Jump to content

Universālās pultis


Lapelis
 Share

Recommended Posts

Pateicoties mājas kustoņiem + vēlme samazināt izmantojamās pultis, varbūt kāds var ieteikt kaut ko ne pārāk dārgu - nu tā ap 20ls, bet kas spētu kontrolēt vismaz pamata funkcijas šādām ierīcēm (logitech produkciju neieteikt, smagi par dārgu) -

 

LG 50PG3000

 

42PG3000.jpg

 

Philips DVP 5960

 

B000G2Y59E.01._SCLZZZZZZZ_SX480_.jpg

 

Baltcom digitālās TV dekoderis Global GTR 300CX

 

phd307pr9da6u3d0.jpg

 

 

Varbūt kādam ir un kāds grib pārdot Philips DVP 5960 pulti?

 

c647e893e7a046ffbf400110.L.jpg

Link to comment
Share on other sites

Es, protams, no tā visa neko daudz nejēdzu, bet RIMI var dabūt par 5Ls pulti, kura spēj pāris tūkstošus ierīču modeļus kontrolēt. Vai Tevis pieminētais ir to starpā - nezinu. Protams, viņas nav programmējamas - cik māk, tik māk.

Link to comment
Share on other sites

Tur jau tā sāls. Lielākais aizdomas, ka tas Baltcom dekoderis nestrādās, bet pavisam noteikti kādam ir bijusi pieredze ar šito aparātu un universālajām pultīm...

Link to comment
Share on other sites

Ā, Baltcom dekoderis. Nepamanīju. Nu, tad droši vien vajag kaut ko, kas spēj mācīties. Šitās glupās pultis parasti māk kontrolēt tikai TV/DVD/SAT/VCR. Man šķiet. Nekāda jau pieredze nav. :p Enīvei, tur Rimčikā bija diezgan liela izvēle. Paskaties, moš kaut kas arī atrodas, kas mācās. Ja ne, tad arī plašu izvēli ar dažādām pultīm esmu redzējis veikalā "Elektrons" Tērbatas ielā (pavisam netālu aiz Lido Vērmanīša). Nu, protams, Latgalītē un pie tās esošajos veikalos arī visu ko var dabūt. :)

Link to comment
Share on other sites

lētākā ir logitech harmony 525 laikam...vai 555. Tās velk kodus no datubāzes i-netā + var apmācīt ar esošo pulti ja nav kodi i-netā. tās rimi ir krapi. Pats lietoju logitech one. ir baigi laba :)http://www.boot.lv/forums/index.php?/topic/96730-par-univ-pult/page__hl__harmony%20one__st__20

Link to comment
Share on other sites

Nu, tomēr piemet un nopērc Logitech Harmony. Baidos, ka, lai ņemtu to Baltkom dekoderi, neatradīsi prastu, unversālu. Harmony ir 120% vērta savai cenai. http://www.tera.lv/LV/datortehnika/peles/logitech . Nu Dārgāk, bet nebūs bēdu nākotnē, ja vēl kas javada. Pašam 555, bet domāju, arī 515 gana laba .

PS mani pārsteidza tās Harmony jauda- vari bliezt , istabā, jebkurā virzienā, bet mērķi sasniedz. Pirms tam bija kautkāda programmējama RC univers47 no Argusa. Nu mēsls kas mēsls-ja tieši notēmē, tad tik ķer.

Labots - oxygen
Link to comment
Share on other sites

Piekrītu par Harmony, man arī ir 555, vienkārši ideāli, vairs nemētājas 6 pultis pa galdu. Ņem 515, no 555 atšķirās laikam tikai ar to, ka var vadīt tikai 5 devaisus vienlaicīgi, man bija par īsu tāpēc paņēmu 555. Patīk ka ar vienu spiedienu var iedarbināt gan TV, gan resīveri, gan mediapleijeri! :good:

Vienīgi bišķi besij ārā tās klakšķošās pogas, bet tas ir sīkums salīdzinot ar to, cik universāla un pielāgojama tā ir!

Labots - saf
  • Slikti! 1
Link to comment
Share on other sites

Vēl varu piebilst, ka viens vakars paiet , kamēr saliek visas aktivitātes un devaisus + noformē taustiņus kā pašam gribas :) Tas tā ka mīnus, neadvancētam jūzerim būtu grūti sakonfigurēt. Bet kad viss salikts - ir ideāli.

