Gestapo Ierakstīts Jūnijs 14, 2009 Share Ierakstīts Jūnijs 14, 2009 Tāks - vakar gatavoju plovu un šodien piebeigšu atlikušo daļu gaļas. Sastāvdaļas; 1.0,5kg cūklops 2.2-3 Tomāti 3.Siers(labi kūstošs kāds, parasti ņemu Krievijas, gardēži var provēt ar Dor Blu - sanāk insanti) 4.Milti 5.Majonēze 6.1 liels Citrons 7.Sāls un pipers 8.2 olas Pagatavošana; Iemarinēt gaļu vajag iepriekšējā dienā pirms maltītes, tas notiek ātri un neprasa daudz laika, ņemam gaļu un griežam attiecīgā biezumā, izklapējam ar āmurīti, apbārstām ar sāli un pipariem, metam šķēlītes trauciņā un aplaistam ar citronu sulu. Kad visa gaļa tā sagatavota, tad uzliekam trauciņam kaut ko virsū, lai gaļa neapkalst un liekam leduskapī. Nākamajā dienā gatavošana ar notiek gana vienkārši, ņemam gaļu, apviļājam miltos un olā un liekam cepties, kad viena puse apcepusies, tad griežam uz otru un kārtojam uz apceptās puses tomātu ripiņas, kam virsū uzspiežam mazliet majonēzi un siera šķēlites, tālāk atliek vien pannai uzlikt vāku un gaidīt, kad siers izkūst, tad arī karbonāde gatava, es mēdzu vēl atstāt pannu ar vāku uz karstas plīts, lai pasutinās mazliet, tad gaļa būs mīkstāka. Ie pa pirmo ar tupeņiem un rīsiem arī. Nu un tālāk vien jāēd nost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
osscar Jūnijs 14, 2009 Share Jūnijs 14, 2009 Izskatās gana sātīgs - otrā rītā pēc dropītes labi aizietu iekāšā patīk tad man ceptie ar daudz kalorijām! Labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayingTheSaint Jūnijs 14, 2009 Share Jūnijs 14, 2009 Pēdejā bilde sadzina siekalas mutē Izskatās varen smeķīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
archs Ierakstīts Jūlijs 9, 2009 Share Ierakstīts Jūlijs 9, 2009 (labots) Vienmēr šīs karbonādes ir patikušas Labots Jūlijs 9, 2009 - archs Link to comment Share on other sites More sharing options...
eedis Jūlijs 9, 2009 Share Jūlijs 9, 2009 O cilvēks lieto Franča majonēzi... značit zin garšu un jā sagribējās brokastis Link to comment Share on other sites More sharing options...
rashns Jūlijs 9, 2009 Share Jūlijs 9, 2009 Tā ir visgaršīgākā majonēze ko ražo latvijā, un kas nemaksā nenormāli dārgi (domāts spilvas majonēze burciņās) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Nejēga Jūlijs 9, 2009 Share Jūlijs 9, 2009 Hmm, ar to klapēšanu kā ir tā ir.. Alternatīva - Ierīvē ar sinepīti (krievu, ja garša natraucē pašam), lai mīkstāka gaļa (neobligāti) un klopes vietā gaļā veidojam slīpus, dziļus iegriezumus gandrīz līdz galam, lai izskatās kā zivs žauna - karstumiņš tiks lidz iekšai, labāk sacepsies (lai nesanāk tā asiņainās gaļas preteklība, kas tagad modē) un, galvenais, paliks faktūra gaļai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eedis Jūlijs 9, 2009 Share Jūlijs 9, 2009 Nejēga, un jātur to diennakti tā gaļa? vai var uz pāris stundām to visu paturēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr. Nejēga Jūlijs 9, 2009 Share Jūlijs 9, 2009 (labots) Divas trīs stundiņas augstākais - sinepe ir ātra manta. Pietam, jāskatās uz pašu gaļu - ja jau ir mīksta, tad mazāk, ja pacieta/gumijota/stingra, tad ilgāk.. Ja lieto marinādi, tad pareizini laiku ar divi, trīs - atšķaidījums tomēr. Labots Jūlijs 9, 2009 - Mr. Nejēga Link to comment Share on other sites More sharing options...
edw Jūlijs 9, 2009 Share Jūlijs 9, 2009 Mmmm, pirms pāris dienām tieši šo pagatavoju, lieliski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts