Jump to content

LMT tarifs "Īpašais 4" (ir/nav)?


wuff
 Share

Recommended Posts

Man zvanīja no LMT un teica, ka ar 1.novembri baigsies Īpašais-4, ka vajag vienoties ko tālāk, ka ņemot vērā manas sarunas, var piedāvāt kkādu Īpašais-10 (apm. tas pats ī-4 tikai pa 10ls).

Es - 1. lai paklausās pag. gada operatores sarunu, kur mani atrunā no pāriešanas uz meteorīts-4, jo sarunā solījās, ka arī pēc gada varēšu pagarināt to "ī-4".

2. Pa 10ls mani nekas neinteresē, lai padomā kko pa 5ls, ja nē, iešu uz Tele2 to 5ls (500min, 500sms, 50mb) vai Biti 3,5ls (350min, 100sms, 50mb)!

Atbildēja, ka neko tādu nevar piedāvāt un ī-4 vairs neeksistē. - VOT MELE!!!

Rīt braukšu uz Tele2 pieteikt numura portāciju... tad gan jau zvanīs un teiks, ka ir arī kkas pa 5ls! :D

Labots - kaniga
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • VIL

    8

  • Krishius

    11

  • Žaks Noriss

    11

  • Ant_LV

    8

viesturs0711

Kā neeksistē? Man te čoms uz Īpašo4 pārgāja šomēnes. Ja vajag varu apjautāties pat datumu. Pilnīgs b.u.l.l.s.h.i.t.s no LMT puses. :hunter:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Paparraci

Šodien kautkādos komentāros izlasīju:

 

 

 

Varbūt par to ”Īpašais 4” ir kas vairāk zināms?

 

 

 

Šo tarifu LMT piedāvā tikai tiem, kas ir sadomājuši iet prom! Un šis tarifs ir uz gadu, pēc gada atkal jāraksta iesniegums lai aizietu pie cita operatora.

Es pavisam nesen pārgāju uz Tele2 uz tarifu Nr.5 ar savu numuru. Otrā dienā bija zvans no LMT ar piedāvājumu 45 minūtes uz visiem tīkliem+ pieslēgums mūsējie. Es atteicos, jo kam man 1000 minūtes LMT tīklā, ja es šajā tīklā tik daudz nemaz nenorunāju! Man uz visiem tīkliem labi ja 4 stundas sanāk norunāt mēnesī. Tāpēc pats pieņemamākais ir Tele2 tarifs Nr.5. 8stundas un 20 minūtes uz visiem tīkliem, tajā skaitā arī uz fiksētajiem, 500 īsziņas un 50MB interneta telefonā. LMT man šādu lietu piedāvāt nevarēja!

Link to comment
Share on other sites

O_o Mūsējie un 45 minūtes uz visiem tīkliem? Tātad mēneša sākumā nopļurkstot ¾ no stundas ar kādu Latvijas Mobilā Telefona abonentu vairs nepaliek neviena minūte, kuru par 0,00 Ls norunāt ar cita Latvijas tīkla abonentu?

Link to comment
Share on other sites

Man uz visiem tīkliem labi ja 4 stundas sanāk norunāt mēnesī. Tāpēc pats pieņemamākais ir Tele2 tarifs Nr.5. 8stundas

Vispār pēc šādiem parametriem Tev Bite 3,5 ir piemērotāks - nepilnas 6 stundas par 3,50Ls, iekļauti 50 megi un 100 SMS.

Link to comment
Share on other sites

LMT ar zonu arī nav ideāli - man mājās, Rīgā!!! LMT zona dikti švaka, bieži zūd, pārtrūkst sakari .. aizrakstīju LMT, šie piedāvā man, lai atrodu piemērotu vietu, kur uzsliet bāzes staciju :D vai man kā klientam būtu jāzin, kur šie savas bāzes stacijas jau ir izvietojuši un kur būtu piemērota vieta tām? wtf? Kādreiz laukos TELE2 un BITE zona nebija vispār, tagad saslējuši bāzes stacijas un viss ok ar zonu, jāgaida tik kad beigsies mazcenas telefons un varēs pāriet bez liekiem kreņķiem uz teli vai biti .. kāda jēga no 1000 min, ja zonas nav?