Link to comment
Share on other sites

martinno

Jā, konfigurēšana aizņem laiku, toties var sakonfigurēt tā, ka ar one click ieslēdzas viss kas mājā atrodas.. :D

Īstenībā biju pārsteigts - ir Samsung TV + IZZI digitālais dekoders... Tai pultij varēja salikt tā, ka kanālu pārslēgšanas pogas darbojas ar dekoderi, bet skaņas un pārējās pogas ar TV, t.i. - nav jāpārslēdzas starp devaisiem, lai pilnībā kontrolētu abas ierīces.

Link to comment
Share on other sites

nu ja , tā jau dara, tas saucās activity! Piemēram saliec vairākus activity - piem. man ir HTPC: ar vienu pogu viss ieslēdzas, bet skaļums regulējas uz resīvera, bet pārējās opcijas uz HTPC. Tāpat var uztaisīt activity - skatītes DVD, klausīties radio ut.t..

Link to comment
Share on other sites

martinno

Nu jā, jā :)

Vienkārši pats pērkot to pulti uz tādām fīčām nemaz necerēju (nezināju, ka tādas eksistē) - būtu bijis pilnībā apmierināts, ja pat būtu jāpārslēdzas starp devaisiem, kā tas ir prastajām universālajām pultīm. A te šitā te - paķēra uz izbrīnu :)

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Sorry, ka vecīti kustinu - bet izskatās, ka nāksies meklēt jaunu universālo pulti....jo dziļās sērās paziņoju : savējo harmony nometu zemē (daudz reiz ir kritusi) neveiksmīgi - ekrāns saplīsa :(:( ....un tās , kā izskatās neremontē- uzrakstīju logitech supportam, redzēs ko atbildēs.

Tātad, vai ir kas jauns un labāks (ne dārgāks ) ? Kā ir ar jaunajām Philips pultīm ? Man jau nu baigi patika funkciu un ergonomikas ziņā One pults. Tagad skatos - harmony 600 un 650 - arī līdzīgas ergonomikas , kā One, tikai bez Bling Bling LCD un korpusa - kādam ir tāda lietošanā ? kādas atsauksmes>?

paldies

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Mongoose

Arī esmu noskatījis kaut ko no Logitech. Lasīju ka 555 ir spēcīgs signāls - man iznāk tā ka TV atrodās pie sienas bet viss media centrs pretējā virzienā. Tātad man nebūtu arī pults jāgroza. Kā ar signāla stiprumu ir One? Ar ko īsti One funkcionāli atšķirās no 5xx 6xx ja nav nekādas vajadzības pēc kruta LCD. Nu teiksim tā , ja cena nav šķērslis kuru visērtāk ir lietot erganomika , makrosi...

Link to comment
Share on other sites

one ir biagi ergonomiskā. ļoti ērta lietošanā. tām jaunajām one veidīgajām 600 un 650 - tikai 5 iekārtas supportē...tā kā tās atkrīt. 555 un one liekas 15 devaisus uztur. One paildus fīča ir lādētājs un bača kā mobilajam. 555 ir uz baterijām AA vai AAA - neatceros.Signāla stiprums one ir labs, vismaz es nekādas problēmas neesmu izjutis.

Labots - osscar
Link to comment
Share on other sites

Dziņča

Nu pats lietoju šo pulti-elementārs un praktisks aparāts ,un nav dārgs,no ebay 7 USD ar šipingu (ebay pameklē "Learning Remote")-tas protams,ja nevelk uz Logitech produktiem , kas ir galvastiesu pārāki par šo... :hi:

Link to comment
Share on other sites

Mongoose

Bez tā lai pultij būtu spēcīgs IR signāls (rakstīju jau par to pults grozīšanu) gribās lai iespējami makrosi , jo tas tomēr daudz atvieglo vadību - apmācāmā pults jau ir , bet tai lai piem. ieslēgtu teiksim playeri - resiveri u.t.t. ir jāizdara virkne komandas un manipulācijas, man tas ir neērti, bet pārējie to nedara jo nevar atcerēties visu kas nu bija jāspiež :rolleyes:. Vēl jautājums par logitech one vai 555 ir iekšā bez IR arī RF , jeb tam bija nepieciešams vēl papildus IR-RF pārveidotājs. Ja tas jau ir pultī tad vispār laime - varu arī apgaismojumu istabā vadīt :mrgreen:

Cik pēc izskata uz bilžām palūrēju , pašam liekās ka ērtākas varētu būt tiešām tās one vai 555 (pārējās liekās nedaudz kosmiskas 1000 vispār lietošanā liekās stulba). par lādētāju - nevar būt tā ka par cik 555 ir parastais LCD tad tā ar savām bačām velk pietiekoši ilgi ONE noteikti nedēļā reizi būs jālādē.

