Jump to content

Kā konvertēt VOB uz H.264?


Vilx-
 Share

Recommended Posts

Man ir viens vecs DVDRips no diska, kurš man sen vairs nav. Bet filmu gribētos paturēt arhīvā. Tā kā papildus 4GB teju dubultotu manu brīvo diska vietu, tad gribu to iecept diskā. Diemžēl savulaik esmu kaut kā līki noripojis to pasākumu (ar SmartRipper ripojot tikai vajadzīgos 2 strīmus tikai pašai filmai), un vienkārši to iecept diskā man nesanāk. Kaut kādi metadati ir pakāsti, bet kā tos atjaunot, tā arī nezinu.

 

Varētu enkodēt uz kādu citu formātu un pielikt blakus citām kompresētām filmām. Tā kā šobrīd top kodeks ir H.264, tad gribētos to. Bet nevaru īsti atrast, kā to lai dara. x264 laikam VOB failus nesaprot. Kas saprot? Kā lai enkodē, pēc iespējas labāk saglabājot kvalitāti?

Link to comment
Share on other sites

Total Video Converter - "Totāla" kvalitāte. doom9.org ir tā vieta, kas jālasa. vcdhelp arī derēs.Tīri strīmu kodēšanai es parasti izmantoju Rhozet Carbon Coder / Canopus Procoder / GV Coder (kāda nu versija kur pie rokas gadās). Tad jau vēl MKVToolnix, etc etc

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
it.kroplis

1) Uzliec uz PC vajadzīgos kodekus (KLITE Paka derēs)

2) Atver vobu ar Virtual Dub (VirtualDubMod)doom9.org Auto Gordian Knot. Paprasīs izvēlēties skaņas celiņu, pārbaudīs veselumu.

3) Un tad sākam kodēt uz x264. Tas kā jau jebkuram. Sakodējam ņemam nākošo VObu, utt. Kad visi nokodēti salīmējam kopā ar to pašu VirtualDub (Labāk laikam ar klasisko versiju v Virtual Dub v1.9 liekas pēdējā)

  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...