Jump to content

tintes uzpilde


Arturs06
 Share

Recommended Posts

Sveiki! Man ir HP 1510 all in one ! Un ir nepieciesams uzpildit krasas, bet neesmu no rigas un nav ne jausmas kur to var izdarit par puslidz normalam cenu un kvalitati.

 

Paldies!

Link to comment
Share on other sites

Par atrasanos bija domats ta, ka neesmu ridzinieks, bet kadus dazus menesus dzivoju riga un nezinu kur ir tada vieta kur uzpildit ! Kartridzi nav iztuksoti tuksi, vel mazliet ir tintes. Tad kur butu jagriezas lai vinus uzpilditu ?

Link to comment
Share on other sites

_dunduks_

Nezinu, vai mani kārtridžu uzpildītāji apčakarēja, vai kāds brāķis gadijās, vai arī tas tiešām tā ir, bet mans uzpildītais HP kartrdžis izbeidzās pēc ļoti minimālas lietošanas.

Pildijos kaut kādā cēsu ielas kantorī, samaksāju ~4 Ls, bet ja parēķina vienas printētās lapas izmaksas, tad sanāca vismaz 2x dārgāk nekā ar oriģinālo kartridžu.

Personīgi es uzpildīt vairs netaisos.

Link to comment
Share on other sites

Varbūt var apsvērt iespēju pašam nopirkt tintes komplektu un pildīt ( vismaz melnbaltos). Nav nemaz tik sarežģīti. Te forumā jau vairākas reizes par to runāts. Par jauna puscenu nopirksi tinti un vismaz reizes 3 vēl varēsi iepildīt, tad gan tur viss izdilst un jāpērk jauns. Vienīgais ko nezinu un nevaru arī netā atrast - tieši kura tintes šķirne vislabāk katram printerim der, bet melnā jau nav tik izvēlīga.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...