Link to comment
Share on other sites

Mani tas LMT davedīs.. rudens sākumā ķēros pie izmaksu optimizēšanas - 2 Vienādiem12 un InternetamDatorā7! Pēc pēdējo mēnešu rēķiniem apskates un žēlabainas telefonsarunas ar LMT klientu dienestu, panācu ka abus Vienādos nomaina uz Mūsējie4 + bonusā dabūju vēl 3 Ls katram sarunām citos tīklos! It kā pozitīvi, bet parēķinot viņu tarifu uz citiem tīkliem - sanāk 37 minūtes citos tīklos mēnesī..tas skaitās daudz?

 

Savilku kopā pēdējo rēķinu(Mūsējie4+Ls3 bonuss)..

 

NR1: 272lmt/67citi=6.17

NR2: 63lmt/100citi=9.82

 

..sms stipri maz, gprs principā nav un gala summa ar pvn

 

Ps. pie visa tā NR2 tagad arī ir parādijusies mēneša maksa par mazcenas mobīlo(lats vēl 8 mēnešus) - ar vienādo12 tā netika aprēķināta un godājamais klientu dienests jau neuzskatija par svarīgu to pirms tarifu maiņas atgādināt!

Pss. Sagaidīšu Novembra rēķinu..tad skatīšos ko darīt! Ož ka varētu ar jauno gadu abus numurus pārcelt uz T2 Nr5!

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Ap 10 gadiem lietoju LMT, apriebās sarunu izmaksas uz citiem tīkliem un pirms pāris dienām izdomāju pāriet uz Biti. Šodien zvans no LMT, bla bla bla, izklausās jau labi. Palūdzu, lai atsūta to pašu uz epastu. Nē, atsūtīšot SMS. OK, pienāk SMS:

4Ls/mēnesī, 1500min LMT tīklā, 500min citos, 30MB, bezmaksas numura noteicējs (ta nu gan baigā ekstra mhihi.gif ), sms 0.05 sant (jā, santīmi, nevis Ls). Zvanu šiem atpakaļ - kasparnahuj ar tām SMS - piedodiet, atvainojiet, kļūda :mrgreen:

Prasīju, vai nav iespējams, aizvietot daļu no 25h pļurkstēšanas LMT tīklā (nav tik daudz brīva laika) ar kādām 50-100 īsziņām uz visiem tīkliem, sekoja atbilde, ka nav iespējams. Ar sms šiem esot problēma. Varot tikai pieslēgt kautkādu sū... pa 50 kapeikām mēnesī, lai sūtītu smskas lmt tīklā.

 

No vienas puses būtu pat labāk, ja LMT nebūtu piezvanījis icon_shifty.gif Līdz otrdienai jāizdomā. itkā jau varētu patestēt LMT uz pāris mēnešiem, jo uz Biti vienmēr var aiztīties, bet nākot atpakaļ uz LMT un atkal ejot prom šo te traki īpašo piedāvājumu vairs nesagaidīšu.

Link to comment
Share on other sites

Īpaši neiedziļinoties topikā, manā iCentrā kā VIP klientam bija norādīta kontaktpersona iekš LMT. Uzgriezu un teicu, ka eju prom no LMT, ja man nepiedāvās Īpašo 4. Jamā atbildēja, ka viņiem vairs nav tāda tarifa, bet iečekos manus nr un pēc pāris dienām dos atbildi. Pēc pāris dienām zvana un piedāvā Īpašo 4 (4Ls/mēnesī, 1500min LMT tīklā, 500min citos, 30MB), ja neeju prom :D

 

Tas notika ~ pirms 2 nedēļām.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Esmu LMT abonents 9 gadus un 9 mēnešus.

Pēdējā laikā izmantoju Vienādais 7 + Internets telefonā 3. Rēķini bija no 10 līdz 20 Ls.

Vakar uzrakstīju iesniegumu par pāreju uz Biti. Šodien zvans no LMT- saka varbūt varam sarunāt atlaides. Piedāvāja Internets telefonā 3 trīs mēnešus bez maksas un 6 mēnešus īsziņas bez maksas. Teica, ka nevar piedāvāt tādus tarifus kā Bite 3.5. Īpašo 4 nepiedāvājā, bet es arī par to nejautāju.

