Jump to content

Par Windows 7


Guest
 Share

Recommended Posts

dexterlabs

ja runa ir par to kas visvairāk man riebjas vistā:

 

1folderu izskats kur nav ,,up,, pogas,kaut kāds debīls ,,organize,, kuram nav nekādu pielitojumu,nez kāpēc nevar uzstāīt vienādu ikonu izskatu uz ,,list,,

nav uzdevumu iespēju ,,move selected,,.

2tika stāstīts ka vistu retāk vajadzēšot restartēt,patiesībā tas jādara biežāk nekā uz xp.bez tam xp paziņoja par restarta nepieciešamību,turpretī vistai ,,jāuzmin,, pašam bieži vien.

3bieži vien ir kaut kāda nesaprotama bremze.

4vistas fīča ,,resuming windows,,parasti beidzas ar ,,neresumēšanos,, un ,,ziliem logiem,,

5nekur nederīgs mēdia centrs,2005 bija labāks.

6sistēmas folderu ikonas nez kāpēc ir ,,normālā,,krāsā bet pārējās ,,tupi dzeltenā,,

7jābūt virtuozam lai nomainītu dokuments,music,pictures,videos un desktop lokāciju uz citu particiju.

 

kāds varētu iemest linku kur novilkt to windows 7pedējo versiju kas arī ,,reāli tāda ir,,

Link to comment
Share on other sites

Pasakiet kā lai es varu upgrade savu Vista Home Basic uz W7, ja man viņš prasa visu laiku SP1? Ko vajag darīt lai viss noritētu veiksmīgi?

Link to comment
Share on other sites

NC, es uzinstalēju bez SP1, sainstalēju draiverus, programmas, tad palēnām caur atjauninājumiem SP1 uzinstalēju un man viss stabili strādā.

Es daru tā: Vista>SP1>jaunākie draiveri. Viss strādā.

Link to comment
Share on other sites

Domugrauds

gribetos zinat cik ed jaunais vindows resursus?, vairak par caliusu vai mazak?

Link to comment
Share on other sites

Padalishos saviem iespaidiem :)

 

vispar uz darba sistemas pashlaik stav vista ultimate sp1 nezinu vai mainit uz win7 bet tas ta offtopic :)

 

Uz sistemas e4200, 4gb rama, sta2 500gb cieta, HD 3600 sieries viuhas uzlikas bez problemam! viss ko meginaju iet, ieskaitot offisu 2007, tildi 2008, fotoshopu cs3, gta4, protams visi kodaki utt. vienigi esata draiveri neatradu bet tas zibenigi pats notikas piesledzot netu :)

 

talak seko jaukakais :D

 

Uz sistemas Athlon 1.8ghz, 512 rama, ide cieta 160, un gggforsa 5200 silaro 128mb ieliekot disku eror kodu 5 paradija, nu kadas tur problemas ar disku tiko tak uzlikas!? :/ (sistema win xp sp2) :) ok pameginaju apgreidu protams neljauj nav tak visa sp1, tomer no win vides atljava :) liku uz tas pashas particijas ar domu pec tam vecos failus manjualjna izdzesishu, neka :/ failu nav a vietu aiznjem... ne sleptu ne kadu savadaku!

 

p.s. jautriba vel na sakususies! :twisted:

 

Japamegina visadas fichas: viss strada tiri normali pat likas zhirktak neka uz xp mazliet apgriezu servisus un saka var teikt lidot rama noslodze nokritas no primerna 400 uz 260mb saka mest ara problemu ar to ka nav antivirusnjiks apdeitojies un ar piedavajumu izlabot performanci ar visadiem tuljiem kas noskanes man cietu un pateiks kas vainas, ok, kompis restartejas sak chekot, problemas, bet izlabot nevar, ara iziet no tulja vairs nevar :twisted: pekshnji uz tuljiem stav vecie lietotaji (no xp vides) 12 restarti nekada efekta! :/pat ar f8 vieniga iespeja tie diagnostikas tulji kas vairs nekur talak nelaizh (piedava ar starpcitu restori bet jau ka kompic tads vajaks pec instala uzreiz atsledzu) nu i visbeidzot liekot win7 disku ieksha atkal error code 5 un talak ne no vietas :twisted:

 

p.p.s ljautinji miljie tiem kam saksies gudrie posti talak var necensties es vinjus tapat nelasishu un shi nav nekada problema ko meginu piedabut lai kads cits izdara un tad izlabo un man steb by step pastasta!!! tik velejos padalities ar jauku info, mosh kadam noderes, mosh kads pasmiesies, mosh kads kam apniks win7 bus iemesls izmeginat un parekt par manam likajam rokelem ka neieliku k-kur kjeksi un viss aizietu! :D

 

jauku lasishanu, sorry par kljudam un ka teikt amerikanizzzmiem :twisted:

Link to comment
Share on other sites

Vispār ideja !!! Jāpatestē ar švakučiem. Ir man durons 700, a1700+, a2000+ un Bartons 2500+.

 

Paradokss neliels. Biju pasen uzsviedis vistu uz viena IDE HDD. Apskatīju, nepatika. Pēc kāda laiciņa savajadzējās vienu P II 333 MHz ar 128 MB RAM pačakarēt. Bij aizdomas, ka HDD pagalam. Pakampu pirmo, kas pie rokas gadījās. A tas ar vistu. Un ko domājies - AIZIET !!! Atrada pats draiverus, restarts un gatavs. Internetā tīri raiti, Wordu gan taisīja vaļā kādu minūti, bet pēc tam tīri nekāda vaina. Vot tev rijīgā vista.....

Link to comment
Share on other sites

Kāds nezin, vai ir iznācis updeits, kas salabo to MP3 apgraizīšanas bugu? Un kā viņš izpaužas? Sabojā tikai, ja atver caur WMP vai arī caur jebkuru atskaņotāju?

Link to comment
Share on other sites

Nu man ir Build 7000 un nav nekāds MP3 bugs!

Cik es dzirdēju tad tas bugs nogriež pirmās 3 vai cik sekundes no dziesmas! Itkā ja izmanto Spider Player nav nekādas problēmas (cik es dzirdēju)!

Link to comment
Share on other sites

Apdeits būšot, jo M$ zinot par šo kaiti. Attiecas tikai uz WMP.

 

Ir vēl šādi tādi novērojumi. Esmu ieguvis pāris BSODus un dažus kārienus. Visi, grābstoties gar internetu un LAN, pie tam visai haotiski. BSODi bez informācijas - taisa tik debugu un viss.

Link to comment
Share on other sites

Par maziem bugiem ar varu ko jaunu nu pastastit :) instalejot ofisu xp sp2 (intereses dzits vai aizies) uzmet no name folderu uz desktopa, bet nu izdzest var :)

 

he he tiko pamaniju ka ta ir autluka ikona (kad dzesh ara pazinjojuma redzams) atvainojos tiem kas paspeja izlasit neprecizo infu!

 

Ta aizdomigi palika ieraugot ka vienam pc laiks aizgajis otram stav uz vietas un aizgajis laiks ir tam kuram pat nets vel nav bijis pieslegts... viss tas pats no ta pasha diska instalets, likts tas pats "gardais rausis" :twisted: un pat tie pashi servisi apgriezti... aizdomigi... :/

Labots - proko
Link to comment
Share on other sites

Man zilo logu uzmeta kad uz portativa nvidia draiveri updeitoja un meginaju refreshot experience indexu.

Link to comment
Share on other sites

Laikam jau problēmas rodas ja instalē visu nepareizā secībā. Es instalēju pašu OS, tad SP1 un visus update. Un tikai tad jel kādus draiverus. Viss iet perfekti. Tākā nevajag lieki zākāt MS dēļ savām kļūdām.

 

bono biedriiti, tak tevis aprakstiitaa "pareizaa seciiba" kaa reizi ir tas par ko mikroshits IR jaazaakaa rupjiem vaardiem. :D

 

Nu iedomaajies kaadu glupi fanaatisko vaarnas miiljotaaju, kursh pagraabis un samaksaajis par vaarnu veel laikaa kad nekaadas SP1 veel nebija. Nu shis ieinstalee savu legaalo vaarnu un dabiski draiverus arii, rezultaats kaa nebuut klibiski iet. Iznaak SP1, shis ieinstalee to ar , OI, iznaak "nepareizaa seciiba". jeb varbuut ieteiksi visu no saakuma paarinstaleet? Eee, m$ fanaati, jums OS galu galaa kaadiem meerkjiem domaata - darbam vai arii lai kaifu no regulaaraam paarinstaleeshanaam kjertu? :D

 

Ja mikroshita vaarna nespeej korekti orienteeties pati savaas olaas, draiveros, pakaas un updeitos, tad mikroshits ir jaazaaka, tas ir tikai dabiski un pamatoti.

