Jump to content

Viss ZB, gribu lielaakus musiishus


Guest AnimaI
 Share

Recommended Posts

Grossmeister

Tad jau jāļauj ne tikai pieskarties , bet arī rokās paņemt , vai slīd līgani pa paklājiņu , utt.

Link to comment
Share on other sites

Mr. Nejēga

Ja jau runa ir par pelēm.. Kādam ir īstas peļādas peles paliktnis? (man nava.. -2 interneti par šito atzīšanos vien).. Pa spalvām varētu ērti slīdēt, tik varbūt optikā ieķertos ar laiku..

Link to comment
Share on other sites

"Uzkačā rokas, kājas, bet muguru aizmirst. Skumji, bet fakts"

 

Kaadeelj Tu shaadus cilveekus sauc par kachakiem?

3 baazes vingrojumi, kuri ir pamatu pamataa:

1. spieshana guljus - labaak ar hanteleem un ari atkaribaa no gjeneetikas, reizeem te jaaliek spieshana 45 graadu lenkjii

2. pietupieni ar stangu

3. tjaga (staajas speeks/vilkme/deadlift) <-- NAV lielaaka slodze mugurai kaa tjagaa un tas ir viens no baazes vingrojumiem.

 

taalaak iet tonna dazhaadu citu vingrojumu, kuri PROTAMS ari vajadziigi. Ja biidamies ir "spaarnu" pusi, atkal jau.. NAV kachaka kas tos netreneetu - jo lielaaki spaarni-plataaka mugura-lielaaks kopeejais vizuaalais. Taatad - kas tie taadi par kachakiem, kas muguru netrenee. Un veel - KAADAA veidaa taisiit pietupienus, ja ir vaaja mugura m? :) Un nee josta tur neko neliidz, josta protams nedaudz paliidz izvairiities no traumaam, bet vaaju muguru taa neaizvieto.

 

Tev laikam nav ne mazaakaas sajeegas par speeka pasauli? Es ari esmu taalu no PRO bet nu... taadas lietas jaazin uzreiz pirms ieiet svarenee ;)

 

Par manu metodiku kaa es treneejos... nebuus pareizi to atsevishkji no visa staastiit, kaa arii te pat forumaa ir biedri kas par to naudinju maksaajushi un nebuus korekti ja es to visu tagad visiem te izklaastiishu ;) Bet varu piedaavaat vienu dienu visiem barinjaa savu pieeju izklaastiit, nepretendeejot uz vieniigo patiesiibu.. vienkārši daudziem tas straadaa.

 

Es tieshi shomeenes saakshu savu kaarteejo body transform. Shobriid sveru ~87kg un ir meerkjis uz jauno gadu sveert 97kg bet naak pavasari 105kg. Kas ar mani? Te ari var pameeriities, kursh % tuvaak savam meerkjim nonaacis un varam izveidot piem stavkas un uzvareetaajs panjem visu banku ;)

 

Kaads mineeja interesi par treninjiem uzturu preparaatiem... taa jau ir vesela zinaatne un viens nu tochna... pirmie 10kg tikai ar treninjiem un paiku un tad jaaskatas. Ja ir progress ari taapat, tad taa ari jaaturpina. Ja nav... tad analiizes utt un jau var domaat par kaut ko negantu, bet atkal jau jaatceras, ka tas sabojaa cilveeku - atpakalj celja nav. Bet nu ...katrs bendee sevi kaa grib :)

 

Piebilde... treninju skaits nedeeljaa...

katru dienu ir pashnaaviiba, jo Tu 100% paarforseesi kaadas konkreetas muskulju grupas, ja vien nav iipasha programma, kura buutu noderiiga piem uz sachiem gatavojoties...zhaaveejoties utm, bet tas ir jau nu... principaa uz pro liimeni.

 

Iesaakumaa 3x nedeeljaa ir ok. Ideaals plaans 1diena 3diena 5diena. Un treninji nemeedz buut ilgaaki pa 1.5h (ja ir choms ar ko papljaapaat), bet taa nu 1h un miers maajaas. Piem audzeejot galju daudz svariigaak ir process STARP treninjiem un tas arii ir daudz sarezhgjiitaaks. PROTAMS pie nosacijuma, ka grib dabuut maksimaalu rezultaatu. Ir tak cilveeki kas visu muuzhu tiiri savam priekam iet un treneejas. Kas ari ir pareizi, jo lai arii kaa, bet svariigaakais ir pasha labsajuuta.

