Jump to content

HP Color LaserJet 1600


MeDDaG
 Share

Recommended Posts

musdienu sabiedrībā viss ir iespējams  :happy: sanāk tādi pati situācija kā ar alternatīvajiem kārtrdžiem kuriem čipa nav!

 

un tas printeris man nav mājās, bet gan darbā... Tātad ir kāds kurš zin kur var atslēgt to čipu pieprasījumu???

 

 

Link to comment
Share on other sites

Es gan teiktu, ka uzpildīt IR iespējams.

Jāmaina čips. Varu apjautāties šefam, cik tāda lieta maksā mūsu kantorī.

Link to comment
Share on other sites

es zinu, ka jāmaina! un zinu arī to, ka to čipu var apiet lai nevajadzētu mainīt! tik jautājums kur un kā to izdarīt?

Link to comment
Share on other sites

1600 nevar atslēgt to padarīšanu! Var apčakarēt izmantojot kādu vecu tās pašas krāsas tukšu čipu, jo atmiņā ir laikam kādi 3-5 iepriekšējie īzmantotie čipi. Tad nu ieliekot kādu pirms viņiem lietotu vai arī citā printerī lietotu čipu printeris nolamājas, bet printē. Vēl gan vajadzēja aiztaisīt ciet to aci uz kārtridža, kur printeris skatās tonera daudzumu. Kādu laiku tā čakarējos, bet tagad, kad dodu pildīt, tad mainu arī čipus, mazāk problēmu!

Link to comment
Share on other sites

<h3 class="r">HP Color LaserJet 1600 printeris neprintē pēc kārtridžu uzpildīšanas(čips netika mainīts)! man viens gudrs cilvēkts teica, ka var atslēgt(kaut kur), lai printeris ignorē čipu, bet lieta tāda, ka es nekur bevaru atrast kur to izdarīt! kāds var palīdzēt???

</h3>

 

var pildīt, var atslēgt čipu, bet bez čipa vispār, gan nedukās.

Link to comment
Share on other sites

var pildīt, var atslēgt čipu, bet bez čipa vispār, gan nedukās.

 

kur tad var to izdarīt??? vismaz mēģināt pačakarēties

Link to comment
Share on other sites

Par pašu printeri... pozitīvais-nu drukā krāsās, atbalsta profilus, tb daudz maz var piedzīt krāsas kādas vēlas lietotājs.

tagad negatīvais- ilgi kalibrējas, bet tas ir obligāts pasākums, savādāk pēc kasešu nomaiņas, vai pēc printera pārvadāšanas ir krāsu nobīde, nepatīk biezie papīri, ar krāsas nobīdās, diezgan vārīga pārneses plēve, un pats lielākais mīnusssss, ka , ja printeris atrodas nelabvēlīgā vidē, ātri aiz d.... lāzera bloks...to bieži lietotājs nepamana, bet krāsu vairs nav, vai paliek blāvas...lai aizraktos līdz tam lāzera blokam ir āpāc....

kasete, ok pildās, kvalitāte praktiski uz 1u uzpildi nemainās. čips ir šamajam aparātām kā info, ne block čips....UN, printerim ir vēl viena glupība, ja neatslēdz funkciju "pēc izbeigšanās stop", tad kasetē vēl ir pietiekoš tonera daudzums, un lietotājam liekas, ka nu baigi ātri tā kasete beigusies. displejā jau smuki redzam stabiņus, par tonera izlietojumu, bet tas ir bulšits, jo reāli , ja piemēram drukāsim 4us mazus punktiņus CMYK, tad...melnā uzskatīs, ka katra lapa ir ar 5% nosegumu, un krāsas, kažis 25, vai 28...tas sanak, ka ja printeris bļauj, ka tukš ar to vēl var drukāt, un drukāt, jo fiziski toneris kasetē ir...tikai...nu displejā rādas jautājumu zīmes, un printeris brēc, ka jamaina kasetes, uz ko lietotājs arī uzķeras. zino ko runāju, jo vismaz 10 tādi printeri pārjauktu, un nn100 kasešu sapildīts. Ja cilvis nevar aparāta meņucī atrast, kur atslēgt funkciju, tad...švaki, bet, nu menu bik pamainās, skat kāda valoda uzlikta... reāli spiež zaļo, tad pa labi, lai displejā parādas kaut kas par kvalitāti...tur apakšmenucis par kalibrēšanas biežumu, un esam klat...texts vēstīs par kaut kādu stop, un vajag parslēgt, ja beidzas, tadd viss turpinās, ok...dzeram tēju, vai alu, un proecājamies, ka printeris, veel drukā, bieži vien ap 500+- lapām, atkarīgi no attēla blīvuma, un krāsu intensitātes...vsjo, apnika muldēt:)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...