Tā kā piedāvātās atlaides mani neiepriecināja, tad no pirmdienas būšu Bites klients. Laikam būs nepierasti redzēt rēķinā tikai 3.5 Ls.. :)

Link to comment
Share on other sites

Man īpašo pagarināja automātiski pēc gada uz vēl vienu gadu, protams tās 1000 un 500 min. nenorunāju, bet īstenībā arī sms vispār praktiski nesūtu, tā ka vienīgais kas būtu tā visa vietā nepieciešams, ir nets. To gan pašlaik pērku papildus 2GB par 5 Ls mēnesī.

Laikam jāsāk domāt pāriet uz Biti, neskatoties uz īpašais 4, jo tās ntās minūtes man reāli nav vajadzīgas, man vajag netu.

Link to comment
Share on other sites

Man īpašais 4 tarifu plānu piešķīra 2009.gada beigās, tad 2010.gada beigās atsūtīja sms, ka pagarināts vēl uz gadu. 2011.gada beigās neko neatsūtīja, bet uz šo brīdi ir saglabājies tas pats tarifu plāns.

LMT politika par īpašo 4 laikam ir saprotama tikai pašam LMT :)

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Attiecībā par sakariem, labi esmu izpētījis šo jomu, pēdējo mēnešu laikā pat radās tāds pakalpojums, kurš palīdz saprast uzņēmumiem, ko darīt ... un beigās panākt to, ko vajag:

 

No pieredzes, arī LMT var dabūt labus tarifus, jāzin tikai ko prasīt un jāsaprot, cik daudz Tu kā klients esi vērts, lielākoties privātpesonas nav vērtas ... ja vasaras vidū 2011 (arī man) piedāvāja, 4 LVL, 1000 LMT minūtes, un uz citiem tīkliem 5 LVL atlaidi, tad rudenīt, 4 LVL (mūsejos) 1500 min uz LMT, 500 uz citiem, un tos 30 mb ... bet problēma ir tajā cilvēkiem:

 

ka nevajag jau 10000 minūtes, vajag maksāt par to, cik patērē, par lētākajiem tarifiem, kas ir tirgū ...

 

Tamdēļ radās arī šis kā pakalpojums: http://www.advicesolutions.lv/lv/pakalpojumi/sakaru-tarifu-analize

 

Attiecībā par intenernetu, ir variants, ka uzņēmums ir LMT klients, bet kā interneta modemus notiekti izdevīgāk ir BITE ņemt, utt ...

 

Manuprāt te daži raksta, ka praktiski sms nelietoju, bet kāpēc pēc būtības jābūt tādam tarifam, lai Tev domāt, es sms nesūtu jo ir dārgi ... ja esi privātpesona (viena pati), tad šobrīd par BITE tarifu plāniem labākus variantus neredzu, Tele2 ar saviem 5 latiem un paku, neoficāli viņi arī 3,5 LVL tarifu piedāvā arī ir labs variants ... bet ne LMT ...

 

LMT šobrīd iedod Tev puszaļu burkānu, no kura Tu pusi apēd, (500 minūtes normāls cilēks vairāk nenorunā mēnesī) un zaļo burkānu 500 minūtes paliek LMT ... un visi laimīgi ...

 

Jāsaprot, ka operatori pelna no starpsavienojuma, ka BITE zvana uz LMT, maksā 1,5 santīmus, un viņi pelna uz to ... tamdēļ teorētiski/praktiski Tele2 dod labus offerus uzņēmumiem, jo viņiem ir ap 1 miljonu aktīvais tīklais ... bet BITE pelna no tā, ka LMT un Tele2 maksā par to ka viņiem zvana citi ...

 

Tas tā īsumā, bet analīzīte pus gada liakā ir ielikta samērā liela, lai par šo zinātu, kā un ko darīt.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Ja LMT tā turpinās man liekas viņu bizness ies uz beigām, jo arī uzņēmumiem nekas spīdošs netiek piedāvāts. Privātie taču tikai tagad dodas uz Bite vai Tele2. Nezinu kādam iemeslam būtu jābūt, lai dotos atpakaļ uz LMT no jebkura no 2 pieminētajiem operātoriem.