Labots - Animal
Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Ko iesaki darīt mājas apstākļos? Man ir nepatīkama ceļa trauma (menisks, 2x operēts), kas mēdz par sevi atgādināt, līdz ar to izvairos no skriešanas. Uz zāli izstaigāt nav vēlmes un naudu ieguldu citās dumībās. Šobrīd ~1x nedēļā sanāk izmest loku ar skrituļslidām apmēram 1h20min, bet ziemā tas vairs neiet cauri. Aptuveni 2x nedēļā pataisu presītes, papumpējos, lecamaukla un drusku pastaipos. Bet tiešām drusku, jo esmu megastīvs. Ak, jā, vēl specifiskam sporta veidam staipu platās gumijas lentas (espanderi?). Pirkt stieni un hanteles netaisos; galvenais izdomāt kā ziemā aizstāt skrituļslidošanu.

Link to comment
Share on other sites

menisks... feina lieta... man abi celji sachakareeti :D bet opereejis neesmu. Pagaidaam vel iztieku. Kaa ari mans aarsts ieteica nesteigties, bet nu kaadreiz buus ari mana kaarta.

 

Zaale maksaa no 15Ls meenesii.. vai tad daudz? ;)

 

Skrituljslidas... ja ir pulsometrs, no taa var labu kardio uztaisiit. Vispaar jau kardio ar pulsometru ir jaataisa, preteejaa gadijumaa aerobaas slodzes vietaa var dabuun anaerobo un sirds treninja vietaa dabuut shaadu taadu ne paaraak veertiiku hipertrofiju kreisajam priekshkambarim (ja ilgstoshi sevi taa chakaree).

 

presiiti vari taisiit kaut katru dienu, to paartreneet nevar un pa ljaunu nenaaks.

Papumpeejos... te es vareetu iemaaciit kaa var maajaas taa nopumpeeties, ka biezhaak kaa reizi nedeeljaa negribeesi to dariit.

 

A skrituljoshanu ES vispaar aizstaatu ar eliptisko trenazieri (tipa distancu sleepes), jo uz trenaziera vieglaak ieguut konstantu slodzi. Bet ja maz vietas - stepers = super.

 

Principaa es pats savulaik izmeegjinaaju USA SEAL treninju metodiku - ieper!!! konkreeti. Meenesis un jau juuties kaa cits cilveeks. LV Baltbatu ari liidziigi treneeja, bet tas nebij tas :)

 

Kur pievilkties maajaas ir?

Link to comment
Share on other sites

Ko darīt cilvēkam, kuram ir graizīts mugurkaula disks?

Peldēt laikam jau tikai... bet tā drusku nopietnāk, ar slodzīti ;)

Link to comment
Share on other sites

Viss atkariigs no konkreetas diagnozes, jo ir cilveeki, kuriem fiziska slodze vispaar nedriikst buut.

Peldeeshana arii dazhreiz var buut traumatiska mugurai. Kaa arii kachalkaa var treneet bicepsu bez slodzes uz muguru. Daudz visaadu izoleejosho vilgrojumu... nu primitiivi - skota sols. Ja nekorchii no sevis fig zin ko, mugurai 0 slodze, bet bici noslogo labi. Protams NAV efektiivaakais liidzeklis masas audzeeshanai, bet vizuaali sevi uzlabot gan buus ok.

 

Jautaajums peec teemas... cik h diennaktii kursh gulj? 8-9h salasaas?

Labots - Animal
Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Nav kur vilkties un nav arī iespējams ierīkot - visur reģipsis un durvju kārbas uz mazām skrūvītēm...

 

P.S. tie 15...25...35Ls jau nav tik traki, bet dzīvoju Rīgas rajonā un lokāli nekā nav, bet centrā kaut kur doties pēc darba nav iekšās.

Link to comment
Share on other sites

man kādas 7-8h sanāk pagulēt...:( a ja rīta cope - tad vēl mazāk...

Link to comment
Share on other sites

Nu tad ir kaa ir :)

tiiri veseliibas fizkultuura, vai arii mezhaa iekar stieni starp kokiem, jo reaali taa nopietni treneeties bez pievilkshanaas figova. Tur i spaarnus i bicepsus i trapeci var treneet. Un visaadi mudijot ari plecis kruutis utm. Kaajas arii maajaas LJOTI gruuti treneet... ikri... te vispaar iestaajas PSC maajas apstaakljos

Link to comment
Share on other sites

Man kājas jau ir uzkačātas tik lielas, ka nevienas normālas bikses neder. Tā ir ja 3 gadus pārvietojas lielos attālumos tikai ar velo, tagad centrs - jūrmala aizņem tikai 30 min :mrgreen: Tagad gribu uzkačāt rokas jo šķiet tādas nesimetriskas skatoties uz pārējo ķermeni.

 

Kā visslabāk uzkačāt rokas ? ( pārējoi ķermeni nevajag ) .. Pietiks ja cilāšu dienā tikai dažādas hanteles ?