Un vai tai one displeja vadības algoritmu varu izstrādāt es pats un vai iespējams veidot savus uzrakstus ikonas? Galvenais tomēr viņas jauda, jo parasti jau pulti pēc instinkta tura skata virzienā tas būtu TV , bet pārējie dzelži man atrodās vairāk kā 90 grādi sānos. ka nesanāk tā ka izpildot makrosu man viss izbeidzās pie TV ieslēgšanās .

Labots - Mongoose
Link to comment
Share on other sites

makrosi ir visām logitech pultīm. one ja nemaldos 15 makrosi bija, tā arī ir galvenā fīča. RF ir tai advancētajai harmony 900 (izskats tāds pats kā one)

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Ieteiktu no sākuma izmēģināt pults darbību uz visādiem no-name produktiem, autora gadījumā uz dekoderi. Pats esmu dažas reizes aplauzies ar pultīm, jo, piemēram, TVStar ar veco pulti un FW v19 ne par ko nedraudzējās ar Logitech produktiem. Iepriekš bija arī problēmas ar Sony ES sērijas procesoru un NAD radio uztvērēju. Šobrīd tiek lietota diezgan prasta un aizvēsturiska Marantz pults, jo tā vismaz "ēd" visus nepieciešamos signālus.

 

 

 

Ar to gan negribu teikt, ka jāpērk Marantz, bet ka gadās visādas nesaderības!

Link to comment
Share on other sites

TV stars ir pilnīgi kreiss produkts. :D vienīgā pults, kuru nespēja sagremot logitech, kaut ar raw codiem varēja piespiest darboties....bet čakars bija.

Link to comment
Share on other sites

Paziņa to pārgudro Logitech Harmony neziturēja un nervu uzplūdā izšķaidīja pret sienu. Tur tiešām ir nedaudz jābūt pacietībai un iecietībai, lai ar to "superpulti" noņemtos. Kā saka: "Kas der visam, neder nekam". + vēl ir jārēķinās, ka vecāmamma, nekad ar to pulti neko nespēs ne ieslēgt, ne izslēgt. Bet tas varbūt ir labi... :)

Link to comment
Share on other sites

tas kā kuram. piekrītu, paiet laiks ieinstalēšanai un settingu salikšanai, bet kad saliek - viss iet zvērā. Man jau nu baigi patīk un drīz sasistās vietā būs jauna ! Labāk viena pults un ar vienu pogu ieslēdz visas iekārtas kā vajag, nekā 7 pultis dīvānā...

Link to comment
Share on other sites

Mongoose

Piekrītu ja tur defaultā sadzen iekšā tikai esošo dzelžu kodus tad jāšanās ir tieši tāda pati kā ar jebkuru universālo pulti vai 10 pultīm, Tāpēc tieši interesē pults kurai katari pogai var izvēlēties komandu pēc sava prāta + labs darbības diapazons un viena poga izpilda vairākas darbības.

Link to comment
Share on other sites

es jau kādreiz stāstīju :

 

logitech pultij ir divas sadaļas - devaice un activity

 

Devaice - izvēlies kuru iekārtu gribi vadīt un to vadi ar pulti.

 

Activity - komplekss makro komandu kopums.

 

piem. izvēlies activity DVD -

 

TV ieslēdzes un pārslēdzas attecīgo ieeju (hdmi vai scart ut.t.) + ieslēdzas resīvers uz attiecīgo ieeju + ieslēdzas DVD aparāts. Šajaā gadījumā uz pults regulējot sakaļumu regulējās resīvera skaļums (ja ir tā uzstādīts).

 

 

Pēc tam palaižam piem. citu aktivitāti - Medija pleijieri -

 

DVD automātiski izslēdzas, resīvers un tv pārmetās uz attiecīgajām ieejām + ieslēdzes medija pleijieris.

 

u.t.t. baigi ērti ja daudz devaisu (man piem 8 pultis) - ja 2 vai 3 pultis , tad skaidrs , ka nav vērts šādu pulti par desmitiem latu ņemt.