Link to comment
Share on other sites

Nu iedomaajies kaadu glupi fanaatisko vaarnas miiljotaaju, kursh pagraabis un samaksaajis par vaarnu veel laikaa kad nekaadas SP1 veel nebija.

Ne visi ir fanāti, kas tika pie vistas vēl pirms SP1 ēras (portāblis, līdzi by default vista, sp1 toreiz vēl nebija)

 

 

jeb varbuut ieteiksi visu no saakuma paarinstaleet?

Es jau labprāt, bet nu nav īsti tādas iespējas, ja vien neinstalē no kaut kāda kreisā diska (portāblim by default windoze uzliekas, draiveri jau iekšā, saliekas visādi softi utt - automātiski; modificēta tā winda jau kopš dzimšanas, nevis tīrs installeris)

Link to comment
Share on other sites

Par no pogas spieshanu - seeeen.

 

Lodzinjus vispaar faazeeju aaraa nafig no savaam mashiinaam. Shur tur veel w2k aizkjeeries. Nu darbaa, savietojamiibai ar krustneshu jumtu un dazhaam minoraam darba programmaam XP staav. Reaalais number crunchings da vispaar uz remuuta Linux klaastera griezhas. :) Vaarna - nafig nafig nafig, f pestu, actoj.

 

Man liekas es jau rakstiiju par koleegji, kursh naivaa uzticiibaa mikroshitam, taa arii pameegjinaaja sadziivot ar sava jaunaa laptopinja varmaaciigi bundleeto vaarnu. Njifurichii darbam vajadziigaa legacy programminja ieksh vaarnas, hotj sities nost. Admins nomazgaaja rokas nevainiibaa un teica ka ir vinju briidinaajis jau ieprieksh. :D

 

Un mani nafig neinteresee intiimaas nesaprashanaas starp mikroshitu un draiveru rakstiitaajiem. Ne manas probleemas.

Link to comment
Share on other sites

nigerskijs gangsterskijs

Tainiba ir NC, un vispar man ari bija kompis ar Vistu un visiem draiveriem, apdeitiem un programmām. Kad uzliku SP1 nekas negļukoja un strād vēlšobaldien

Link to comment
Share on other sites

Staarp citu, ja tuvaak teemai - nu-s labi, visi ciitiigi liela kaa kreisie 7tie logi pashi maak draiverus pa tiiklu sarakaat. Tas protams dikti jauki, tikai kaa shai sakaraa sastaav ar ET phone home taa nejaushi komplektaa, ko, hmm hmm?

 

>Tainiba ir NC, un vispar

 

Ja ja, ir tainiiba, tikai, chalji, varat buut mieriigi: vaarnu klaasteris apreekjiniem man nedraud ne vismazaakajaa meeraa. :D

Labots - Kitsune
Link to comment
Share on other sites

Par bundlēto Vistu runājot - lapšu ražotāji TĀ dievina piekraut OSu ar preinstalētu drazu, ka nelabi metas.

Visādas trialwares, crapwares utml. Bet 2008. gada 2. pusē izlaistam lapsim Vistu bez SP1 - mierīgi :nea:

 

Kitsune: Tev ir dīvaina attieksme. It kā Tevi kāds ar stroķi pie deniņiem spiestu Vistu vai Win7 likt.

Nevar no betas prasīt visu.

Vispār par dzelžiem runājot - ne viens vien ražotājs uztaisīs :roll: un pateiks ... ēē... nūū... šito dzelzi mēs Win7 nesuportēsim,

reku pērciet to. Pie tā arī MS vainīgs? Viņi ko - neļauj 10 gadus vecam dzelzim draiverus rakstīt?

Ražotājam arī extra $$$ gribas un atiet...

Viens MS jau arī nevar visiem pasaules devaisiem draiverus uzcept.