Link to comment
Share on other sites

Lielas kaajas = 70 un vairaak cm. Man tagad zadohlam esot ir ~64cm

Principaa jau JEBKURA fiziskaa slodze agri vai veelu dos reaali vizuaalo efektu. Ir jautaajums cik LIELU efektu veelies. Tb brutaali - cik cm apkaartmeeru vajag klaat.

P.S.

runaajos par to ko treneet ko nee... ideaalaa proporcija = ikru apkaartmeers vienaads ar bicepsa apkaartmeeru. Paareejo pagaidaam nestaastiishu. Mazums vel kaads kompleksos taapat kaa es iedziivosies un saaks treneeties :D

Link to comment
Share on other sites

Animal man ikri ir reizes divas lielāki nekā bicepsi :unsure:

Gribētos rokām klāt + ~ 3 - 5 cm ( apkārtmērā ). Līdz pavasarim tas ir reāli izdarāms ?

Link to comment
Share on other sites

normālas proporcijas skaitījās ja ikri=bicepss , ja pareizi atceros.

Link to comment
Share on other sites

3-5cm... nu [slēpts] :)

ja sausu galju... 3 VARBUUT, bet 5... var jau soliit zelta kalnus, bet maajas apstaakljos toch nav reaali.

3 vareetu normaalus treninjus ieliekot (kaajas taapat jaatrenee, jo savaadaak nedriikst, vienkārši uz vairaak taadu kaa izturiibu) un pareizi eedot. Vel lai noteikti dabuutu to efektu var kreatina glukonaatu paeest kaadus 2 meeneshus liidz pavasarim un tas jau buus. UN kas zin... mosh Tev gjeneetika buus pateiciiga un dabuusi ari visus 5. Es pats tagad dzenos peec +7cm visur, arii liidz pavasarim, bet man nav svariigi kaadas metodes - ka tik meerkjis sasniegts.

 

Interesanti kas tautaa vairāk dominē - uzaudzēt gaļu, vai nomest speķi :?

Labots - Animal
Link to comment
Share on other sites

uz vasaru (ff spellčekeris ) nomest speķi :) es no kādi 110 uz 107 nokritos :D :D

Link to comment
Share on other sites

Skaidrs !

varbūt vari ieteikt kādu vietu kur pa lēto varētu dabūt hanteles, stieņus ? kaut CCCP laiku.

Kājas tāpat ikdienā tiek trennētas ( vidējo nobraucu ap 100 km dienā uz smagākā ātruma, bieži piedalos maratomos utt. ) un nezvai man viņas pat vairs gribētos lielākas jo nav arī vairs īpaši ērt staigāt ar tādiem klučiem :mrgreen: ..

 

Agrāk es biju tāds kā caurbira, ēd cik gribi, bet tolka nekāda. Pēdējo ~8 mēn. laikā esmu beidzot sācis pieņemties svarā, parādās arī mazliet tauki. īstenībā būtu priecīgs par jebkādu progresu kaut 1 cm klāt. :meeting:

Link to comment
Share on other sites

no 110 uz 107 var 2 dienaas nokristies ;)

no 110 uz 90 veesi 3 meenešos. Un paliekoši, ja turpina sportot utm.

20kg 3 mēnešos nomest nav nekas nereāls, bet gan vajag tik gribasspēku un apziņu pareizo. Manuprāt tieši galvā ir vislielākais treniņs... tb motivācija, vēlme, attieksme.

Ja augums ~180-183 tad 90kg trenēta auguma ir zašibis!!! ;)

 

Caurbiraam kalorijas jaaskaita.. ja sanaak zem 50kcal uz katru kg, tad nekas dizhs tur neuzaugs :)

 

Par stienjiem.. vairs nezinu... skolas varbuut. Agraak daudzi tirgoja... tagad kaut kaa viss genoht :(

Labots - Animal
Link to comment
Share on other sites

lēti nesanāks - dzelžiem cena viena +- 1Ls par kilogramu. 2x25 kg vai 24 kg maksās ap 50 ls.

 

man ir ap 1,89. Bet gribējās presi izteiktāku uz vasaru

Link to comment
Share on other sites

www.trenazieri.lv ir kur jaapeerk svaigi dzelzhi.

bet ja vecus peerk var pa leeto dabuut... tik jaatrod.

Link to comment
Share on other sites

Meh.

 

Jā, gadi dara savu, un formu esmu nedaudz zaudējis. Kad dienēju Baltbatā, tad forma bija tāda, ka prieks spogulī bija skatīties - nedaudz vēl pietrūktu un būtu jau konkrēts narciss.

