Jump to content

Programma telpas dizaina veidošanai


Apelsīns
 Share

Recommended Posts

Labdien!

Vai kāds varētu ieteikt programmu ar kuras palīdzību varētu "dizainēt" un pēc tam vizualizēt telpu 3 vai 2 dimesijās - ievietot mēbeles, paspēlēties ar krāsām, pašam paprojektēt kādu mēbeli, un iespējams, kur būtu pieejams arī kādas bibliotēkas ar jau gataviem dizaina risinājumiem. Paldies!.

Un otra lieta - programma, ar kuras palīdzību varētu izveidot/uzrasēt māju:) Laikam jau diezgan jocīgi jautājumi, tomēr par cik iepriekš neesmu saskāries vispār ar šādām lietām, tad pat nezinu kurā virzienā skatīties

Link to comment
Share on other sites

Devil_Inside

Vienkāršākais (bezmaksas) variants - Sweet Home 3D. Nav nekāds mega vizualizācijas softs ar izskaistinājumiem, bet vienkāršu plānu var uztaisīt.

Ja pašam ir nojēga par plānošanu, dizainu, utt., tad Google SketchUp.

 

Maksas varianti ar jau gataviem elementiem ir plašā izvēlē - no sīkiem (lētiem) 3D Home Architect un beidzot ar C4D Architecture Edition.

 

Rasējumus atkal jau var kaut vai Paint.NET, bet varī arī izvirst uz kādu no CADiem. Viss atkarīgs no Tava zināšanu līmeņa.

Link to comment
Share on other sites

Apelsīns

Zināšanu un pieredzes darbā ar šādām programmām man nav, tomēr neuzskatu, ka nevarētu tās apgūt.

Progas, kas ir pavisam, pavisam vienkāršas šajā gadījumā nederēs, jo tā lieta tādā hobija līmenī tiešām interesē diezgan pamatīgi. Bet programmas, ka paredzētas diktiem profesionāļiem un maksā daudzus kilogramus ārzemju naudas, mani laikam nevarēs iepriecināt:), jo tādas nepavilkšu. Galvenais, lai nebūtu ūber grūti apgūt lietošanu un sarežģīta lietošana un būtiski, kā jau minēju, ir iespēja pievienot bibliotēkas ar jau gataviem risinājumiem.

Paldies, ka atsaucies!

Labots - Apelsīns
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...