Un draiverus jau ar - jamais tak pa MS saitiem meklē ne? Jebšu var viņam khmmm "repozitorijus" norādīt kā Linuxim?

 

pats vēl neesmu testējis Win7, tāpēc prasu...

 

Reku tiešie linki uz Win7 MS lapā:

 

http://download.microsoft.com/download/6/3...LFRE_EN_DVD.iso

http://download.microsoft.com/download/6/3...XFRE_EN_DVD.ISO

 

Otrais ir 64-bitu.

Link to comment
Share on other sites

Te nu mēs esam. Pirmie iespaidi - CineBench10:

 

2CPU render 32Bit - 4275;

2CPU render 64Bit - 5425.

 

Nekas dižs, bet tomēr.

 

Jā, W7 64bit nokļuva uz RAID0. RAIDā is spēks......

Link to comment
Share on other sites

W7 64Bit galva nost !!!!

 

AtiTrayTools neiet. Tāpat, kā vistā;

 

Pēc starta, paverot FireFox, paziņo, ka foksis jau atvērts (ne vienmēr).....

 

Pēkšņi nav pieejams Temp folderis, c: esot pagalam....

 

Īsāk sakot, jāgaida......

 

Ar 32Bit viss OK. Uz kurieni arī dodos.

 

 

Piebilde. Jau par 32Bit versiju....

 

Klokeri, uzmanieties. Klokota sistēma, kura absolūti stabili strādā ar WXP, gļuko iekš W7. Tikko pārliecinājos. Mani BSODi no pārcenšanās, kaut gan WXP darbojas ekselenti.

Link to comment
Share on other sites

Grūti teikt. Pieļauju, ka W7 pilnīgāk izmanto jaunākās procesora komandas. WXP kodols tomēr pamatā bāzēts uz i386. Ar dažām optimizācijām laika gaitā.....

Link to comment
Share on other sites

Kitsune: Tev ir dīvaina attieksme. It kā Tevi kāds ar stroķi pie deniņiem spiestu Vistu vai Win7 likt.

 

 

Tak pats jau mazliet piemineeji vispaarzinaamo faktu - lapshu tirguu situaacija ir stipri pretiiga,

nopirkt lapsi nepiedrazotu ar mikroshita produktiem ir sameeraa apgruutinoshi.

 

ES pagaidaam veel nav izkasiijusies atspaardiit mikroshita monopolistiskos izgaajienus,

kaut gan top, top likuminsh shajaa sakaraa. :D

 

Abet par ET phone home, fani, apdomaajiet gan - krekotu logu eerai vareetu pamazaam

iestaaties beigas ar 7 lodzinjiem saakot. Un ko 7 lodzinji veel stuchiis uz maajaam tikai

dies vien zina. Logjiski buutu - ne tikai personiskaa piraatisma faktu, bet arii par citiem

kreisajiem zoftinjiem.

Labots - Kitsune
Link to comment
Share on other sites

Pie mums nevar, ārzemēs reku daži ražotāji nākuši pie prāta un piedāvā lapsi tikai ar "pliku OS" - draiveri un viss.

Un arī lapsi bez OS.

Pie mums ir tikai laikam LTC mazcenas lapsis ar ubuntu...

Link to comment
Share on other sites

Keyus var dabūt man jau ir. Te links kā: te

Labots - kilis
Link to comment
Share on other sites

Es ar ceru uz w7. Jo agri vai vēlu, bet kaut kad darbā uz to pāries. Par laimi uz Vistu gan no XP nepārgāja (kompji nav no stiprajiem, P4 vēl).

Bet sev w7 likšu tikai tad, kad tas izturēs tās pat mocības, ko darbā iztur winxp. Tas ir:

atvērts Visual Studio 2005 divos eksemplāros, katrā ielādēts solution ar pārsimts failiem.

atvērts SQL Management studio 2005 ar pieslēgumu 2 serveriem (lokālam un domēna)

vēl fonā griežas gļukainais Lotus Notes, Firefox ar 20-30 web lapām, Interenet Explorer (sharepoint web saitus Mozilla nemīl)

tad vēl griežas kaut kur fonā Biztalk 2006 un IIS 6.