 

Bija man iespēja iziet īso apmācības kursu virsniekiem ASV iekš Fort Benning. Man patika tas, ka tur blakus teorijai un "field training" bija arī lieliski fiziskie treniņi, kurus pasniedza instruktori no "Army Rangers" un "Special Forces". ASV armijas attieksme pret fizisko sagatavotību ir daudz labāka, nekā tā ir LV NBS. Kā arī pārtika bija daudz labāk sabalansēta - gaļa, augļi, dārzeņi, kāds jogurts, sulas un piena produkti. Kopumā, kamēr biju ASV, pa 5 mēnešiem pieņemos svarā pa ~16kg,(tas ir ļoti, ļoti daudz priekš manis, ņemot vērā manu ģenētiski iedzimto Ferarri tipa vielmaiņu), un tajā dzīves periodā man bija vislabākā fiziskā forma kāda man ir bijusi. Paldies ASV armijai vismaz par to :)

 

Atceros vēl kā pa nedēļas nogalēm braucām uz Atlantu, uz bāriem, klubiem - meitenes meklēt, un ohhh.... kā viņas acis mieloja - armijas formastērps + "uzkačātas" miesasbūves, mjā, zaķus ar mietiem triecām prom :)

 

Lai nu kā, skatos Animal ir vietējais "Boot Fitnesa guru". Uz zāli man nav vēlmes, un laika iet. Man ieinteresēja info, kuru tu pieminēji iepriekš, varbūt kautko varētu pastāstīt sīkāk par to "Navy SEAL" treniņa principiem ?

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Īstenībā tā bija vesela grāmata kuru man nācās par to treniņu metodiku izlasīt (kopētā veidā gan) nu un protams arī praktiskie treniņi (ne pārāk daudz gan) pie keksa kurš 2 gadus dienēja sīļos 8) ar viņu tikt galā sparingā bij iespējams tikai uz spēka rēķina un arī ne vienmēr. Patiesībā tā ir sevis mocīšana tiešā vārda nozīmē. Elpošana, ēšana, izdzīvošana, spēka un izturības treniņi utt. Vesela filosofija, bet nu pēc mēneša sapratu ka negribu to īsti vairs turpināt, jo lai arī jutos super, bet nu man bij vēlme tikt pie lielākas gaļas :)

 

Man tagad kaimiņos dzīvo viens kekss, kurš laikam joprojām dien USA jo redzu tikai reizēm mājās un draugos visu laiku vinju formā un TUR fieldaa ar Hummer un citiem jenkjiem. Bet nu ok gan jau kruts... vienīgi man tomēr prasa vairāk gaļu pie kauliem.

Link to comment
Share on other sites

[slēpts], kā tagad tur ir. Bet kad es tur biju - ~96 gadā, tad nebija ne vainas, varbūt pa 13 gadiem tur kautkas ir izmainīts.

 

Jāpameklē Googlē par tiem "jūras roņiem". Man pašam mājās ir gan Army Rangers, un Special Forces "Survival Guide" un visādi manuāli, bet tur ir vairāk par pašaizsardzību, izdzīvošanu un tā, gribētu kautko konkrēti par kādu treniņu programmu, bet tas jau arī ir stipri individuāli.

Link to comment
Share on other sites

Vismaz, kā rāda mana pieredze - mājās ir baigi grūti trenēties, ja vien tiešām nav pagrabā ierīkota sava sporta zāle.

Manā skatījumā vislielākais faktors ir pareiza paika 40%, miega režīms 30% un regulāri treniņi ir tikai kādi 30% no panākuma...Nu tāds sadalījums + -.

Protams vajag bišku gribasspēku lai saņemtos un argumenti nav laika ut.t. - netur kritiku - esmu pat pus 7 no rīta pirms darba uz zāli gājis, nekāda vaina. pamosties sešos - uzreiz uz zāli bezmaz terniņtērpā + kādus 2-3 banānus aprij pa ceļam autiņā. Tad duša, brokastis - darbs.

Link to comment
Share on other sites

Nē, man labāk mājās patīk.

 

Es pamostos, izdzeru glāzi piena, un tad parasti piepumpējos, pievelkos, bet gribētos kādu noteiktu programmu. Šeit ir interesants raksts, kā arī mājaslapā daudzi raksti par armijas tipa treniņiem.

 

Man uz zālēm nepatīk iet, es mājās ieslēdzu savu mūziku, un prātīgi savā garā arī izdaru, ko man vajag. Es visu laiku, katru rītu pavingroju, pievelkos, piepumpējos, bet, kā jau minēju augstāk - gribējās kādu padomu vai kādu programmu.

Link to comment
Share on other sites

Maajas nekas nopietns nekad nesanaaks.

Armijas liimeni ok, bet arii ne jau maajaas, bet gan maajas+outdoor

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...