Labots - *M3
  • Patīk 2
Link to comment
Share on other sites

Tiko dzirdēju Tele2 reklāmu, ka ja pāriet uz Tele2 tarifu "5", veselu gadu 500 Mbit mēnesī pa velti.

Labots - ggg97
Link to comment
Share on other sites

Šodien uzrakstīju iesniegumu, lai no Bites mobilā interneta par Ls 9.58/15GB pārietu uz LMT 7Ls/10GB. Bites internets kļuvis aizdomīgi nestabils, un 15 GB ar to izlietot nav reāli. LMT ar Okarti notestēju zonu, secināju ka tā ir krietni labāka kā Bitei, tātad teorētiski vajadzētu būt stabilākam internetam.

Redzēs, vai Bite 5 dienu laikā zvanīs, un centīsies atrunāt vai nē :dntknw:

Link to comment
Share on other sites

Pašlaik piesaista T2 ar savu 5. 500min, 500 sms, 500 mb. Izziņas un minūtes uz visiem LV tīkliem.

Link to comment
Share on other sites

liekas,ka LMT tur uz viļņa pārklājums vai zoona ,sauciet kāgribat.

esmu viņu klients no NMT laikiem ar vairākiem nummuriem,bet nujau sāk apnikt

ja Bite vai Tele uzlabos zoonu viņiem būs di..sā

medībās vai mežā bez LMT pagaidam ir grūti :hunter: trink.

Link to comment
Share on other sites

Ja LMT tā turpinās man liekas viņu bizness ies uz beigām, jo arī uzņēmumiem nekas spīdošs netiek piedāvāts. Privātie taču tikai tagad dodas uz Bite vai Tele2. Nezinu kādam iemeslam būtu jābūt, lai dotos atpakaļ uz LMT no jebkura no 2 pieminētajiem operātoriem.

 

LMT ir daudziem uzņēmumiem, un paradumus maina retais, kā lietoja 10 gadus tā arī lieto (tāpēc arī ir tie stāsti), augsta kvalitāte, labs zīmols, un ar to viņi dzīvo, tas ka viena privātpersona vai mazs uzņēmums aiziet prom, tas LMT nav būtiski manurpāt.

 

No pieredzes LMT uzņēmumiem ar 15 un uz augšu numuriem piedāvās to pašu, ko BITE un TELE2 + ja ņem vērā ka ir kvalitāte par ko visi zina (priekšstats), ne tā kā par BITE visiem ir manurpāt mīts ka viņiem slikta zona, uz to daudzi uzņēmēji arī pavelkās un neko nemaina. Protams, kādā brīdī LMT privātpersonas aizies un tad viņi kaut ko mainīs. Nolems samazināt peļņu, mainīs stratēģiju, atradīs investorus un viss mainīsies, būs 1 LVL maksā un saņemt visu par brīvu pus gadu, vēlāk maksā 2 LVL mēneši, un viss mainīsies.

Link to comment
Share on other sites

tamdēļ teorētiski/praktiski Tele2 dod labus offerus uzņēmumiem, jo viņiem ir ap 1 miljonu aktīvais tīklais ...

 

No kurienes dati? No viņu ceturkšņu atskaitēm?

LMT arī lepni stāsta par miljonu -> links.

Laiks kādam visus operatorus piespiest noteikt aktīvo numuru skaitu pēc vienotas metodikas.

 

Šodien uzrakstīju iesniegumu, lai no Bites mobilā interneta par Ls 9.58/15GB pārietu uz LMT 7Ls/10GB.

 

O, šitais pavērsiens kļūst interesantāks, kādus antichurn piedāvājumus LV tirgus dalībnieki piedāvā mobilajiem internetiem.

Link to comment
Share on other sites

Esot bijusi kāda akcija, ka LMT devis atlaides uz cik tur mēnešiem, pārdevēja bija pārliecināta, ka akcija vēl turpinās, bet tad ko nu tur pārbaudīja, un izrādījās ka atlaide beigusies.

