Jump to content

Telecom Baltija finanšu rādītāji


VIL
 Share

Recommended Posts

Telekomunikāciju operators Telekom Baltija, kas strādā ar preču zīmi Triatel, ir dzēsis visas pārdotās obligācijas par kopējo summu 6.7 miljoniem eiro, Db pavēstīja Triatel preses sekretārs Oskars Lakšēvics.

 

Kompānija atgādina, ka 2006. gadā emisijas ietvaros, ko organizēja AS Parex banka, investori pilnībā izpirka visas izlaistās obligācijas ar dzēšanas termiņu 3 gadi un fiksēto gada procenta likmi 9.25%. Iegūtie līdzekļi bija paredzēti mobilās datu pārraides tīkla izveidei praktiski visā Latvijā. Projekts pilnībā realizēts pagājušā gada vasarā.

 

Šā gada pirmajā ceturksnī Triatel apgrozījums pieauga par 3% un sasniedza 1.65 miljonus latu. Savukārt uzņēmuma EBITDA peļņa pirmajā ceturksnī bija 430 tūkstoši latu, kas ir par 30% lielāka kā gadu iepriekš. Jau vēstīts, ka Triatel apgrozījums 2008. gadā sasniedza 7 milj. latu, bet ieņēmumi pirms nodokļu nomaksas un amortizācijas bija 1.3 milj. latu.

 

Avots: db.lv, 2009.06.29

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
Rīga, 22.marts, NOZARE.LV Elektronisko sakaru operatora "Triatel" peļņa 2009.gadā bija 890 000 latu, kas ir sešas reizes vairāk nekā 2008.gadā, kad peļņa bija 140 000 latu, biznesa portālu "Nozare.lv" informē uzņēmums.

 

"Triatel" plāno šogad nopelnīt ap 900 000 latu pie nemainīga apgrozījuma, kas 2009.gadā bija 6,55 miljoni latu, nedaudz mazāk nekā 6,8 miljonu latu apgrozījums 2008.gadā. "Paplašinājām "Triatel" mobilā interneta lietošanas iespējas, ierīkojot mobilo internetu vilcienā Rīga-Maskava, kā arī bezvadu internetu nodrošinot vairāku banku bankomātos un attālākajās Latvijas Pasta nodaļās. Tādējādi esam palielinājuši bezvadu interneta klientu skaitu par 40%,'' skaidro "Triatel" valdes priekšsēdētājs Raimonds Peļņa.

 

Avots: nozare.lv, 2010.03.22

Link to comment
Share on other sites

Devil_Inside
...ierīkojot mobilo internetu vilcienā Rīga-Maskava, kā arī bezvadu internetu nodrošinot vairāku banku bankomātos un attālākajās Latvijas Pasta nodaļās. Tādējādi esam palielinājuši bezvadu interneta klientu skaitu par 40%...

Viņiem laikam preses sekretārs jāatlaiž. No tā teksta sanāk, ka vilciens un pāris bankomāti ir gandrīz puse no Triatel i-neta lietotājiem. :)

Labots - Devil_Inside
Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
Rīga, 9.marts, NOZARE.LV. Telekomunikāciju operatoram "Triatel" pagājušajā gadā izdevies panākt 11% peļņas kāpumu.

 

Uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Raimonds Peļņa prognozē, ka 2011. gads būs stabilizācijas gads bez īpašiem jaunumiem elektronisko sakaru tirgū.

 

"Triatel" 2010.gadā nopelnījis 986 000 latu, kas ir par 11% vairāk nekā 890 000 latu peļņa 2009.gadā, bet kompānijas ieņēmumi bijuši 6,32 miljoni latu, kas ir par aptuveni 3% mazāk nekā 2009.gadā. Šogad apgrozījumu iecerēts palielināt par 5%.

 

Avots: nozare.lv, 2011.03.09

Link to comment
Share on other sites

marrtins

Elīts uzvārds firmas priekšsēdim :keep_order:

Link to comment
Share on other sites

Kā forumā reiz bija rakstīts

TokRiņ, es tā ieteiktu Trepotelam piedāvāt - viņiem esot sliktāks stāvoklis... "Tīrā Peļņa" - tas nav Triatel valdes priekšsēdētāja sieva pēc pirts, tā ir nauda!!! :-D

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...