Protams, antivīruss (MCAfee, tfū), Skype, Notepad++. Reizēm Foxit Reader (atradu beidzot kur ietaupīt resursus Adobes vietā) un Word 2003 ar 2007 compatibility pack.

Tas viss tiek hibernate pēc darba un resume nākošajā dienā un tā laikam mēnesi jau. Ilgāk gan nē, citādi sākas mistiski gļuki - nevaras mapes vaļā, skype nevar čatu atvērt, Start menu neiet....

 

Ja win 7 tādu stress testu izturēs (pēc beta), tad es par :)

Kāds jau minēja par visādām draiveru problēmām un ka tā nav M$ vaina. Nu jā - Office 2007 Excel tiešām nesadzīvo ar dažiem Bluetooth (Broadcomm laikam), pēc Excel avarēšanas tieku uz M$ atbalsta lapu, kur man paziņo, ka tā esot zināma problēma un ražotājs esot informēts. Izeja - atslēgt to Bluetooth addon Excelī (da kam man sūtīt Excel failus pa BT ?). Bet ... ir likumsakarība - tas notiek tikai, ja BT ir atslēgts. Un uz Vistas. Par XP nezinu.

 

Tālāk Word 2007 verot ciet regulāri vēlas restartēties pēc avārijas. Joka pēc atkal eju uz support - nu re, vaina HP printera malkā, un... atkal tas notiek, kad pirnteris ir izslēgts! Da negribu es viņu turēt ieslēgtu visu dienu! Bet šitais gļuks jau uz XP. Izeja - uzstādīt printeru settingos kaut ko citu kā noklusēto. Kaut vai MS Document Imaging.

 

Tālāk ar ATI videni gadījās noķert BSODus, kas ziņo par INFINITE_LOOP. Tjipa, draiveris ieciklojies. Pats biju vainīgs, palaidu spēli pēc videnes nomaiņas, bet spēlei uzstādījumos vecā videne. Bet vienalga - nu nedrīkst tāda svarīga lieta kā draiveris iecikloties ne pie kādiem atgadījumiem! Problēma jau ir veca, Internetā zināma ja kopš 2004 gada, arī nVidia kartēm. Un vainu mētā no M$ uz ati un nvidia un atpakaļ. Kurš labos? Tas uz XP.

 

Uz Vistas - Media Player classic tā jocīgi atveras un mainot loga izmēru raustās nežēlīgi bilde, ik pa laikam izlec bildes vietā K-Lite MPC logo. XP tā nedarīja. Un kad skatoties filmu sāku dzēst lielu daudzumu failu, kompim ekrāns palika melns, viss sastinga, nekādas reakcijas.. bet filmas skaņa turpinās bez problēmām :D Skaņu karte Creative X-Fi Gamer. Te nu bija stabilais Vistas draiveru modelis. Nācās reset pogu spiest. Nebiju to pogu izmantojis jau gadiem ilgi.

 

Jā, mani arī kaitina Up pogas trūkums Vistas mapēs. Cerēju, ka win 7 nošpikos no Gnome un vismaz Tabs ieviesīs iekš windows explorer, nez ir vai nav?

 

Ātrums? XP man ielādējas 30 sek pilns ar visādām updatēm un freewarēm un opensourcēm. Vista ar ofisu kopā - 55 sek. kā būs w7?

Labā lieta w7 laikam tas quick launch apvienojums ar taskbar ikonām, cik PDC video skatījos. Šmuki.

Pamazām kačājas tā Beta uz manu pusi... 20KB/s, palika 29 stundas.

 

Un ņemot vērā M$ izgāšanos ar Betas publiskošanu... Vistas Beta laikā šie lielījās, ka ja palaistu serverus uz pilnu jaudu lai tauta Vistas Betu kačā, tad internets aizrītos. Te nu bija, paši nosprāga. Varēja no Suse Linux mācīties un torentos likt.

 

Labi, gana man muldēt. vienkārši noliku eksi, prāts tāds priecīgs :D

Link to comment
Share on other sites

Nez nez, uzinstalēt 2003. ofisu varēja bez problēmām, it kā funkcionēja ar normāli, tik neko daudz tur nepadarbojos.