Ja Bite zvanīs un ko interesantu piedāvās, ziņošu!

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Bitei tak ir tā "godīga interneta lietošanas politika", labāk ne!

Link to comment
Share on other sites

Par ko runa? Pats esmu Bitē, nekādas probzas neesmu manījis. Ops, Tu no LTC, tad viss skaidrs, par ko cepiens...

Labots - ggg97
Link to comment
Share on other sites

Kā jau solīju, padalīšos ar info, ko Bite darīs lai nezaudētu interneta abonentu. Tātad šodien zvanīja un interesējās par aiziešanas iemesliem. Kad teicu, ka neapmierina kvalitāte, operatore žēli nopūtās, teica, ka ja nu situācija uzlabojas, tad gaidīšot atpakaļ.

Nekādas atlaides vai citus labumus gan nepiedāvāja.

Link to comment
Share on other sites

Šodien uzrakstīju iesniegumu, lai no Bites mobilā interneta par Ls 9.58/15GB pārietu uz LMT 7Ls/10GB.

 

Plika interese: Kādēļ izvēlējies pāriet no bites uz lmt nevis uzreiz paņēmi lmt sim karti? Smukam numuram datu pieslēgumiem nozīmes nav.

Link to comment
Share on other sites

Tikai tāpēc, ka pārejot nav nepieciešamības iet uz Bites kantori, aizej uz LMT un tur arī nokārto visus papīrus. Vienīgi šim pasākumam mīnuss ir 5 darba dienu pārejas laiks, bet nu īpaši nekur nav jāsteidzas.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Pacelšu šo topiku uz augšu :)

 

Padalieties ar pieredzi, vai pašlaik LMT ir kāds nepubliski pieejams pieslēgums ko piedāvāt lojāliem klientiem? Man te vecākiem cilvēkiem jāpalīdz samazināt rēķins līdz aptuveni 5Ls, ko vismaz ar publiski pieejamiem tarifiem no LMT pašlaik nav iespējams. Tele2 alternatīva būtu Nr.5 tarifs.

Link to comment
Share on other sites

kiwi Ej tik pie Amigo būs Tev tas pats LMT tīkls un par 350min un 100sms uz visiem tīkliem jāmaksā tikai 2.87Ls/mēn.

Link to comment
Share on other sites

Amigo piedāvājums nav slikts.It sevišķi, ja nelieto internetu (ja visu pareizi esmu sapratis). Bet! Šis piedāvājums, ja nemaldos, ir tikai uz gadu. Infu par tikai gadu vairs neatrodu.

Labots - ggg97
Link to comment
Share on other sites

Šis piedāvājums ir visu laiku, bet nesen beidzās Amigo piedāvājums 1000 min uz visiem tīkliem par 2.87 Ls. Žēl, ka tādi piedāvājumi jāķer sekojot līdzi reklāmām un, ka tikai jaunajiem klentiem atnākot no cita operātora piešķir. Latvijā klientu lojalitāte savam operātoram netiek novērtēta.

Link to comment
Share on other sites

viesturs0711

Pacelšu šo topiku uz augšu :)

 

Padalieties ar pieredzi, vai pašlaik LMT ir kāds nepubliski pieejams pieslēgums ko piedāvāt lojāliem klientiem? Man te vecākiem cilvēkiem jāpalīdz samazināt rēķins līdz aptuveni 5Ls, ko vismaz ar publiski pieejamiem tarifiem no LMT pašlaik nav iespējams. Tele2 alternatīva būtu Nr.5 tarifs.

 

Priekš tevis - Amigo. 2,87, pēcapmaksas pieslēgums un viss kulē.

 

Vairāk kā 5 stundas sarunas, 100 SMS un paradīze.

Link to comment
Share on other sites

Starp citu arī mobilais internets Amigo ir diezgan akurāts. 100mb par 1 LS. Ja beidzās šie 100 mb ieslēdzas ātruma ierobežojums, bet lieto cik gribi. Saviem draugiem.lv, twitter apskatīšanai pietiek. Piemēram es ar 300mb mēnesī varu izbraukt ļoti akurāti un galā rēķins sanāk 5,87 ls.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share


×
×
  • Izveidot jaunu...