Jump to content

Canon MP220 problēma


Aivis2
 Share

Recommended Posts

Sveiki visiem!

Situaacija taada-nopirkts jauns printeris Canon MP220 un jaapiedabuu darboties uz laptopa kuram ir Vista. Skaneri nepaarbaudiiju bet kopeetaajs straadaa ideaali. Bet printeris iesaak lapu drukaat un nemaz netiek liidz pusei kaa apstaajas. Draiverus meeginaaju likt kaa Administratora taa arii ar XP iespeejotu variantu tachu nekas nemainas. Printeri parbaudiju uz XP, rezultaataa viss darbojas perfekti. Liidzi naakosajaa CD draiveri ir nedaudz jaunaaki kaa Canon maajas lapaa. Izmeeginaaju arii draiverus no maajas lapas un rezultaats ir tas pats. Varbuut kaadam ir veel kaada ideja par so teemu? Tas ka Vista ir nelietojama to varat nestaastiit, bet butu stulbi tapec ko mainiit ja jau taa ir legaali pirkta kopaa ar laptopu.

Link to comment
Share on other sites

Pamēģini piepirkt resnāku USB vadu manam MP210 bija līdzīgi normāli aizgāja tikai ar vada nomaiņu

Link to comment
Share on other sites

Veca vaina, kad s..gs USB vads . Pats šitā d..os ar printeri, līdz tauta pateica, ka nopērc normālu vadu (nav jau obligāti resns, bet labs gan, tipa tāds kas atbilstu USB2 standartam).

Link to comment
Share on other sites

Hmmmm, interesanti. Taads nekas nebija ienaacis praataa. Kabelis tika nopirkts jauns (komplektaa liidzi nenaak) 3M garumaa. Paldies visiem par atbildi bet tomeer taa briesmiigaa vista tika nomainiita pret XP. Nu nevar Vista iet ar 1Gb RAM! Pie tam vel tas dators pilniba apstaajaas un vairs praktiski nelaadeejaas. Dtoru palaist vareja tikai biosaa HDD reziimu nomainot uz IDE.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...