Jump to content

Par Piratu partiju


MATRIX_
 Share

Recommended Posts

Sveicinati!!!

Visi, kas seko IT zinjam lidzi zin par Zviedrijas piratu partiju. Kas nezin, tas var pajautat tantei Googlei. Kadas ir jusu domas par kaut ko tamlidzigu Latvija???? Vai tam ir jeega u.t.t. ... !!! Tikai LUDZU bez jeelibam :)

 

P.S. Nav tik traki, lai aizsaktu: https://www.latvija.lv/LV/PublicServices/ServiceDetails.aspx?pubsrvid=URN:IVIS:100001:PP-TM.UR-051&pubcatid=54_UZNEM_REGISTR_PIRK_PARD

  • Patīk 1
Link to comment
Share on other sites

Grossmeister

Bija kādreiz Muļķu partija , bija un izbija . Gribi atkārtot , domā , ka tagad būs savādāk ?

Link to comment
Share on other sites

jāudzod jautājums - vai mērķis attaisno iztērētos līdzekļus. un pie iztērētajiem līdzekļiem jāpieskaita ne tikai matreālo ieguldijumu, bet arī problēmas, ko šāda partija varētu radīt sabiedrībai. visādā gadījumā ir lētāki veidi kā izklaidēties, gūt publicitāti un paust savu nostāju..

Link to comment
Share on other sites

pat labākajā gadijumā ja kaut 1 cilvēks dabūtu krēslu, tad vēl jādabū 50 deputātu atbalsts lai veiktu kādus grozījumus, tākā, pilnīgs beztolks.

Link to comment
Share on other sites

Mūsu lielvalkstī varētu būt vairāk pieprasīta kaut kāda partija, kas būtu kā parodija par eksistējošajiem politiķiem. Nu, kā senāk bija muļķu partija. Protams, līdz vēlēšanām ar tādu netikt, bet troksni sacelt varētu.

Link to comment
Share on other sites

Pēc idejas jau kaut kas, kas mazliet ierobežo AKKA/LAA/LAIPAS un līdzīgu izdarības būtu vajadzīgs.

Nevajag aizmirst - šie kantori neinteresējas par kaut kādu taisnīgumu, tas ir bizness, vārās uz apgrozījuma

un balstās uz visai apšaubāmu taisnīguma izpratni. Es domāju, ka piemērs ar mūsu "datu nesēju nodevu"

gana labi raksturo situāciju. Un deputāti ir gana nekompetenti, lai viņiem viegli uzkarinātu makaronus, ja nav neviena, kas argumentē pretī.

 

Cits ir jautājums par praktisko realizāciju - diez vai cilvēki, kas to varētu darīt, to gribēs, savukārt tie, kas gribētu, diez vai varēs.

Labots - Rik0
Link to comment
Share on other sites

(labots)

Nuja, +/- jusu domas sakrit ar manejam, bet jums neliekas, ka kaut ko vajag pret to aunu baru. Viens nav cinitajs musdienas. Neuztveriet to personiski, bet latvieshi ir kutra tauta, kas bez citu bikstishanas salidzinoshi reti kaut ko pati uzsak. Pienaks diena, kad AKKA/KAKA un tamlidzigas organizacijas, kas neko laga nejedz saks visus rupji sakot aiz riekstiem njemt( piemers ar YouTube - Embed ). Varbut var kaut kada savadaka veida organizaciju??? Idejas? LUDZU aprakstiet mazliet mazliet plassak savas pardomas!!!

Labots - MATRIX_
Link to comment
Share on other sites

uztaisi savu organizāciju. savāc pāris PR menedžerus, pāris labus spīkerus, kādu salvenību un bariņu labu juristu. tāpēc jau partija nav jātaisa :)

ā, un sponsori arī būs nepieciešami, vai arī vari bīdīt lietas no tautas saziedotiem līdzekļiem, ko reāli varētu dabūt ja tautai būtu nauda :)

Labots - paulis
Link to comment
Share on other sites

Mr. Nejēga

Politikā vajag normālus politiķus, kas sajēdz, kur iekāpuši, nevis datoristus, kas tikai vilks uz Brīvo Pirātismu un uzliks mīksto uz budžetu, un biznesmeņus, kas tik slēgs savus megamiljonu darījums ar savu sievu uzņēmumiem..

 

Tā jau stulbas tās mūsu gaišās galviņas, nevajag viņus vairot.

Link to comment
Share on other sites

q64silver

vajag noteikti. nav jau konkrēti autortiesību pārkāpumi jāreklamē. var pievērsties daudzām citām ar kapitālismu saistītām aktuālām problēmām. galvenais, lai partijā puse cilvēku būtu skaisti (sieviešu elektorātam), otra puse - ar smadzenēm (visiem pārējiem).

Link to comment
Share on other sites

Sabiedriskā organizācija, jau reālāks slapjaissapnis...

 

Ja sabiedriskā organizācija vai apvienība sasniegs kādus taustāmus rezultātus, vai "aizies masās", tad arī var "apgreidu" uz partiju veikt.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...