Jump to content

Kādi ir TELE2 SMTP uzstādījumi?


Vilx-
 Share

Recommended Posts

Tele2 lapā nevaru atrast viņu SMTP servera uzstādījumus. Pagaidām varu tikai saņemt meilus uz savu telefonu, bet ne tos sūtīt. Atradu ar googli arī vienu vecu foruma topiku, kurā bija teikts, ka TELE2 nemaz neesot sava (publiskā) SMTP servera, bet nezinu, vai tas joprojām spēkā. Būtu gan stulbi - kas tas tas par ISP, kam nav SMTP saviem klientiem? Ja tomēr tā ir, vai kāds varbūt zin kādu publisku SMTP serveri tepat pie mums LV, caur kuru varētu sūtīt e-pastus?

Link to comment
Share on other sites

Savulaik izmantoju smtpserver.swip.net, kurs vairak nestradaja, neka stradaja. LMT un Bite ir pasiem savi serveri, nevis kaut kadi publiskie. Ag gmail var aizmirst par visam tam padarisanam, loti erti epastu bija izmantot caur IMAP. Gmail vienmer stradaja, nebija nekadu problemu nosutit un sanemt epastus ar Nokia N73 un PDA.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

mmm, laikam uzturēšanai naudiņas un zināšanu aptrūcies.. Nav vairs Tele2 smtp servera... malači

Link to comment
Share on other sites

Lai nebūtu jācinās ar spameriem, tele2 nodrošina SMTP tikai mobilajiem telefoniem, bet datoru aplikācijām aicina izmatot e-pasta provaidera smtp.

 

p.s. smtpserver.swip.net ir nevis publiskais bet paša T2 SMTP serveris. Viņi neuzskata par vajadzīgu uzturēt katrā valstī savu, tāpēc ir viens.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...