziju: 18.februāris Gulbene, 19.februāris Ogre, 21.februāris Ērgļi, 26.februāris Sigulda, 28.februāris Kuldīga, 5.marts Jelgava, 7.marts Jēkabpils, 12.marts Viesīte, 14.marts Kazdanga, 19.marts Ventspils, 26.marts Brocēni, 27.marts Slampe, 4.aprīlis Preiļi, 5.aprīlis Līvāni, 9.aprīlis Lubāna, 10.aprīlis Ādaži, 18.aprīlis Salaspils.

 

http://freefm.lv/lv/news.php?readmore=353

Link to comment
Share on other sites

Lai tas Viašrots bl* na**j iet. Šodien lekciju laikā zvanījās un piedāvāja savus sūdainos pakalpojumus. Šodien tika iepirkts DVB dekoders, tiesa gan ne Lattelecomm bet kaut kāds zviedru ražojums iekš dekoders.lv Jāsaka godīgi, uz 50` plazmas atsķirība starp analogo un digitālo TV ir ļoti pamanāma :)

Priekš ne LV kanāliem man ir medus.

Link to comment
Share on other sites

Ja iebraucambezteemaa, jo topiks jau maziet novecojis, jo no autora e zinjas, ne minjas vairs.

PAts apgalvot nevaru, bet no pazinjaam, kuri professionaalji, arii saka ka LTC kvalitaate ir daudz labaaka. Skjiet, Viashrots ieliek vieniigi tiem "piezvani man" kanaaliem, kuri zem Atras, Hotbirda u.t.t. seezh.

Ja LTC naaks pilniibaa pie praata, tad Viashrots paliks tikai tautieshiem aarzemees, kur nav citu iespeeju skatiities LV kanaalus... .

 

Tomeer, konkurence ir paraadiijusies, cerams VIA arii saaks piedomaat pie kvalitaates. Man te vienaa mailaa shie reiz uzrakstiija: "kaadu kvalitaati sanjemam, taadu ar raidam" . Daljeeji taisniiba, ja LTC ir sameeraa jaunas tehnologjijas, iekaartas, tad Via seezh uz lauriem. Vienu, praktiski nevienam nevajadziigu kanaalu gadaa pievieno un nogriezh desmit populaaurs nogriezh un veel izgriezh kruutis ka esot baigi krutie.

Link to comment
Share on other sites

Vakar baigi smējos: Braucu ar sievu uz mājām un viņam man pēkšņi jautā - A kas ir VIASAT? Es- kāpēc tu jautā? Viņa- man šodien viens zvanīja un šo jautājumu uzdeva uz ko dabūja negatīvu atbildi. Tad viņš jautā- Nu bet TV taču Jūs skatāties? Arī negatīvi. Tad sieva viņam saka: Jums, vīriešiem nav ko darīt un tāpēc guļat uz dīvāna un lūrat TV, bet man nav laika tādām blēņām! Džeks saprata, ka nav viņam te ko ķert, atvadījās, novēlēja jaukas brīvdienas un nolika klausuli.

Tāda anekdote sanāca "iz dzīves". :on_the_quiet2:

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...