Jump to content

Viasat vēstule par cenu paaugstināšanu


Guest
 Share

Recommended Posts

Vispār jau Viasatam IR ko ielikt - skandināviem tiek piedāvāti vēl šādi sporta kanāli:

Viasat Motor (F-1, Nascar, MotoGP, Indycar ja nemaldos tur arī rādīja utt.)

Viasat Fotboll (futbols no daudzām līgām, pārējā laikā MUTV, Chelsea TV)

 

Bet nu neceriet uz šiem... Sport Baltic jums ir, tagad divi - trīs gadi par neko jaunu var nedomāt... :D

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 267
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Pirkss

    23

  • Dexs

    33

  • mafijs

    14

  • Agris 77

    21

nu vismaz uz doto brīdi uz hotbird rtr sport iet kā gājis(12597,27500,V,)

Link to comment
Share on other sites

Planeta Sport, nejauc ar RTR Sport, kurš ir uz 36E, tur daudz labāka programma, pat NBA un ČL iet, cik dzirdēju - F-1 arī būs... :)

 

A ja izejam no konteksta un pievēršamies F-1, tad BBC interaktīvie strīmi rādīs F-1 dzīvajā (no vairākiem rakursiem vairākos kanālos)...

Sīkāka info vēlāk, kad sāks rādīt... :)

Labots - Dexs
Link to comment
Share on other sites

kaspisrik

Viasat maajaslapaa paraadiijies piedaavaajums par iespeeju aboneet jaunu paketi. Paketes nosaukums "Starta". Aboneeshanas maksa 5.90 Ls un piesleeguma maksa 16.60 Ls. Kartes nomas maksas nav. Terminsh -3 gadi. Tiek piedaavaati visi Latvijas kanaali, kaa arii dazhi krievu kanaali un dazhi aarzemju kanaali, kopaa apmeeram 15 kanaali.

Link to comment
Share on other sites

Šāda pakete vismaz attaisno Viasata pirkšanu attālākos rajonos :good:

Laikam DVB-T kantis rīvē.

Link to comment
Share on other sites

guntis5

Kads labums no lv kanaliem uz viasata kad vakars tad visu laiku raustas uz thomson.Kaiminiem tas pats.Biju iegriezies maskavas iela kantori,nedaudz uzbraucu.Rezultata atbilde bija ka viasats nav vainigs,bet lv operatori kuri dod kanalus viasatam.Vareju jau pastrideties par cw un dw nepareizu apmainu,bet baigi negribejas kad vini lauz manu ligumu,kad lienu tur kur nav jalien. :grin:

Link to comment
Share on other sites

kaspisrik

Varbuut vaina tieshaam ir vainiigi lv operatori, jo ,piemeeram Tv3 shovakar biezhi pazuda atteels skatoties ar parasto antenu.

Link to comment
Share on other sites

Bet no kurienes tad Rēzeknē nāk TV3 ar parasto antenu?

Ideja par TV3 vismaz Alūksnē ir tāda, ka tornī stāv SAT bļoda, kas ķer no pavadoņa TV3 un tālak retraksnlē pa decimetriem. Pieļauju, ka Rēzeknes pusē ir līdzīgi.

Līdz ar to raustās arī ar parasto antenu.

Vispā raustās arī VH1, ir vakari, kad pilns ar kvadrātiņiem.

Link to comment
Share on other sites

nu baltkomā (analogā)man visi LTV kanāli rāda ideāli,znacit vaina ir via pusē.

Link to comment
Share on other sites

Tak nekas tur no Viasata neraustās. Vajag kārtīgu bļodu uzlik, pareizi to noregulēt un, ja snieg slapjš sniegs, tad notīrīt. Par bildes kvalitati, tas ir cits jautajums, bet pats signals ir ļoti specīgs un nepazūd.

Link to comment
Share on other sites

Šeit

http://www.viasat.lv/index.php?cid=10643

uzskaitīti Starta paketes kanāli:

18 gab.

 

TV3 Latvija

TV6 Latvija

LTV1

LTV7

LNT

TV5

VIASAT Explorer

Zone Reality

3+ Latvija

BBC World

Pirmais Muzikālais

Spice

RTR Planeta

NTV Mir

REN TV Baltic

TV3 Igaunija

TV3 Lietuva

3+ Igaunija

 

Pilnai laimei tikai Viasat Sport Baltic trūkst, citādi ļoti laba pakete tiem, kam praktiski vajag tikai LV kanālus.

