Jump to content

Dual Boot, windows 7 un xp!


Norbis
 Share

Recommended Posts

Labvakar, lieta tāda, ka jau apmēram 3 mēnešus esmu Windows 7 7100 lietotājs, bet problēma ir tāda, ka nepieciešams ir Windows Xp, lai strādātu darbam nepieciešamās programmas. Ir man DVD room, gan instalizācija .iso formātā, varbūt kāds var izstāstīt kā uz esošās OS uzstādīt Xp, nerakstot bootējamu DVD, bet gan kkādā veidā palaižot .iso no kompja. Der arī tāds variants, ka likt pa jaunu OS, jo visi dārgie/nepieciešamie faili atrodas otrajā HDD, (pirmais 500gb,otrs 50gb)!

 

Nepieciešama palīdzība pēc iespējas ātrāk, jo līdz pirmdienai jāpabeidz iesāktais darbiņs!

 

 

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Un otrs, varbūt kāds ir saskāries ar problēmu, ka uz Windows 7, ieliekot SDHC/MMC karti pārveidotājā, un ieliekot usb portā tas neparādās nekur! Un slēdzot kameru pa taisno caur usb(Panasonic Lumix DMC-LX3) itkā atveras autoplays, taču izvēloties pārlūkot bildes, vai pārkopēt, parāda ka kartē nav bilžu, taču ieslēdzot fotoparātu visas bildes,un viss ir pieejams, apskataams. Kas varētu būt pie vainas???

 

 

 

P.S Liels Paldies :)

 

 

Link to comment
Share on other sites

1. Tiešām vieglāk būtu ierakstīt bootējamu DVD vai flash drive (pēdējais gan aizņem kādas 2 stundas). Palaist XP instalāciju Sevens tev neļaus nu nekā (Virtual PC ar XP mode tev neder?)

2. Pamēģini ar citu karti. Cik sapratu, tu tagad vienu un to pašu karti mēģini nolasīt caur karšu lasītāju un caur fotoaparātu, un abos veidos nesanāk. Atkarībā no tā vai tas pats būs arī ar citu karti, vismaz būs skaidrs, vai vaina jāmeklē PC pusē vai pašā kartē.

Link to comment
Share on other sites

Gigenieks

1. problēma ir tāda, ka nepieciešams ir Windows XP, lai strādātu darbam nepieciešamās programmas. Ir man DVD room, gan instalizācija .iso formātā, varbūt kāds var izstāstīt kā uz esošās OS uzstādīt Xp, nerakstot bootējamu DVD,

2. bet gan kkādā veidā palaižot .iso no kompja. Der arī tāds variants, ka likt pa jaunu OS, jo visi dārgie/nepieciešamie faili atrodas otrajā HDD, (pirmais 500gb,otrs 50gb)!

 

1. Vai tiešām tev nav pieejams kāds DVD writer ? Vai arī kādam no pazīstamajiem nav XP diska? :whistle3: Un ja tomēr nav tādas iespējas kā dabūt Win XP disku; cik liela USB fleshatmiņa tev ir pieejama?

 

2. Es neesmu īsti drošs vai to var izdarīt, jo ja tu sāksi instalēt no virtuālā diska un noformatēsi pašreizējo OS (Win7) tad tev nebūs vairs pieejams tas virtuālais disks, kurā ir Win XP instalācija. (iespējams es tikko uzrakstīju kaut kādas aplamības, neesmu drošs :mda: )

 

Starpcitu tu laikam domāji partīcijas nevis HDD un pēc tevis rakstītā sanāk, ka visi svarīgie faili tev atrodas 50Gb partīcijā?? :on_the_quiet2:

Link to comment
Share on other sites

Nu dabuujis esmu es 2x Verbatim DVD+RW matricas, katraa pa 4,7gb! nu kaa lai es uztaisu booteejamu disku? uz datoora ir noladeeta windows xp proffesional service pack 3 instalizaacija, mekleeju visur neko nesaprotu, kads var paliidzeet? kadu programmu instaleet lai ierakstiitu????

Link to comment
Share on other sites

Nu nez, es tikko vinu uzzinstaleeju viss chikiniekaa! tikai probleema nav atrisinaata ar to Fotoaparaata probleemu!

Link to comment
Share on other sites

Kā jau teicu - meklē vai nu citu karti pamēģināt, vai nu citu PC. Vismaz zināsi kur problēma. Ja negribi ņemties, vienkārši aiznes fočiku uz remontu

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...