Jump to content

Recepte "paģirām"


Guest Edmunds
 Share

Recommended Posts

Guest Edmunds
IMHO: Nozīme ir draugu kvalitātei, nevis kvantitātei :friends:

 

Tur nu gan Boldrikam jāpiekrīt.. :crazy_pilot:

Labots - Edmunds
Link to comment
Share on other sites

Nu paga! Ja reiz recepte pret paģirām, tad recepte!

Ja man ir mac, tad es nelienu visos "xp karās, karst intelis, amd lago" topikos ar viedo padomu - lieto mac, tad viss būs labi!

Tava recepte ir tieši tikpat jēdzīga kā mans variants par maku.

Link to comment
Share on other sites

Konstatators

Nu nevajag nevajag te demagoģiju dzīt... Visi labi saprot, ko tieši autors gribēja dzirdēt atbildēs uz viņa jautājumu. Nevis gudru spriedelēšanu par dzīves jēgu iz sērijas "Nedzer vispār, esi džeks ar viedokli", "Pasūti visus dzērājus, esi kārtīgs pilsonis" u.t.t.

Skaidri zināja, ka būs jāņem iekšās, tad nu gaidīja konkrētus ieteikumus no citu pieredzes, kā to alko nākamā dienā iespējami efektīvi izsvēpēt ārā.

 

Da ieteikt nedzert dzeršanas topikā ir tas pats, kas iesperties datora komplektācijas apspriešanas topikā, kurā cilvēks grib (un var) nokomplektēt kompi par štuku, un ieteikt labāk nopirkt velosipēdu pamatojoties uz to, ka tas tač ir veselībai noderīgāk... (Gestapo jau pasteidzās ar līdzīgu piemēru)

Labots - A-kalvis
Link to comment
Share on other sites

Konstatators

Nekur neesmu teicis, ka visi tie, kas nelieto ir ar kaut kādu pārliecību, kaut ir arī tādi. Katram ir savi iemesli nedzeršanai, tā ir cilvēka brīva izvēle - nevēlies nu tad nedzer. Bet savu gudrelību spraušana citiem ausīs, vietā, kur nevienam tas īpaši neinteresē ir diezgan lieki iztērēts laiks.

Labots - A-kalvis
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
Slēgta tēma, pievienot komentāru nav iespējams.
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...