Jump to content

Problēmas ar uzrakstīta DVD diska palaišanu


Krablis
 Share

Recommended Posts

Sveiki!

Es ar Pinnacle Studio 12 uztaisīju filmu no FULL HD kameras. Pēc montāžas es izvēlējos "make movie" un pie formātiem paņēmu "HD DVD". Visa rakstīšana notika sekmīgi.

 

Kad atveru Sony DVD+R disku, uz kura uzrakstīju, tur iekšā stāv folderis HVDVD_TS, kurā atrodas šādi faili:

HV000I01.BUP

HV000I01.IFO

HV001I01.BUP

HV001I01.IFO

HV001T01.EVO

HV001T02.EVO

 

HV000I01.IFO un HV001I01.IFO faili uzrādās, ka tos var atvērt ar Cyberlink DVD player'i. Kad to izdaru, Cyberlink atverās, bet pašu failu neatskaņo. Kompis arī neatskaņo. Arī 2 DVD playeri disku neatskaņo. Viens players saka, ka šis disks netiek atpazīts.

 

Kur varētu būt problēma? Varbūt rakstot HD režīmā ir nepieciešama speciāla matrica? Pati kamera ir jauna un ieraksta FULL HD režīmā. Dators, uz kura tika veidota filma, ir ļoti jaudīgs. Viens DVD playeris nav atkodēts, bet otrs (tas, kurā teica, ka neatpazīst) ir atkodēts.

 

Paldies.

Link to comment
Share on other sites

Formāts nepatīk! kameras man nav ,bet ar rakstošiem dvd ir ar visādi!Man ir LG REC un kas,raksta tikai +dvd matricās .Ir tā ka irakstu vienreizējā +matricā rada tikai uz tieši tā rakstošā dvd !Likam vel 5 dvd neatpazina!Likam kompī uz to momentu bija DVD BLAZ.WINDOWS.NERO playeri !NERO tikai atpazina!Uz kompi ir ta jabut kodu paketei kas ļauj plašu loko ... VLC PLYERS ir labs uz ta nu itka vaidzētu atverties tam failam!(LG REC)>Tai pat laika kas tiek ierakstīts vairakkartrakstošā+matricā iet visur,kanu kuram alerģija pret RW!

Labots - amos
Link to comment
Share on other sites

Arī 2 DVD playeri disku neatskaņo.
Viss ir pareizi - DVD pleijeri nav domāti HD formātam.
Link to comment
Share on other sites

Viss ir pareizi - DVD pleijeri nav domāti HD formātam.

 

? Bet datoram vajadzēja atskaņot, jo man dators ir iepriekš filmas iekš HD atskaņojis. Bet kā gan DVD playeri var neatskaņot HD, ja ir HD DVD? Vai tam vajadzīgs speciāls atskaņotājs? Man televizors ir FULL HD un es viņu pirku kopā ar atskaņotāju, abus vienu laik. Un atskaņotājs skaitījās labs, bet nu ir kādus gadus 3 pavecs. Vai tik veci ne atskaņo HD?

 

Formāts nepatīk!

Pašas DVD matricas formāts?

Labots - Krablis
Link to comment
Share on other sites

HD atskaņotājiem vakjag citus dzelžus, DVD atskaņotājs fiziski nevar HD sagremot + kompja DVD rakstītājam/lasītājam tas pats.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...