Jump to content

windows 7 vs Volume


alfinsh
 Share

Recommended Posts

tātad uzmetu uz šamo zvēriņu win 7 enterprise, trialu uz 90 dienam. Viss kartiba stradajot uz pc. tiklīdz kārojas uzkapāt cs tā sāpe klāt. piekonektējamies serverim. sākam spēli , un raustāmies ka želeja. sāku domāt kas par vainu. tad pēkšņi ar kāju aizķēru austiņu vadu , netīšām izrāvu, un vola spēle uzreiz baudāma . hmmm, vot tas ir interesanti. Palaidu to figņu kas novērtē dzelžus. viss robežās 4.5 - 5.3 izņemot videokarti tai nesmukais vieninieks. Video karte nav domāta win 7 , Ati radeon 9250 . Un visbeidzot Jautājums , vai video kautka parslogojas kad bonusā ir skaņa ? Jo ka jau teicu bez skaņas nelago nekā. draiverus pie Updeita ar visus atrada uz reizi , izņemot tai videokartei , ko es manuāli piebaroju , kautkādu ultra suped duper Edition, noteikti samadelka kkada.

 

domāju ka pārējos dzelžus nevajadzētu minēt tā kā vērtējums ir tīri ciešams..

 

 

Nu common neviens nezin?....

Labots - alfinsh
Link to comment
Share on other sites

Gigenieks

1. Win 7 Enterprise, trialu uz 90 dienām.

2. Palaidu to figņu, kas novērtē dzelžus. Viss bija robežās no 4.5 - 5.3, izņemot videokarti - tai nesmukais vieninieks. Video karte nav domāta Win 7 (ATI Radeon 9250).

  • tad pēkšņi ar kāju aizķēru austiņu vadu un vola spēle uzreiz baudāma

3. Un visbeidzot jautājums - vai video kautkā pārslogojas, kad bonusā ir skaņa? Jo kā jau teicu bez skaņas nelago. Draiverus pie Updeita ar visus atrada, izņemot videokartei.

 

Sveiks, alfinsh :) Sāksim mudžināt tavu problēmu:

 

1. Kapēc tieši Enterprise ? :blink:

This edition targets the enterprise segment of the market and is sold through volume licensing to companies which have a Software Assurance contract with Microsoft.

 

=> Tu neesi tās mērķauditorija. (līdz ar to palielinās iespējamība, ka tev kaut kas varētu neiet; Enterprise nav domāta parastam mājas lietotājam) Manuprāt, tev daudz piemērotāka bija jebkurš cits Win7 paveids:

  • Win 7 Home Premium
  • Win 7 Ultimate

Secinājums: iespējams uzliekot kādu no šim versijām tava problēma varētu atrisināties. (Visdrīzāk tev vienkārši updaitos bus iespējams uzlikt kādu draiveri savai videokartei ;) Bet apšaubu to, jo kā jau minēji tava videokarte nav domāta Win7 :whistle3:

 

Ejam tālāk

2. Tev jāizlabo videokartei tas vieninieks (ko iespējams nevar vienkāršā veidā izdarīt vai vispār to paveikt), jo dators darbojas tikai tik ātri cik tā lēnākā kompementa, tavā gadijumā - videokarte!

  • Interesanti :whistle3: Nesaprotu kā izraujot vadu tas var ietekmēt kaut ko. :sarkasms:

3. Skatit bold tekstu, es piemēram nesapratu jautājumu. Pārfrāzē to.

 

 

Secinājumi / ieteikumi

 

 

Es darītu tā:

1. Uzliktu tādu versiju, kas ir domāta man nevis uzņēmumiem :sarkasms: Respektīvi --> Home Premium vai Ultimate ;) Un tad skatitos vai Updaitos piedāvātu kādu draiveri.

2. Ja updaiti neko nepiedāvā uzikt manuāi kādu no šiem draiveriem:

Izvēlies kādu no tiem.

Ja tomēr neietu varbut pamēģinātu kādus modificētos draiverus.

 

Bet pašā butībā nav gudri mēģināt Windows 7 normāli darbināt uz sistēmas, kas to nespēj pavilkt (videokarte) !!! :fool: Domāju, ka tu spēj atļauties ziedot 5-15 Ls, lai nopirktu tādu videokarti, kuru atbalsta Windows 7!

 

P.S. Windows 7 zaudē daudzas ērtas fīčas, ja tam nedarbojas AERO :(

Link to comment
Share on other sites

esmu zem Ultimate tagat . nop nekā nemainās, un tiktiešām pie skaņas atslēgšanas lagu nav, piesledzot ir. draiveru protams ka nepiedāvās, tādēļ lietoju modificētu. palasījos netā , palaboju reģistru un vairs nelago , fps geimos ap 5 :D loģiski ka tas viss dēļ fakingās videnes. Upgridošos tuvākā laikā uz jēdzīgu. TL :)

Labots - alfinsh
Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...