Jump to content

Canon vs Epson


wildd
 Share

Recommended Posts

Sveiki, pašam mājās ir HP printeris/skeneris/kopētājs un ar to nekādu problēmu nav bijušas, taču tagad paziņas pērk jaunu printeri/skeneri/kopētāju un nevar izvēlēties starp šiem diviem modeļiem Canon Pixma MP 190 un Epson Stylus SX 100. Varbūt Jums ir kādi ieteikumi, +/- šiem modeļim un brendiem. Kurš jūsuprāt ilgāk "velk" un sanāk lētāks eksplutācijas procesā (kārtridži, utt) un vai lētums atsver kvalitāti :D

Labots - coolman
Link to comment
Share on other sites

Grossmeister

Es par Epson - izskatās smukāks , atsevišķas krāsainās tintes kārtridžas , pagātnē bēdīga pieredze ar lētā gala Canon - drukāšanas galviņa aizlija .

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Nezinu, kā canons, bet Epsons neprintē melnbaltu, kad kāda no krāsu bundžām tukša. Tas tā var izbesīt un ir reāli sūdīga šo printeru īpašība!

Link to comment
Share on other sites

Es tikai par Canon, jo tam ir 40 un 41mā tinte, kas smuki pildās ja nav līkas rokas... ;) Epsonam nāk 4 krāsu kārtridži - C,Y,M,K, - pareizi saka, beigsies viens un printeris tev :fuck: piedevām man liekas ka Epsona 3 krāsas kopā sanāk dārgāk nekā Canonam. Un Epsona tintes nepildās jo ir čipotas.

 

 

Epsonu var, ja ir doma baigi foto drukāt, savukārt Canons ar pārpildītiem kārtridžiem ies un ies, kamēr nenomirs dabīgā nāvē vai neizbeigsies kārtridžu sprausliņas. + vēl Epsonam ja nemaldos printera galva ir atsevišķi un ja jāremontē tad atkal :fuck:

Link to comment
Share on other sites

Viss atkarīgs no paredzētās izmantošanas veida. Ja izmantos oriģinālās tintes un daudz drukās krāsainas bildes, tad droši vien epsons būs labāks, jo dalītās tintes varēs izmantot pilnībā. Ja drukās melnbalto un kopēs melnbalto - tad es ieteiktu canon. Pašam ir canon mp160 un pats pildu melno tinti kārtridžam 3-4 reizes. Viena uzpilde man izmaksā 1 ls (pg-50 kārtridžam). Arī krāsaino varot pildīt, bet neesot tik droši. Pašam nav nācies to darīt.

Link to comment
Share on other sites

Var arī krāsaino, ja labi piešaujas. - skatīt manu parakstu, patlaban tas ir maizes darbs.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...