Jump to content

GPS priekš simbiāņa


markei
 Share

Recommended Posts

Jaa dabuju ivara balsi.

Paldies.

Tagad tikai jāiepērk 2 gb microsd un gps uztvērējs lai var sākt laist vaļā.

 

 

Sāku domāt ka tom tom ir touchscreen, bet nokia tas nav. Kā ir vadīt ar nokias pogām to visu pasākumu?

Vai ir iespēja, ka pēc kāda laika to visu nelegālo pasākumu nogriež, jo tomēr tomtom netiek pirkts.

 

Ko tauta saka par šādu modeli?

http://www.maxshop.lv/lat/catalogue/gps/25855.html

Vai funkcijas ir tādas pašas kā tomtom?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Sanaak, ka ja man ir Nokia Maps, es nevaru izmantot nevigaciju, jo prasa licenci, bet ko vajag uzinstaleet, lai viss stradaatu?

Labots - Touareg
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Sveiki oxigen! Par tavu 34 Postu - Pats visu laiku lietoju TomTom, patīk tā programma, bet sakarā ar jaunu karšu neesamību priekš Symbas sāku eksperimentēt ar Garmin. Par akumulatora izlādi krievu un angļu forumos ir šādas tādas ziņas visu vēl neesu izmēģinājis, taču jāatzīst, ka vienkāršam lietotājam tas noteikti sagādās problēmas. Patīk Garmin sīkā karšu detalizācija, taču ar maršruta pārrēķinu pie novirzes viņš ir ļoti stūrgalvīgs, visu laiku mēģina atgriezt atpakaļ pie savas pirmās versijas. Taču jautājums par to nākamā pagrieziena rādīšanu un metriem līdz tam - es izmēģināju gan 5.10 gan 5.20 versijas - bet tur man nekā tāda nebija??? Vai pats esi strādājis ar šīm versijām? Meklēju arī opcijās, bet nekur neko neatradu???

Link to comment
Share on other sites

oxygen

Tā . palasi manuāli http://www8.garmin.com/manuals/GarminMobil...wnersManual.pdf , gan jau atradīsi. Man, sakarā ar batarejas problēmu, ir versija 4. .. , tā ka uz rāvienu neatceros kas kur bija jāsabaksta, setingos.

Vispār, ieteiktu izlasīt visu manuāli- var atklāt daudzas interesantas lietas :) . Laikam , stūrvalvīgumu, arī, varēja , novērst, kad , kaut ko izmainīja plānošana ( tipa apbraucamie ceļi).

Link to comment
Share on other sites

Sveiki! Atvaino Oxygen - nedaudz biju latviskojis tavu niku!!! :-D Par to manuāli - es gan angļu, gan krievu versijas izlasīju krustām šķērsām, bet par tiem pagriezieniem neatradu. Interesantākais, ka vienā krievu versijā ir skrīns ar bildīti, kur stūrī ir bultiņa ar virzienu un metriem līdz pagriezienam. Bet tikko ir izlaista 5.00.30 versija Symbai un krievu saitā ir apraksts par opciju atslēgšanu akumulatora taupīšanai - http://forum.allnokia.ru/viewtopic.php?t=40216 . Būs jāpamēģina uzstādīt...

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Mēģināju instalēt TomTom uz Nokia N78, bet nevar palaist to bt.sisx. Uzinstalēju- viss kārtībā, bet palaist nevar, var spiest, cik reizes grib, nekas nenotiek.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...