Jump to content

2 mikrofoni


Infernal
 Share

Recommended Posts

nezinu ko tu domaaji ar paarejcelinu, bet vari piesleegt vienu parasto un vienu pie usb, un buus tev 2 mikrofoni. turklaat, katrs konfigureejams atsevishki.

Labots - Viktos
Link to comment
Share on other sites

Infernal

nevis pērejCeliņš, bet parehodnichoks, ko iespraud mikrofona ieejaa un tas sadalaas divaas ligzdaas. nebuutu nekaadas vajadziibas ko atsevišķi konfigurēt.

mūzika rakstīta netiks, vajadzīgi divi visparastākie mikrofoniņi, vienkārši cilvēkiem jāatrodas biki pa gabaliņu lai viens otram netraucētu

Link to comment
Share on other sites

raiviic

Un kā tu domā šos mikšēt? Ir tikai divi varianti - ārējā mikšerpults ar n mikrofoniem un ierakstu vienā vai divos kanālos, jo izmantosi Line In ieeju, vai divas atsevišķas ieejas, ar ierakstu divos kanālos, attiecīgi softiski samikšējot, jo skaņaskartei Mic ieejas vairumā gadījumu ir mono.

Liekot pa "tiešo" divus mikrofonus vienā ieejā nekas labs nesanāks, kaut vai tāpēc, ka ne līmeņus, ne tembrus atsevišķi nevarēsi regulēt.

Labots - raiviic
Link to comment
Share on other sites

Infernal

ja var biki precīzāk par to kādas problēmas var būt?

saku godīgi - visa mana saistība ar skaņu vienmēr ir bijusi apmēram tāda - winamps un tumbiņas mājās. :)

 

te situācija ir tāda: jāieraksta divu cilvēku saruna. skaņai nav jābūt pārāk kvalitatīvai - tai ir jābūt labi dzirdamai ierakstā un viss. vienkārši vienā mikrofonā cilvēki nevar vervelēt, jo tiem jāatrodas 3-4m vienam no otra. kautkā tā. cik man liekas tad nevajadzētu tak nekādām problēmām būt ar šitādu variantu.

Link to comment
Share on other sites

raiviic

Ir jābūt iespējai regulēt vismaz ieraksta skaļumu katram mikrofonam atsevišķi, ja nav nepieciešama tembru korekcija. Ja to nedari hardwariski vai softiski ieraksta laikā, tad vislabāk rakstīt katru mikrofonu u.c. skaņu atsevišķā celiņā un pēc tam jau saregulēt un samiksēt kā mono vai stereo (izklausīsies reālāk).

Ja tikai divi mikrofoni (atsevišķās ieejās), pietiks ar jebkuru audioeditoru (Audacity, pat Nero Wave Editor), ja vairāk kā divi celiņi, vajadzēs ko nopietnāku (Adobe Audition, piemēram).

Link to comment
Share on other sites

Guest ADEX

2 mikrofoni ar preampiem un signāls uz line in, katrs savā kanālā.

Link to comment
Share on other sites

Infernal

Bija brītiņš, sameklēju dvojņičoku, pamēģināju - šancē :)

kvalitāte - vāja, bet šajā gadījumā svarīgākais ir vienkāršība, jo strādāt vajadzēs cilvēkam kas labākajā gadījumā pratīs nospiest pogas "Start" un "Stop" un nekādām apstrādēm iegūtie audiofailiņi netiek pakļauti.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...