Jump to content

Apsardzes sertifikāts


Cepums89
 Share

Recommended Posts

kakulacis

Jāiziet kaut kādi kursi un tad jāliek eksāmens (teorija un daži cīņas paņēmieni). Kuru cena protams atkarīga no iestādes. Varētu būt kopā ap 100 LVL.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Dulls tu esi. Kāds vēl apsargs? Tu esi 2m garš, 120kg un māki ko no tuvcīņas? Man liekas, ka apsarga darbs ir vājprātīgālais ko var iedomāties. Tiksi kaut kādā šaraškinu kantorī, dabūsi atlikušo mūžu sēdēt Ford Ka izmēra autiņā, strīdēties ar alkāniem, kauties ar sīkiem zaglēniem, kačāties kopār ar pārējiem skūtgalvjiem, staigāt krezovikos arī vasarā. Diez kas nav.

 

Normāla apsardze radzēta tikai pie Parexa un ministru prezidentam. Pārējie ir dīkdieņi ar sadeldētiem bikšdibeniem un autiņos ar dzltenu migalku - tādu pašu kā miskastniekiem un šinderiem.

Link to comment
Share on other sites

Ar to apsardzes sertifikātu ir tā,ka lētākā,un pagaidām labākā vieta,ko zinu ir BASK apsardze..Pie viņiem var iziet šos kursus.Cena arī tīri sakarīga..122,50 Ls.

Ieej www.bask.lv un paskaties.

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Cepums89

Žak neesmu gan 2m. Esmu tikai nepilni 1.80 un ap 80kg. Tuvcīņu arī neprotu, bet tādel arī vēlos ar to nodarboties jo tas ir izaicinājums. Būs motivācija uzlabot savu fizisko formu, iemācīties pāris paņēmienus utt. Un pietam šobrīd ir diezgan liels pieprasījums.

 

kitt paldies. varbūt esi informēts cik laika aptuveni aizņem iegūt sertifikātu ?

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Nuuuu... es nezinu. Būt par apsargu nozīmē apzināti pakļaut sevi nepatikšanām. Un ja vēl no pilnīgas nulles. Būtu vismaz jau iepriekš nodarbojies ar tuvcīņu vai ko tādu. Bet no pilnīgas nulles... man domāt, ka tā ir brīnišķīga iespēja norauties pa tauri kursos un pēc tam vēl vairākas reizes darbā.

 

Labāk pastāsti ko tieši tev draugs piedāvā - operatīvā brigāde, sēdēt sargāt skolu vai naktsklubā ārā metējs? Varbūt inkasators? Ar ieroci proti apieties? B kategorija ir?

Link to comment
Share on other sites

To Cepums:Kursi aizņem...ja nemaldos,2 mēnešus.....pašam ir doma stūrēt uz turieni......Lēti,ātri,labi....

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Cepums89
(labots)

Žak jā zinu, ka ir ļoti liela varbūtība dabūt galvā. Paziņa kurš strādāja apsardzē, kautkādā veikalā / bārā bieži dabūja galvā, ne darba laikā, bet gan parasti pēc darba. Bijuši vairāki gadījumi, ka bars jau gaida pēc darba pie ieejas utt . .

 

Darbs dažādu objektu apsargāšana - reaģēšana uz izsaukumiem utt.. Darbs kopā ar citu puisi, kurš sēdētu pie ruļļiem. Pašam tiesības nav, bet ir plānots tuvākajā laikā tās arī dabūt.

 

Ar ieroci apieties māku, esmu šāvis gan ar gāzeni, gan ar bisi, ak-47 gan snaipereni, bet protams ieroča nēsāšanas atļaujas nav.

 

 

O, paldies par info kitt. Būs jāuzzvana un jāpainteresējas vairāk. Uz septembrī tad varbūt varētu sākt.

Labots - Cepums89
Link to comment
Share on other sites

Esmu tikai nepilni 1.80 un ap 80kg. .. Un pietam šobrīd ir diezgan liels pieprasījums.

tagad visi bez darba palikuši - kāds vēl pieprasījums pēc zaļa gurķa? nu par 200Ls/mēn varbūt Falck konveijerā.

 

vienīgais, ja RIMI izdomājuši, ka viņiem vajag 3x vairāk apsargu tagadējo vietā, lai *beidzot* nodrošina vajadzīgās lietas - reiz redzēju, kā sieviete ar bērnu bez stresa iegāja RIMI veikalā stacijā, sabāza tīkliņā kādas 5 Fazer šokolādes un fiksi izgāja laukā. Uz pīkstienu neviens apsargs necēla ne ausu - kam tur celt, ja kādi 1-2 gabali uz visu lielo veikalu un bieži vien kaut kur pazuduši.