Labots - osscar
Link to comment
Share on other sites

Mongoose

OK . tā arī sapratu un tas ir tas ko vēlos. Par to RF vēl runājot - cik sapratu tad tai 900 tas RF ir tikai kā pults pagarinātājs - pults strādā ar RF savukārt to uztver RF-IR kurš tālāk izdala signālu par IR raidītājiem. Doma bija ka ar šo pulti vēl varu vadīt iekārtas kuras strādā uz RF nevis IR . Piem. man tas būtu apgaismojums un žalūzijas (kad ieslēdzu projektoru) bet tam domāju var neiespringt un uztaisīt kādu dzelzi starpā jo aptumšošana tāpat notiek padodod tai manai vadības kastei tikai vienu komand. tas pats projektors ieslēdzoties var nokomandēt to darīšanu.

Nu vēl mazliet palieliet to one vai 555 un sūtu augšā :mrgreen: Cik praktisks ir skārienjūtīgais LCD un kā tas uzvedās pie ziloņa pirkstiem.

Cik saprotu tad atšķirība One un 555 funkcionalitātē ir tikai tā ka one ir krāsains skārienjūtīgs bet 555 tas vadās ar sīkajām podziņām - tā? Nu protams minētā erganomika

Labots - Mongoose
Link to comment
Share on other sites

es esmu pats gara auguma un liels :D man bija ērti ar to tačskreen, kaut manis pēc viņš varētu nebūt - bet tā ērti var salikt aktivitātēm un iekārtā, nosaukumus saprotamus ...+ ekrāns ir ar vairākām lapām un tur var daudz papildus funkciju pogas salikt - piem. skaņa 2.0 vai 5.1 - ekrāns 16:9 vai 4:3 un tā tālāk. Lielākais pluss ir šīs pults ergonomika, pati ieguļas rokā - salīdzināju ar plastmasīgo 525 ....kā diena pret nakti. Vienīgais cik sapratu nav supporta logitech - neremontē sasitās pultis...daudz reiz man viā bija kritusi - bet vienreiz kaut kā neveiksmīgi - un ekrānā plaisa... :(

Tā jau smuki - paliknis/lādētājs ar gaismiņu + pultij visas pogas iedegas , kad to pakustina ....

 

principā naudas jautājums - ja negribi tērēties - ņem 555 - ja ir iespēja - one.

Link to comment
Share on other sites

Mongoose

Mazliet dziļāk sāku par viņām info uzkrāt un sabaidīja šitas teikums :

не идеален One, раз в неделю заряжать надо и "дальнобойность" не очень, был 525, аккумуляторов на месяц хватало и ни одно устройство "спрятаться" не могло confused.gif

 

Да, согласен у One дальнобойность здорово хромает. У меня кроме One, есть еще 555, вот он управляет при направлении куда угодно, а One, увы.

 

no šejienes : http://forum.ixbt.co...i?id=62:16173-2 Es visvairāk uztraucos tieši par to signāla jaudu, pe lādēšanas vēl var pierast...

 

Šo apsvērumu dēļ būs jāpaliek pie 555 - eh ka varētu izmēģināt.

Labots - Mongoose
Link to comment
Share on other sites

šo aspektu nemāku komentēt - man visas iekārtas vienā plauktā. Problēmu nav.

Link to comment
Share on other sites

555 bačas velk vairākus mēnešus, pat neesmu piefiksējis cik, jo tik reti ir jāmaina bačas....

Signāls labs, var griezt pulti pret kuru paksi grib, viss strādā. Esmu jau pieradis netēmēt, bet turu pulti kā ērtāk.

Mīnusi priekš manis:

Ar DM800 kaut kā neīsti kā vajag strādā, reaģē ne uz katru spiedienu....

Nepatīk aizture, nospiežot pogu, komanda nosūtās ar dažu ms aizturi, maza, bet tomēr pamanāma aizture, mani tas kaitina.

Cipariņus spiest ir neērti, kanālu pārslēgšana/skaļuma regulēšana izvietota ērti.

Labots - saf
Link to comment
Share on other sites

vienīgā pults, uz kuras es biku novēroju lēnāku darbību - HTPC pults, bet tas nebij tik kritiski, lai sagādātu neērtības...

Link to comment
Share on other sites

Mongoose

Pasūtīju 555 (pabaidījos ka tai one nebūs pietiekama jauda) Izbrīnija tas ka Logitech uz vietas LV ir tikai viena 515 un 555 vispār nav bijušas sūtītas lai gan LV ineta veikali ar viņām pilni un cenu starpības ar ebay nemaz nav tik dramatiskas ja ņem vērā sūtīšanu un garantiju.

