Jump to content

Garantija mainot OS


bimbo
 Share

Recommended Posts

Sveiki tautieši! Man ir tāds jautājums: Ir nopirkts laptops, tā kā virsū bija vista un pats pc nevisai jaudīgs uzliku virsū xp (ne)legālu (studentiš kā nekā) un tagad laptopam sāk wifi uztvērējs čakarēties. Vai ir iespēja, ka viņi servisā man kko negrib taisīt, tapē, ka man ir nelegālas win? un vai tas vispār ietekmē garantiju? vai var tikt uzlikts sods? P.S. Liels paldies par atbildēm (nu jau kāds pusgads pagājis no pirkuma)

Link to comment
Share on other sites

pēc pieredzes: ir jau n reizes stiepti visādo datori uz servicenetu pa garantiju.. ja ir bijušas problēmas ar HDD, tad viņi ne tikai nomainija HDD, bet arī uzlika atpakaļ un updeitoja oriģinālo os.. ja problēmas citur, tad hdd un infu neaiztika. imho viņiem pilnīgi pofig kas un kā uz tā kompja griežās.

Link to comment
Share on other sites

Nē downgrade nav no atbilstošas vistas uz xp (ir torrentu versija :D ), par šadu iespēju dzirdu pirmo reizi!! Kas traucē uzlikt - negribu atkal visu pārinstalēt un tad likt atpakaļ xp utt

Link to comment
Share on other sites

aa, plus vēl vienreiz aizstiepu viņiem laptopu ar izķidātu klaviatūru (čomam sīcis bija pacenties) - trūka puse no taustiņiem.. finālā pa garantiju nomainīja HDD, māteni un klavu + vēl osu uzlika un apdeitoja :)

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...