Tautiešiem UK un Īrijā lieti noderētu...

 

Nianse:

Ls 5.90 maksā, ja abonē uz 36 mēnešiem.

Link to comment
Share on other sites

guntis5
Tak nekas tur no Viasata neraustās. Vajag kārtīgu bļodu uzlik, pareizi to noregulēt un, ja snieg slapjš sniegs, tad notīrīt. Par bildes kvalitati, tas ir cits jautajums, bet pats signals ir ļoti specīgs un nepazūd.

Tikai nevajag pirst ja!Tu gribi teikt kad cetriem viasat klientiem kas neatrodas pie vienas blodas,bet dzivo katrs sava vieta ar savu blodu nav noregulets signals?Kapec tad tv5 latvija iet bet lnt,ltv1,ltv7 un citi raustas,parasti vakaros.?Un nejau katru vakaru sniegs snieg.

Link to comment
Share on other sites

Didzi, Tu laikam nesaprasti, kas domāts ar raustīšanos. Ne jau ta ska signāls pazūd un erori parādas, bet vienkārši bilde apstājas uz paris trīs sekundēm, skaņa arī pazūd. Un tad atkal sāk rādīt. Tajā pašā laikā cit kanāls iet kā puķīte.

Plus vēltas,ka Vh1 vakaros reizēm neatveras 20:00 bet pēc kāda laika.

Link to comment
Share on other sites

guntis5

Es ari pievienoju....!Pagajuso sesdien zvanija.Kad pateicu ka man jau ir un kad raustas un boja nervus tad šī mudīgi vēlējās atkratities.Atvadoties viasatbāba vel paprasija uz kuru novadu viņa ir pazvanījusi. :grin:

+37122304537 bezdarbnieki uzdarbojas

Link to comment
Share on other sites

andrisri

Kaut kā apsīcis topiks par mūsu draugu Viasat .. :smile:

 

Nu tā kā šis mūsu draugs man draud ar creditreformu, ja līdz 09.04.09 nesamaksāšot "parādu", kuru viņu izprastnē esmu parādā viņiem, bet manā nē :mrgreen: , kaut kādus 3.xx Ls pagaidām tikai, bet runa jau iet par principu ...

Tad sāku te nopietni ķerties pie visa, pie kā viņiem var piekasīties un sagadāt problēmas..

Varbūt kāds mums te vairāk ir saistīts ar juridiskām lietām un var pakomentēt:

 

1. PTAC - izskatās tuvākajā laikā no šiem nekādi lēmumi nav sagaidāmi ..

Rakstīt iesniegumus vajag, bet nez kad te kaut kas sagaidāms ..

Nezinu, maksāt viņiem tos 3.xx Ls un naivi cerēt, ka tos kaut kad dabūšu atpakaļ, vai iziet uz kašķi plašākos mērogos, ar to pašu Creditreform ?

Vai ja mans iesniegums tiek izskatīts PTAC, vai tas ir pietiekošs pamats man nemaksāt šo summu un Creditreform mani ir jāliek mierā ? Jebšu viņiem tāpat ir tiesības piedzīt un man es pēc lēmuma varu naivi cerēt atgūt šo pārmaksāto summu ?

 

2. Ir ideja uzrakstīt iesniegumu VID, lai pārbauda šo uzņēmumu, cik tas godprātīgi maksā nodoklīšus Latvijā, jo viņi vēstulē norāda, ka PVN izmaiņas rada viņiem izmaksu kāpumu summas daļā bez PVN, tātad secinām, ka viņi izvairās no PVN nomaksas, jo taču par samaksāto PVN viņi dabūtu atpakaļ .. Pielikumā viasata vēstulīti ..