Mazliet offtop - vai kāds nav manījis ko līdzīgu šim pie mums nopērkamu http://www.simerec.com/PCS-1.pdf doma pielietot ne datoram bet citiem dzelžiem - laba mantiņa vienai apmācāmai komandai no jebkuras IR pults komandas.

 

Minēto dzelzi neatrdau , paņēmu tā vietā tepat Argusā šādu Te: http://www.argus.lv/...oducts_id=40777

Elektronikas zināšanas tādam nevajag jo tas vairāk ir Lego kā konstruktors, jo jāmāk ir tikai ieslēgt lodāmuru un to pareizi turēt.

Ko es ieguvu - No universālās pults vadāmas 8 komandas - Universālajā pultī ierakstām jebkuru Sirc vai RC5 kodēšanas protokola pulti - , praktiski jebkura vecā Philips vai Sony. Pieprogrammējam uztvērējam kādas pogas gribam un viss. Istabā slēdzam gaismu , cilājam žalūzija (ko nu sirds vēlās) lasīju ka ir prob ar tā paša WD izslēgšanu - lūk arī viens no risinājumiem.

Varbūt kādam noder.

Jā , iespējams ir katru kanālu ieslēgt izslēgt ar citām pogām. katram kanālam var būt kāds savs Sirc vai RC5 protokols

Uztvērējs ir ļoti jūtīgs (pults uz vienu pusi uztvērējs uz otru , pagaifdām kamēr atnāk Logitech izmantoju Dreambox7000 pulti ar 0586 RC5 TV kodu )

Labots - Mongoose
Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Kādu brīdi atpakaļ iegādāju Logitech harmony 650. Kāpēc 650. LV kā izrādās Logitech atbalsts, vai tie kas tādu šeit tēlo ir zem katras kritikas. Tātad kā parasti ineta veikali ar visiem harmony produktiem pilni, reāli to dabūt nevar. LV piedāvā tikai vienu nojātu 515 (kura protams tiek peidāvāta no visiem ineta veikaliem jo tie savukārt kontaktējās ar Logitech bāz) un var pasūtīt harmony 7xx - par citu neko runa neiet - ā par one vēl kaut ko purkstēja. Radi UK apsolīja palīdzēt un tur nopirkt 555, bet tie labu gribēdami veikalā paņēmuši 650. OK tiem kam tas varētu interesēt maza atsakaite. - Kaut arī pults uztura tikai 5 iekārtas , nav ne mazāko prob ar to kontrolēt vairākas, tik daudz cik kodi netiks automātā iebērti no ineta , bet būs jāpiebāž klāt pašam papildinot kādu esošo iekārtu ar vairāk pogām un pēc tam tās izmantojot veicot kādu aktiviti, un atvēlēt tai kaut visas pogas uz pults tajā seansā. Uztverošais IR sensors ir diezgan nejūtīgs , lai apmācītu ar katru komandu ir diezgan jāpacīnās, bet nu tas vienu reizi darām. Raidītājs arī nav nekāds spēcīgais (nebija tā laime pamēģināt 5xx sēriju) bet šis nav ne pa kapeiku jaudīgāks kā esošās pultis.(šitas mīnusiņš mani visvairāk uztrauca) Pēc foto 650 ir diezgan pastulba, bet paņemot rokās pogas aizvērtām acīm ļoti labi atpazīstamas un tās viegli spiežot ir patīkams "klik" . Par to cik ilgi velk bačas nezinu , jo vēl nav mainītas kaut nedēļu visu laiku viņu jāju un šo to pielaboju programmējot. Displejs OK , sākumā domāju ka tā nepieciešamība ir tikai lai krāns garāks, bet izrādās tas var daudzviet atvieglot pieeju kādām darbībām. Tilt sensors strādā nevainojami tiko pulti pakustina, bet pastulbi ka aktiviti pogām nav apgaismojuma, tādēļ kamēr nepierasts tumsā iznāk pa viņām mazliet pamaldīties.

Jebkurā gadījumā esmu apmierināts salīdzinājumā ar visām pārējām universālajām pultīm ko nācies turēt rokās un visaugstāk novērtēju īpašību ka jebkurai iekārtai pogas var salikt kā pats vēlās un citas pogas savukārt izmantot jau priekš citas iekārtas nevaicot nekādus aktiviti vai citas pārslēgšanas.

