Jump to content

Nokia E52 gļuki


The_Saint
 Share

Recommended Posts

Augusta beigās tiku pie Nokijas E52. Kopumā labs telefons, ja neskaita korpusā izmantotos materiālus, kuru kvalitāte varēja būt labāka, bet tas laikam izskaidro šī telepona pieejamo cenu.

 

Tātad problēma:

1)Diezgan bieži dažādās vietās (ar un bez vērā ņemamiem fona trokšņiem) cilvēks sūdzās, ka mani nevar dzirdēt, pats otrā galā cilvēku dzirdu lieliski. Cik palasījos netā, tad šī slimība šobrīd aktuāla daudziem E52 īpašniekiem. Vai kāds varbūt ir atklājis veidu, kā atslēgt šo skaņas "filtrēšanas" funkciju? Vai varbūt ir info par jaunas firmare iznākšanas datumu?

 

2) Telefons reti, bet pietiekoši nepiemērotās situācijās nokarās - 2x (~3 mēnešu laikā) ir gadījies, ka telefona modinātājs pa nakti nokarās tā, ka nenostrādā modinātājs, visticamākais, ka arī šis ir firmvare kukainis, bet varbūt tomēr ir kādi ieteikumi, kā izvairīties no šī kukaiņa? Vai pie vainas varētu būt aplikācijas ,kuras tiek turētas minimizētas?

 

3) Šis man ir pirmais symbian telepons, vai kāds var iekomentēt, kas varētu būt par vainu, ka E52 real players neatver lielus 3gp video failus (~300MB) ja tie ir par lielu, tad kāds ir maksimālais faila izmērs šim playerim un vai ir iespējams palaist lielākus 3gp video failus?

 

Citādi ar darba zirdziņu esmu apmierināts.

 

neviena komentāra? pat ne bezjēdzīgu piezīmju? :meeting:

Labots - The_Saint
Link to comment
Share on other sites

Ir dzirdēts ka šiem e52 ir švaki ar zonu un dzirdamību.

Vai nav iespējams atslēgt to trokšņu novēršanas fīču?

Kas tas ir ka Nokia pēdējā laikā ražo lažainus telefonus&firmwares?

Link to comment
Share on other sites

Nu nu - izbrauc ārpus Rīgas. Man sanāca labi salīdzināt ar e51. E52 zonas nav, e51 2-3 stabi -> testējām platajā galā - aglona - preiļi.

Link to comment
Share on other sites

The_Saint

Par "nokarās modinātājs".

modinātājs ieprogrammēts lai darba dienās nostrādā 07:30. Modināšanai tiek izmantots defaultais piedāvātais Nokia pulkstens. Telefonā nav nekādi kreisie skini instalēti, kas varētu kaut kādīgi ietekmēt interfeisa darbību.

Ir bijuši 2 vai 3 atgadījumi, ka telefons no rīta nezvana un ir "nokāries" ekrāns visu laiku spīd gaišs un nereaģē neuzvienu pogu, jārauj akumulators laukā. Pēctam viss okey. Laikam jau jagaida vien firmvare update, dreimanim taisnība, ka jautājums specifisks.

 

Par zonu - vismaz manā lauku fazendā E52 zonas uztveres ziņā darbojās tāpat kā SE K750i un Nokia 5310, kuriem kā zināms ar zonas uztveri būtisku problēmu nav.

 

Par "bremzēšanu" - novēroju aiztures tikai, ja ir minimizētas vairākas lielās aplikācijas, kuras acīmredzot aprij operatīvo atmiņu.

 

Vai kādam ir kāda pieredze ar 3) punktā izteikto jautājumu?!

 

"3) Šis man ir pirmais symbian telepons, vai kāds var iekomentēt, kas varētu būt par vainu, ka E52 real players neatver lielus 3gp video failus (~300MB) ja tie ir par lielu, tad kāds ir maksimālais faila izmērs šim playerim un vai ir iespējams palaist lielākus 3gp video failus?"

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

vai tiešām tiem jaunajiem E52 ir tie gļuki??

pats biju plānojis iegādāties šo trubu.. bet cik lasu, atsauksmes paliek negativākas un negatīvākas.. vai tā tiešām ir???

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Nomainot orģinālo 1Gb atmiņas karti pret lielāku(4Gb) un pievienojot pie usb savienojumam ar Nokia PC Suite parādās uzraksts "Nav atmiņas kartes"+"usb savienojums,iespējams,nedarbosies kā paredzēts"...Nesaprotu,kur problēma.Varbūt telefons atpazīst tikai "savu" karti vai arī ir kaut kur jāpamaina uzstādījumos,bet nevaru nekā atrast...Varbūt kāds varētu ko ieteikt?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
Mr..JMT

vai ir atrasts risinājums lai cīnītos ar zonas zušanu un sarunaas laikā manis runātā nedzirdēšanu otrā galā?

