Jump to content

Savaadaaks shashliks


Gestapo
 Share

Recommended Posts

Mezavecis

mmm, labs :) Nez kādēļ arī sliecos nedaudz skābumu pievienot - ar plikiem sīpoliem ir bik pa maz. Tomēr labāku garšu piedod vairāk citrons nekā etiķis :)

Link to comment
Share on other sites

patiešām labi :) btw 12h marinēšanas procesu var samazināt uz 15min ilgu iemešanu mikrenē uz apmēram 300w jaudu. Gaļa nebūs ne izvārījusies, nekā, vienkārši visa tā susla būs sagājusi gaļā.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Labākā aizsadzība ir uzbrukums :mrgreen: Labs topika sākums. Bet NC tevi noliks nevis par etiķi, bet par sāls un sojas biešanu klāt marinējot. Tos abus gan vajag tieši pirms likšanas uz oglēm.

 

Starp citu - "citādāks šašliks", jo tie "savādie" :crazy: dzīvo baltajā mājā Sarkandaugavā. :yahoo:

Link to comment
Share on other sites

Cepums89

Recepte ok, neredzu neko sliktu liekot klāt gaļiņai etiķi. Pats arī tā daru. Mana recepte ir dikti līdzīga tikai nebiju licis klāt soju, būs jāpamēģina. Parasti pielieku klāt vēl čupiņu diļļu un pētersiļu. ^.0

 

Un, ka svispār NC ir tāds, ka var spriest par to vai likt etiķi klāt ir labi vai slikti ? Tā jau ir katra "pavāra" gaumes lieta. Ja garšo tad var likt klāt kaut čupiņu lāča kakas.

Labots - Cepums89
Link to comment
Share on other sites

nu sašliku gtavojot, svrīgi ir zināt gaļas īpašības un kā viņa uzvedās mijiedarbojoties ar attiecīgām garšvielām/substancēm. ja ir izpratne par to kas pārāk nosausina vai izšķīdina, vai kā savādāk sabojā gaļu, tad tālāk pārējos garšas kārpiņu tracinātājus var likt pēc gaumes izjūtas un vienmēr sanāks labs sašliks :)

Link to comment
Share on other sites

Traks vai? Kaads siivums? Nevajag jau sojas marinaadee vien peldinaat, taa ir jaapieliek nedaudz. Soja rullee.

 

p.s. Citrons ir laba shtelle, bet shoreiz etikjis ienjeema svariigaako vietu, mosh vienreiz ielikshu citronu sausaas marinaades receptiiti vienu.

 

p.p.s. Par dilleem ar tiesa, var pieshaut kaadu sauju, man vienkārši nebija pa rokai.

Link to comment
Share on other sites

Žaks Noriss

Davai bedzam rīvēties - katrs pats gudrs, katram pašam sava vecmāmiņas recepte.

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...