Link to comment
Share on other sites

Šeit arī par to kā tikt pie win 7 Beta 1 keja un novilkt to:

http://www.microsoft.com/windows/windows-7...a-download.aspx

 

Šis nāk no Akmai mirroriem tāpāc pa Latviju nāk super.

Microsofts publiskojis linkus:

http://www.microsoft.com/windows/windows-7...structions.aspx

 

Vispār - kejs ir:

QXV7B-K78W2-QGPR6-9FWH9-KGMM7

Beta 1 darbosies līdz 2009. gada 1. augustam

 

Beta produktu izmantotšana nekādā gadījumā nav pirātisms. Pirātisms būs tad, ja jums šo produktu Latgalītē pa naudu smērēs...

Link to comment
Share on other sites

Pirātisms būs tad, ja jums šo produktu Latgalītē pa naudu smērēs...

 

Tu domā betu... un par naudu... un latgalītē :woot: Nu var gadīties visādi :roll:

Link to comment
Share on other sites

Jā, nu beidzot beta ir atkal dzīva oficiālajā win7 lapā. Hmm, M$ piedāvā kačāt ar Akamai Tech ActiveX . Kas labāk - tas vai freedownloadmanager ?

 

čo ta tas akamai nešancē - uzinstalējas, bet IE met mani visu laiku atpakaļ uz download lapu

Labots - midix
Link to comment
Share on other sites

Zini, pēdējo reizi, kad biju Latgalītē (2000. gadā laikam) tur kā reizi betas vien tirgoja.

Tur varēja dabūt Soldiers of Fortune pilno versiju, lai gan līdz zeltam vēl mēnesis bija.

Un savulaik es tur dabūju Age of Empires 2 alfu , kurai bija AoE 2 kartes ar AoE 1 unitiem un grafiku.

Tā kā no savas pieredzes zinu ka tur betas tirgo :mrgreen:

Un krievu versijas pārsvarā. Neciešu slāvizētas spēles, ja vien to autori nenāk no tāspuses.

Tolaik spēles jau opiciāli dabūt nevarēja

Link to comment
Share on other sites

Tā nu bija tajos laikos tagad visi informētāki tomēr, kaut gan... :D šodien man prasija cik es prasot par filmas novilkšanu un iecepšanu :lol:

Link to comment
Share on other sites

Es to nedabūju no emaila bet gan no MS lapas.

Lasi te:

http://keznews.com/5232_How-To_receive_a_v...dows_7_beta_key

 

Par Akamai:

Vienkāršāk izsakoties, tas ir softa piegādes tīkls pasaulē.

Velkot caur Akamai, softs vienmēr tiek vilkts no klientam ģeogrāfiski tuvākā servera.

Akamai izmanto Microsoft, Apple, Norton un daudzi citi.

Caur Akamai nāk visi Windows apdeiti, tāpēc ja Windowsam nolemjat neizpaust MSam, ka esat Latvijā, bet samuldaties, ka Angolā teiksim, nu tad arī dabūsiet apdeitus no kāda Āfrikas servaka. Ātrums būs ... nu tāds kā būs.

 

Akamai ir mirrors Latvijā, Latnetā, ja nekļūdos. Tāpēc nāk ar maksimālo ātrumu, ja provaiderim ir normāls pieslēgums pie Latvijas neta protams.

Link to comment
Share on other sites

Kā ir ar Sata Raid driveriem? Ar F6 laikam vajadzēs iebarot no disketes draiverus, bet kādus? Vai esošie XP draiveri derēs?

Sistēma ir veca(2004):

Abit IC7-G,socket 478,P4 3GHz FSB800 Northwood, RAM- 2x1Gb, 2x512Mb, GeForce 6600GT Gigabyte, 2x500Gb Sata Raid 0, 250Gb Sata

Speciāli atstāju 30Gb priekš Windows 7 uz Raid0 ar WinXP.

Link to comment
Share on other sites

Izveido kontu, vai pieraksties esošajā, lai komentētu

Jums ir jābūt šī foruma biedram, lai varētu komentēt tēmas

Izveidot jaunu kontu

Piereģistrējies un izveido jaunu kontu, tas būs viegli!

Reģistrēt jaunu kontu

Pierakstīties

Jums jau ir konts? Pierakstieties tajā šeit!

Pierakstīties tagad!
 Share

×
×
  • Izveidot jaunu...