Jump to content

Flaši un ārējie HDD neatpazīstas


Grossmeister
 Share

Recommended Posts

Ir svaigs W7 32 bit Home , update arī uztaisīts . Spraužot klāt flašu vai USB HDD , tie netiek atpazīti , precīzāk - atpazīstas daļēji , bet nepalaižas , rāda , ka unrecognized , "Windows encountered a problem installing the driver software for your device" utt. , kaut pazīst , ka ir Kingston Data Traveler 2.0 . Device Manager ierīce ir ar "!" zīmi . Toties kartes no karšu lasītāja lasās un USB pele darbojas . Toties spraužot flašu pie karšu lasītāja USB , tas neatpazīstas . Nevaru saprast vai tas ir Windows 7 liekums , vai ASUS M2N68-AM SE2 vaina . Cik palasījos netā , tad varētu būt pie vainas USB pele . Tā kā tuvākajā laikā nāksies to PC pamocīt , lai konstatētu vainu , gribēju vēl kādas gaišas idejas pasmelties , kur rakt . Patreiz padomā ir divas lietas -

1. palaist virsu Linux CD , lai redz vai tur USB strādā normāli ;

2. palaist W7 bez USB peles un paskatīties , vai problēma nepazūd .

  • Kādas šausmas! 1
Link to comment
Share on other sites

Grossmeister

Es sākumā arī domāju , ka front panel porti būs pie vainas , bet nekā - arī aizmugurējos portos tas pats . Baroklis jēdzīgs , kaut kāds Chieftec 355W ( Channel Well ražojuma ) un dzelži arī nav nekādi jaudīgie - Phenom X II 550 , video integrēts , SATA HDD un DVD , 2 Gb Kingstin HyperX .

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Grossmeister

Problēma atrisinājās -

No GNT pa RMA tika paņemta MB - katram gadījumam . Vecajai MB vēl pirms maiņas palaidu Linux CD - USB porti OK . Nomainīju MB , palaidu W7 - atkal vecā dziesma par neatpazīšanos . Palaidu W7 safe mode - o , atpazīstas . Nu labi , laukā nerauju , restartēju uz normal - viss labi . Domāju piemetīšu vēl vienu flašu , ko nu tagad rādīs . Piespraužu , un te pēkšņi COMODO antivīrus divreiz paprasa allow kaut kādām operācijām . Tā kā pēc manām domām pie vainas bija COMODO , kas kaut ko klusiņām bloķēja . Interesanti , ka ir viens testa PC ar W7 RC un COMODO , kuram šādi brīnumi neradās , vai nu toreiz flašu pieslēdzu pirms antivīrusa likšanas , vai nu W7 relīzē kaut kas pamainīts atšķirībā no RC .

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...