Labots - Mongoose
  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Kā jau te minēja, Harmony one + DM800 = čakars. Iepirkta tika kāda gadu atpakaļ, lietota arī, bet kopš kārtējā kritiena, kad attieca tačskrīna augšdaļa, tiek lietota drīma pults un nemaz to Harmony vairs negribās. Tā nu man tā Harmony mētājas atviltnē - lietojama bet ar defektu, ja nu kāds vēlas viņu "pa nelielām naudiņām", pm

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Mazliet patraucēsim mironi :on_the_quiet2:

Lieta tāda,ka man viena vecumvecā universālā tālvadības pults aizgāja savu ceļu,un tā kā mājā ir vairākas(tas vēl maigi teikts) pultis,tad nolēmu iegādāties jaunu. lasu,ka šī slavenā Logitech harmony 650/515 pults ir vislabākā,bet cena arī "vislabākā"(Latvijā virs 50lašiem).

Šodien biju ievilcies vienā datorbodē un ieraudzīju 2 līdzīgas Sweex markas ierīces pa daudzreiz mazāku cenu.

1) http://www.sweex.com/en/assortiment/sound-vision/remote-controls/IA110

2)http://www.sweex.com/en/assortiment/sound-vision/remote-controls/IA120

 

Man primārais būtu lai "sadzīvotu" ar sat uztvērēju Azbox/LCD teļuku Philips/Samsung mūzikas centru un Philips DVD atskaņotāju. Šķiet,ka otrā pults būtu tieši laikā,varbūt kādam no jums ir tieši kāda no šīm divām, un varat pakomentēt?(skatoties manuāli pirmajai pultij,tur vispār kodu sarakstā tāda Azbox marka nemaz nav,tādēļ arī vajag tādu pulti,kas ļauj apmācīt no "oriģinālās" pults).

Link to comment
Share on other sites

Cik ieskatījos manuālī - parasta universālā pults ar apmācības funkciju . Logitech atšķirās ar to ka vari kompī pats izveidot savus makrosus ( ar vienu pults spiedienu vairākas funkcijas - piem islēdz DVD , TV un TV aktivizē vajadzīgo ieeju) Operēt vari tikai ar vienu dzelzi . Piem. ja Tev ir TV , receiver, DVD tad lai tu pagrieztu skaļumu tev pults japārslēdz uz receiver, lai patītu kaut ko uz priekšu japarslēdzās uz DVD, lai pamainītu TV formātu , japarslēdzās uz TV . Logitech un to līdzīgajām tas viss iespejams ar vienu pults izkārtojumu nekur neparslēdzoties. Nu kaut ka tā.

Link to comment
Share on other sites

Man ir tā A110. Plusi tai pultij, ka ir learning funkcija, ir makrosi, viegli programmejama (ir displejs), lēta ~9 Ls. Mīnuss ir tas, ka ir pasmaga, un samērā neērta, iekšējās virzienpogas grūti nospiest. Pamazām skatos citu pulti. No lētajām learning Vivendi vizuāli likās ok.

Un sapratās ar visām ierīcēm, izņemot TV STAR un ar grūtībām ar Panasonic crt tv. Ar kodiem to tv var puslīdz darbināt.

Labots - gnu
Link to comment
Share on other sites

Nu nebūtu slikti ar vienu pogas spiedienu ieslēgt gan tv,gan sat kasti.Mna ir bijušas vairākas lētā gala pultis,bet tām vienmēr daļa pogu nešancēja,tāpēc gribu iepirkt ko labāku. Uz ziemassvētkiem varētu sev uzdāvināt :)

Es tomēr atradu lētāk tās Logitec pultis,zem 50lašiem http://www.percletak.lv/Logitech-Harmony-Remote-525.55740

Tad jūs sakāt,ka ar šīm var praktiski jebkuru devaisu vadīt? Man ir "īpašs" mūzikas centrs,jo līdz šim neviena lētā gala universālā pults ar viņu nesadzīvoja. Un vēl,vai bieži spaidot tās pogas, ar laiku nenolietojas tie taustiņi(piemēram volume pogas)?

Nevaru izlemt,ņemt tomēr to Logitec 525 vai to A110(ja neskaita,ka ar Logitec vienas pogas spiedienu var kontrolēt vairākas iekārtas).

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...