Link to comment
Share on other sites

Cepums89

Un ko man citu darīt ? Šobrīd vienīgā iespēja kur iet strādāt .. Pagājušogad sāku strādat valsts kantorī saņēmu 280 Ls ( uz rokas ), pavasarī samazināja līdz 210 Ls un tagad jau apgrieza līdz 160 Ls .. Ziemā jau noteikti vēl kautko nogriezīs. jāmeklē, kas cits, bet citur mani neviens negrib, jo neesot pieredzes. Super.

Link to comment
Share on other sites

Krishius

Zin', krīzes laikā arī 160 Ls uz rokas nav nemaz tik sūdīgs variants. Ņem vērā, ka katrs piektais, kas tev uz ielas paiet garām saņem daudz mazāk vai arī nesaņem vispār neko.

 

Par ko tu tagad strādā? Un tiešām tu savos 20 gados (ja pareizi saprotu pēc nika) gribi strādāt darbu, kura regulāra sastāvdaļa ir regulāri dabūt petakā?

Link to comment
Share on other sites

Cepums89
(labots)

Kādēļ gan regulāri ? Varbūt tik pāris reizes gadā sanāks. Strādāju par sešinieku, vadu kompjūterī visādus datus, atbildu uz zvaniem, braukāju pakaļ visādiem papīriem utt ..

 

Jā zinu, ka labāk 160 nekā nekas, bet ar viņiem tik tāda izdzīvošana vien sanāk . Rēķinu nomaksai un paikai. Ne kautkur aiziet izklaidēties, ne meitenei ko uzdāvināt.

Labots - Cepums89
Link to comment
Share on other sites

dzekinj, apsardze lai kautko nopelnitu ir jastrada 24h gandriz visu menesi...vesleiba sacakareta, pikiss tapatas nekads, meiteni ''aplaimos'' kaiminjs, un struntu vien vinjai nopirksi...!

Apasardze nav pelnjas vieta, tur strada tie kuri citur neko nevar dabut...cilvekam kadu laiku kad vajag izdzivot der, bet ne muzigi...pats studiju laikos gadu nokapaju..hujovaa..bes es gribejas..

Link to comment
Share on other sites

JuutpaudisMaigcilveeks

Kā vienmēr liela daļa runā neko nesaprotot.

Ir atšķirība ko Tu apsargā, čipsu paku Kaksimā vai ES subsidētu laukīpašumu uz kura briežus audzē vai tehniku un 2 tonnas saļarkas objektā.

Par briežu audzētavu es teiktu sapņu darbs bezdarbniekam krīzes laikā, ja ir sertifikāts. Alga 350 uz ķepas. Sēdi siltā, omulīgā guļbūvītē, internets, TV, mūzika, ledusskapis i tornītis kurā pa laikam uzkāpt + kameras jāvēro.. i jāpiefiksē katrs iebraucējs, ja buss - jāpārbauda vai kaut ko nav līdzi paķēris.. tādā garā.

 

Sūdīgāk ir objektos, bet arī - viss kas jādara, jāpastaigā, tā visu laiku jāsēž ne pārāk omulīgā būdā, bet tomēr labāk ir, nekā 12h stāvēt kājās Kaksimā kā putnubiedēklim.

Link to comment
Share on other sites

JuutpaudisMaigcilveeks

Es taču minēju krīzes laikā, tas nozīmē - tagad. Slēgta apgaismota teritorija, vairākas būves (pirts, vasarnīca pie Daugavas + asinssuņu ņiparačka pa teritoriju dresē, īrēta mentu poga.. ) tas viss iebiedē psihus neprofesionāļus + atrašanās vieta, starp Daugmali un Ķegumu tais skaistajos priežu mežos pie Daugavas.

Būvobjektā jā.. agree.. i likme, ja nemaldos, Ls 1,20/h..

Link to comment
Share on other sites

Cik dzirdēts tagad samērā organizēti un regulāri būvobjektus/tehnikas laukumus/mežinieku bāzes meža vidū apstrādā. Tā kā labāk sīkos zaglēnus lielveikalā vaktēt. Pluss lielveikalā atbildība ar labāk dokumentēta un nodalīta, nebūs otreiz petakā no objekta īpašnieka jādabū par nenosargāto mantu.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...