Jump to content

Astes logiem


ReinisK
 Share

Recommended Posts

Ir paraadiijusies probleema, kas saakumaa nebija, uz mana Win 7 64bit Ultimate. Kad iesleedzu 2 logus un panemu vienu, un velku paari otram, tur paliek "astes" no taa virseejaa loga. Ar taam var noklaat visu apaksheejo logu, protams, peec mirklja pazuud, bet tas mirklis ir paaraak ilgs. Neredzu iemeslu, kaapeec lai taa buutu, jo dators nav slikts - 4 kodoli, 4gb rams un attieciiga videokarte. Procesi arii nav daudz - ap 50. Ceru, ka viirusu nav, par to gan galvot nevaru, bet nevajadzeetu buut. Kaads zina, kas par lietu? http://img209.images.../7419/astes.jpg <--- rekur bilde.

Labots - ReinisK
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Mr. Nejēga

Okei, tad nu tā. Problēma ir ar videokarti/-ēm. Tā kā tev acīmredzot NFS iet, tad galvenie videodraiveri ir puslīdz kārtībā.Ir dzirdēts pa ausu galam, ka Win7 pārslēdzas no 3D kartes uz iebūvēto akseleratoru, kad nav nekas ar grafiku diži jādara (darbības desktopā).

 

Cik noprotu, tāda fīča ir principā tikai laptopiem, nezinu, kāds tev dators ir. Iespējams, ka neatkarīgi no tava datora, notiek kas līdzīgs - vai nu pieslēdz mātesplatē esošo akseleratoru, kamēr esi desktopā, vai pat tavai parastajai videokartei piespiež 2D režīmu..

Ir zināms, ka dažas kartes, vai arī daži konkrēti draiveri gan nVidijai, gan ATIm neiet smuki kopā ar šo pārslēgšanos. Ja tā, tad var palīdzēt video draiveru nonešana -> restarts -> manuāli ieej Windows Update, paprasi, lai novelk tev jaunāko videodraiveri (pašam nebūs jāmudās un jāmeklē, WIN7 ļoti smuki pats atrod draiverus. Galvenais, norestartē pēc veco nonešanas, citādi būs čakars). Otrs risinājums - ieslēgt to AKMANSDIEVSTASTAKRESURSUSRIJOMGTASIZMANTODATORA PIEDAAVAATOJAUDU!!!! Windows Aero fīču - tā piespiež v-karti strādāt ar kārtīgāku atdevi, un varētu nobloķēt jebkādu pārslēgšanos starp renderēšanas režīmiem.

 

 

Cits uz momentu prātā nenāk.

Link to comment
Share on other sites

Par to videokarshu nomainiishanu shaubos, bet apskatiishu arii to variantu. Parasti, kad neko nedara, vins videokartes atminjas un gpu frekvenci nogriezh uz loti mazu. Kad skatiita tiek kaada hd filma, tad vins palielina, bet arii tad paliek taas astes. Videokarte ir Radeon 5770 un ir jaunaakais catalyst.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...