Varbūt kāds vēlas pievienoties un arī uzrakstīt ko līdzīgu VID, jo vienu vēstuli VID varbūt noignorēs, bet kādu kaudzīti būs jāņem vērā :-)

Jebkurā gadījumā diez vai šo kantori kādā no iestādēm baigi mīl un viņi to labi zin un par šādu interesi nepreicāsies :-)

 

 

3. Iespēja pasūdzēties par krāpšanu, piesaistot abonentus uz vieniem līguma noteikumiem un pēc tam izmantojot negodīgus līguma nosacījumus paceļot tiem cenu ?

Īpaši uz tās 6.marta akcijas jaunajiem abonentiem, par 5.99 Ls uz 3 gadiem, šis nu izskatās lietojams arguments, tikai kur ? Kaut kādi varianti bez tiesas ..

 

 

4. Skatos uz savu līgumu šobrīd, kas ir noslēgts uz Viasat paškopējošās veidlapas, starp VISASAT AS un mani, interesē, vai es to nevaru uzskatīt par juridiski spēkā neesošu, jo

parakstītājs no šo puses ir Veikals - Viasat pilnvarotais pārstāvis ar pildspalvu ir ierakstīts:

 

LV40003573369

SIA TRANSCOM

26.06.2007

J. Beliško

 

vairāk nekādu datu nav, ne adreses, ne kaut kādi zīmogi, nekas ..

 

bet fiška, tāda, ka tas TRANSCOM nekad nav bijis TRANSCOM, bet šobrīd un līguma parakstīšanas brīdī bija TRANSCOM WORLDWIDE LATVIA, SIA, bet vēl agrāk 14.12.2001 - 17.01.2002 - TRANSCOM LATVIA, SIA

 

šis 4 punkts īpaši interesē, cik šim var piesieties no juridiskā viedokļa :-)

un interesē, kas ir citiem abonentiem līgumos, kas tos Viasat sū#us ir saņēmis pa pastu, nevis kaut kādā SAT bodē ?

Link to comment
Share on other sites

Par 4.

Tas, ka nosaukums mainās - tas ir vienalga - salīdzini reģistrācijas nr. ja nav parakstīts līgums starp tevi un Viashrot, arī vienalga. Viashrot 110% ir pilnvarojis to veikalu slēgt līgumu viņu vietā. Fakts, ka visu laiku maksāji abonentmaksu uz konta nr., kas norādīti tavā līgumā - tas liecina, ka esi atzinis līgumu/pakalpojumu par labu esam. Būtu pretenzijas - vajadzēja uzreiz nākamajā dienā piestādīt, nevis 24 mēnešus pēc līguma parakstīšanas.

Par 3.

Par krāpšanu - tevi pašu pasūtīs vienu māju tālāk. Noskaidro, ko nozīmē "krāpšana" Krimināllikumā un tad publiskā telpā par viņu bļausties.

Par 2.

Acīmredzot par nodokļiem īsti neko nezini.

Par 1.

Ja princips par latiem 3.xx - tad tik uz priekšu uz PTAC. Nokopē līgumu, visus čekus(maksājumus) ko esi maksājis un palūdz, lai izzanalizē, vai esi parādā. Ja te vēl, kāds ar šādu sāpi, darāt tā pat. Par Creditreform - viņi idioti, neko nedarīs par tiem 3.xx Ls. Vienīgais - piedraudēs ielikt melnajā sarakstā. Ja to izdarīs - varēsi celt prasību pret viņiem tiesā, lai izņem tevi + varēsi morālo komnpensāciju prasīt. Tiesu prakse LV ir jau.

Link to comment
Share on other sites

Tautas Balss varētu parakstīties, jo vienreiz jau bija sižets ar veceni, kurai pēc 24mēn. turpināja nākt rēķini, lai gan šī atteicās...

Viasats atbildēja, ka kkāda kļūda (vai ne?) ieviesusies un visu nokārtoja...

Link to comment
Share on other sites

mistachuck

Ja PTAC pārstāve aizgājušajā intervijā runāja, ka tiem ir sarežģījumi juridiski tikt klāt tam $rotam, tas liecina, ka PTAC visticamāk šeit nespēs neko līdzēt, ja vien sūdzību skaits pieaugs līdz nopietniem apmēriem. Kas nozīmē, ja vēlies principu, 50/50 tev visticamāk būs darīšana Tiesā, kas jau ir visai nepatīkams process, kur, rēķini kā gribi, bet par dažādām sīkām formalitātēm, ierakstītām vēstulēm, nokļūšana uz Tiesu beigās tev šā kā tā izmaksās tos tavus 3, ... latus. Jau nerunājot, ja gribēsi jurista pakalpojumus (tos izdevumus var piedzīt no procesa zaudētāja). Īsāk sakot, to gemoroju tu noteikti negribēsi. Es pat būtu gatavs šķirties no lielākass naudas summas, lai tikai varētu iet ar līkumu šiem visiem procesiem.