Link to comment
Share on other sites

Man ir bijuši 2 šie agregāti un par manis runātā nedzirdēšanu, esmu dzirdējis tikai nostāstus,kas, vai nu tikuši izlaboti ar jaunākajām softa versijām vai arī man būs paveicies.Tiesa,pirmajam,ko nopirku pie telefona pacelšanas bija tāda dīvaina metāliska skaņa,šņākoņa,bet uz kādu sekundi pie sarunas uzsākšanas,kas velāk laikam ir izlabota.Ja par zonu,tad laikam būšu neobjektīvs,jo kur zonas zušana bija novērojama ar maniem iepriekšējiem Nokia 6233,E66,tur viņas nav arī ar E52-ar visiem vienlaicīgi neesmu staigājis,bet zināju jau vietas un ceļa posmus,kur tās vājāka un pārbaude ar telefonu to tikai apliecināja.Pašreiz jaunākā softa versija ir 034.001 un truba strādā godam.

Link to comment
Share on other sites

festooo

Pašreiz jaunākā softa versija ir 034.001 un truba strādā godam.

 

klau, a kur tu tadu jauno versiju 034.001 esi dabujis, man radas, k pedeja ir 033.002!!!

Link to comment
Share on other sites

Jā,kad nopirku otro telefonu,tad bija uzlikta 033.002,bet es ar programmu MyNokia Tool v.1.1 nomainīju telefonam produkta kodu un Phoenix Service Software 2010.24.003.43250 pāršuvu telefona softu.Orģinālais kods(zem baterijas) bija Latvijas variants,bet nomainīju uz Baltijas reģionu,kurā ir latviešu valoda un versija 034.001 ir jau iznākusi.Tiesa,jāpiebilst,ka šis pasākums ir diezgan slidens no garantijas viedokļa...un vajadzētu izpētīt,vai šie jaunākās softa versijas uzlabojumi ir čakarēšanās vērti.No mana viedokļa-bija...

Labots - doms
Link to comment
Share on other sites

festooo

ok, apm. sk.

patiesiba jau lieli nekadi gljuki nav, ja vienigi dazreiz uzkaras GPS un nevar izkalkulet celu uz merki, bet tad risinajums ir uziet uz pasreizejo atrasanas vietu un tad uz merki!

ar pirmo pirkumu gan man nepaveicas. iegadajos zauers.lv- neaceros kuras valsts razojums tas bija, bet kaut kada kreisa- moldaviaj kaut kas tmldz... nebija iespejams parunat ilgak par 3 min un uzkaras. bet nu aiznesu atpakalj!

tagad lietoju somija razotu LV tirgum!

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Uzliec jaunāko firmware 052.003 ,kuru pārbaudi ar *#0000# .Ja atjauno ar NSU,Ovi Suite ,tad pēc atjaunošanas iesaka uztaisīt reset(noteikti jāsaglabā viss svarīgais-kontakti,piezīmes utt.),ja atjauno ar Phoenix,tad to nevajag.jo tas izdzēš iepriekšējo versiju un "ieraksta" no jauna.Ja dzelžu vaina,tad kurss uz servisa centru,ja softiska vaina,tad ir labojams un ja vajadzīgs Phoenix,tad var atrast piemēram šeit.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Daudz lasījis biju ka e52 ir problēmas ar zonu... šodien arī ar šo problēmu saskāros ka bij vietas kurzemē kur e52 zonas nebij, bet e51 bija pilna. abiem tīkla iestatījumu vienādi GSM, pieslēgums arī vienāds.

firmware bija 51.xxx, tagad ar OVI uzliku 054.003. nu redzēs kā būs. pirmais ko uzreiz novēroju ka tel sācis bremzēt :(

 

Varbūt kāds vēl varētu padalīties ar info kādas izmaiņas ir citus skārušas svaigākais FW....

Link to comment
Share on other sites

Ar Nokiām ir tā - jo jaunāks modelis jau vairāk gļuku. Mans E52 pusgada laikā jau 2x pabijis remonta darbnīcā, nupat saņēmu atpakaļ uz uzliktu jauno softu, viss it kā šancē, bet nokonfigurēt uzņēmuma e-pastu (LN Traveler) uz telefona tā arī neizdevās... Pirms softa updates viss gāja :(

Labots - ivo
Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...