 

Otrs, pasūti "D", nemaksā neko un skaties kas notiks. Gan jau sarakstā tiksi, un lai no tā tiktu ārā, gemorojs garantēts. Es jau nu samaksātu, jautrības labad maksājuma mērķim pievienotu "aizrijaties ar saviem trīs latiem". :)

Link to comment
Share on other sites

andrisri
Kas nozīmē, ja vēlies principu, 50/50 tev visticamāk būs darīšana Tiesā, kas jau ir visai nepatīkams process, kur, rēķini kā gribi, bet par dažādām sīkām formalitātēm, ierakstītām vēstulēm, nokļūšana uz Tiesu beigās tev šā kā tā izmaksās tos tavus 3, ... latus. Jau nerunājot, ja gribēsi jurista pakalpojumus (tos izdevumus var piedzīt no

 

nu runa jau nav par 3.xx Ls vienreiz vien, bet par 3.xx Ls katru mēnesi klāt x kaut kaut kādi ~15 līguma mēneši palikuši ..

 

un nav jau problēma 3 latos, lai tas izmaksā vairāk, bet lai tikai pēc iespējas publiskāk tiktu pabojāta šīs "godīgās" kompānijas reputācija :-)

Link to comment
Share on other sites

Tā uzreiz vajadzēja teikt, ka mēnesī Ls 3.xx klāt un vēl 15 mēneši jāmaksā.

Gan līgumā ir atruna, ka viashrots var pacelt vienpusēji cenu, ja mainās nodokļi valstī - pameklē.

Ja tāda nav - un tev nav iedots parakstīt jaunu vienošanos, par cenas pieaugumu, tad tev ir jābūt iespējai atteikties no viņu pakalpojumiem (pie nosacījuma, ja līguma nav notiekts, ka tas jāizdara 30 dienu laikā).

 

Vislabāk būtu, ja ieliktu līgumu ar aizkrāsotiem saviem datiem boot.lv, lai vieglāk padomu dot.

Link to comment
Share on other sites

kaspisrik

Cik sen prasa maksaat papildus 3.xx Ls meenesii. Ja saakot no februaara, tad vieniigais izskaidrojums ir shaads- peec jaungada tika palielinaata abonentmaksa par 2Ls, plus ja veel tiek aboneeti maksas kanaali-Spice un Tv1000 Premium, tad par shiem kanaaliem papildus jaamaksaa veel aptuveni 1.50 Ls. Iespeejams sheit arii veidojas shie 3.xx Ls.

Link to comment
Share on other sites

MartiniB
... peec jaungada tika palielinaata abonentmaksa par 2Ls....

taa raxta reklaamas bukletos,

jo tur jau var nepiemineet "kartes noma" * 300% neskatoties uz to ka shii poziicija(3Ls gadaa) jau iepriex bija aplikta ar 18% PVN nevis 5%

Link to comment
Share on other sites

Njā, tā kartes nomas cena gan ir interesanta... Kaut vai par to varētu šiem paknibināt nervus, kāpēc tad pēkšņi cena trīskāršojās?

Bet tad atkal sāks dzīt fuffeli, par dārgajām uzturēšanas izmaksām etc...

Link to comment
Share on other sites

kaspisrik

Runaajot par kartes nomas maksu arii Lietuvaa kartesnomas maksa pareekinot valuutas kursu ir aptuveni 10 Ls, tikai nezinu kur shaadu maksu ieviesa vispirms, pie mums vai Lietuvaa. Ja runa iet par abonentmaksas palielinaashanu par 2.00 Ls, tad shii summa nav nemta no reklaamas bukletiem, bet gan no Viasat pazinojuma par cenu palielinaashanu gada saakumaa.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share


×
×
  • Izveidot jaunu...